Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. május 10., csütörtök

14.811 - Kivették az új alkotmányból a társadalombiztosítás jogát!

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Kivették az új alkotmányból a társadalombiztosítás jogát! 

Ha meghallgatjátok Juszt minapi műsorát, abból világosan kiderül, hogy MINDÖSSZE 10-15 ember tudta, amikor megszavazta az új alkotmányt, hogy 

KIVETTÉK BELŐLE A TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS JOGÁT!!!!

Ez azt jelenti, hogy bármikor csökkenthetik, tetszés szerint a nyugdíjadat, és az egészségügyi ellátáshoz sincs alkotmányos jogod. Ezért van az, hogy életmentő ultrahangos és egyéb vizsgálatokra IS hónapos előjegyzések vannak. Addig szenvedjen, és haljon meg a beteg, legalább kevesebb az éhes száj. Vagy mehetsz a méregdrága magánszektorba gyógyulni. 

És még egyszer, hogy elhiggyétek: 
Az új Alaptörvényből kivették az Alkotmányos jogok közül a Társadalombiztosítást, ami azt jelenti, hogy adó formájában fizetünk nyugdíjadót és egészségügyi adót 

ÁM: ezért cserében NEM JÁR semmi, sem nyugdíj, sem ingyenes egészségügyi ellátás, a kormány biztosít valamit, amennyit éppen kedve tartja és simán megvonhatja bármikor és hozzányúlhat az eddigi nyugdíjakhoz is. Nincs alkotmányos garancia semmire, nincs jogorvoslatért kihez fordulni, mert törvénysértést nem követ el a kormány. 

Hiszen az Alkotmányból kivették ezt a jogot. 
Ergo a teljes kiszolgáltatottság állapotában teljesen védtelenek az állampolgárok, különösen a 4,5 millió nyugdíjas. 

A műsor a honlapról megnézhető: 
http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz 
A kijelző 10.percétől nézd a műsort! (a számláló hátralévő időt mutat, tehát az utolsó 10 percet keresd!) 
Ha felocsúdtál a döbbenetből, továbbítsd minél több embernek! 

Labainé Belák Noémi 
Fontos lenne kivételesen ezt figyelmesen meghallgatni! 

Nem akarok fölizgatni agyilag senkit, de az utolsó 10percre felhívom a figyelmet. Na ennyit az "állami" egészségügyről és a ránk váró nyugdíjról. 
Tekerj az utolsó 10percre, az óra a hátralevő időt mutatja. 
.....félek, sajnos Mihályi Péter igazat beszél 

http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz

Olvasó: Jól teszed, ha eszedbe vésed, hogy az új, [Orbán-féle Alkotmány=]Alaptörvény, nem garantál és nem biztosít Neked a jövedelemarányos, most már adóként [és nem járulék, azaz hozzájárulásként] történő elvonások ellenére, megélhetést nyújtó nyugdíjat és társadalombiztosításon alapuló ingyenes egészségügyi ellátást! 

Jól teszed, ha azonnal el kezdesz kuporgatni és felkészülsz arra a helyzetre, hogy holnap reggel kihirdetik, 2/3-dal, hogy tetszésük szerint csökkentik, vagy "ne adj Isten" megszüntetik az eddigi nyugdíjak folyósítását, vagy a jövőben nem fognak állami nyugdíjat adni. 
Mert az ország pénzügyi helyzete nem teszi lehetővé azt, függetlenül a Tőled elvett millióktól [az alkalmazásban állóktól elvont ezer-milliárdoktól.]. 

Egyszóval, nyugodtan roskadj magadba, mert ki vagy szolgáltatva és ki vagy forgatva mindenedből. Csak még nem fogtad fel!!!! 

Bármikor ha orvoshoz mész elutasíthatnak időpont-hiány miatt, mert az a finomabb eljárás, és ha bármilyen eü. ellátást igényel a bajod, mindenért fizetned kell majd, pedig minden hónapban szépen elvonnak Tőled némi pénzecskét eü céljára. 

Hajrá Magyarország és az itt választott nagyszerű népképviselők!!!!