Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 13., csütörtök

15.567 - Devizaadósok Szövetsége elnökének kérése

From: Devizaadósok Szövetsége
Sent: Thursday, September 13, 2012 6:45 PM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: Devizaadósok Szövetsége elnökének kérése
Tilk László Géza vagyok, a Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetségének elnöke.
Szövetségünket hivatalos weboldalunkról ismerheti meg: www.devizaados.eu címen.
Személyemről blogomon tájékozódhat: www.palimadar.hu
Azért fordulok ezúton Önhöz, mert feltételezem, hogy akár Önt, akár családtagját, akár barátait és munkatársait sújthatja ez a probléma, a devizahitel csapda, amely már tömegessé vált és társadalmi problémává dagadt.
A szövetségben mi mindannyian devizaadósok vagyunk és arra szövetkeztünk, hogy bíróság előtt támadjuk meg kölcsönszerződéseinket, azok teljes semmisége bírói kimondása érdekében. Meggyőződésünk, hogy csak ezen az úton juthatunk ki ebből a jog-vagyon –és pénzvesztő helyzetből.
A joghoz jutásnak – azaz a pernek - jelentős költségei vannak, ezért mi – költségcsökkentés érdekében - pertársaságokban perelünk, melyeket folyamatosan szervezünk bankonként. és fedezetenként. Eddig öt pertársaságot indítottunk és most van előkészítés alatt további minimum öt pertársaság.  Létrehoztuk az ügyvédi tanácsunkat is, melyet az igényeinknek megfelelően tudunk bővíteni.
Szolidaritását kérem.
Semmi többet nem kérek Öntől csak azt, hogy a www.devizaados.eu honlapunkra hívja fel munkatársainak a figyelmét, hogy akinek ilyen problémája van, az ismerhesse azt a lehetőséget, amelyet mi biztosítunk magunknak, azaz  a szövetségünk tagjainak.
Fontos tudni azt is, miután nekünk sem állami támogatásunk (sőt!) sem székházunk, sem irodahálózatunk nincs, így az Interneten kommunikálunk, weboldalunkról kiindulóan facebook fórumainkba szervezetten. A pertársaságok alakuló közgyűléseire helyiségeket bérelünk, illetve a pertársaságaink tagjai és az őket képviselő ügyvédek alkalmilag és szükség szerint találkoznak. Ebből fakad az, hogy csak azokat a sorstársainkat várjuk, velük tudunk szövetkezni, akik Internet kapcsolattal és Facebook profillal rendelkeznek.
Budapest, 2012-09-05
Tisztelettel
Tilk László Géza
Elnök