Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 15., szombat

15.583 - Még 35 nap ... és Ez az a nap! 2012 > PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNA

 

From: polgari_hirszemle@yahoogroups.com

Sent: Saturday, September 15, 2012 6:47 AM
To: polgári hirszemle
Subject: Még 35 nap ... és Ez az a nap! 2012


 

 

 

Ez az a nap! 2012. október 20-án az Arénában!

Újra itt az ősz, elkezdődött az iskola, és bizonyára már ti is belevetettétek magatokat a munkába.
Az idei ősz nagyon különlegesnek ígérkezik, hiszen október 20-án ismét összegyűlik sok ezer hívő, és Istent kereső a Budapest Sportarénában, hogy kifejezzük egységünket, közösen dicsőítsük Istent, és átéljük a testvéri találkozás örömét.

A program most is magyar csapatokkal indul: elsőként a Golgota Gospel Kórus, majd a Debreceni dicsőítő iskola csapata, valamint Csiszér László és Pintér Béla vezeti a dicsőítést.
Nagy izgalommal várjuk a külföldi szolgálókat: itt lesz velünk Matt Redman, Tim Hughes és a Worship Central, az LZ7 és Noel Richards. Igei üzenettel szolgál Philip Yancey keresztény író, számos bestseller szerzője.

Gyere el, hívd el barátaidat, és töltsük meg együtt az Arénát!

További info itt.

Ez az a nap! 2012 – jegyvásárlási lehetőségek, csoportkedvezmények

Bátorítunk, hogy belépőjegyedet időben vásárold meg, nehogy lemaradj erről a nagyszerű programról!
Országszerte és a határon túl is számos jegyirodában (Ticket Expressz, Interticket (jegy.hu), Ticketportál), gyülekezeti jegyterjesztőnél, könyvesboltban kaphatóak jegyeink, és természetesen rajtunk keresztül is megvásárolhatod!
Ezekről a lehetőségekről részletesen itt olvashatsz!

Csoportos és családi kedvezményes jegyek már 2240 Ft-tól elérhetők. 5 jegy vásárlása esetén plusz 1-et, 10 jegy esetén plusz 3-mat, és 15 jegy megvásárlása esetén plusz 5 jegyet ajándékba adunk!

Ha módodban áll támogatni rendezvényünket, kérünk, hogy jegyvásárláskor a támogatói jegyet válaszd. A jegyárak a költségeknek csak egy részét fedezik, ezért minden támogatást örömmel veszünk. A támogatás egyéb lehetőségeiről itt olvashatsz: http://ezazanap.hu/tamogatas

További programok az Ez az a nap!-on

Vidám gyermekprogram - Pintér Béla és a Csemetékkel!

Az előző évek gyakorlatához hasonlóan idén is várjuk a gyerekeket
16.00-20.00 óra között, gyermekszíndarabbal, bábműsorral, játékokkal, kézműves foglalkozással, énekléssel és sok vidámsággal.
Akik a gyermekek jókedvéről és a tartalmas időtöltéséről gondoskodnak: a Napraforgók Játszóház, a Reménység Magjai Alapítvány, a Sisa Sóóóó, és a Palánta Gyermekmisszió, valamint Pintér Béla és a Csemeték!

24 órás dicsőítés az Arénában

Célunk ezzel a programmal, hogy az egész éjszakai virrasztás során és a másnapi dicsőítő együttlétben közbenjárjunk az Ez az a nap!-ért, hogy sokan megújuljanak, közelebb kerüljenek Istenhez.
Október 19-én, péntek este 11 órakor kezdünk az Aréna különtermében, és ezen a helyszínen szombat délután 16 óráig tart a dicsőítés a nagyszínpad programjának kezdetéig.
Külön belépőjegy megvásárlása nem szükséges, a 24 órás dicsőítés az Ez az a nap!-os belépőjeggyel látogatható.
Szeretettel várunk benneteket erre a nagyszerű alkalomra!

Dicsőítő zenekarok listája hamarosan.

Misszió Expo már 12 órától - az Evangéliumi Aliansz támogatásával!

Az Ez az a nap!-on 12-től 17-ig óráig várjuk az érdeklődőket a Misszió Expora, ahol lehetőség nyílik gyülekezeti és missziós szolgálatok megismerésére, és keresztény témájú CD-k, pólók, könyvek, ajándéktárgyak megvásárlására.
Kiállítók jelentkezését itt várjuk!

Mit mond a Lélek? szeminárium

Délután 14:30-tól veszi kezdetét a Mit mond a Lélek? Szeminárium, ahol ismert keresztény vezetők rövid üzeneteit hallgathatjuk meg. A felkért lelkészek 6 különböző felekezetből képviselik a hazai egyházakat és fejtik ki látásukat, véleményüket missziójukkal, szolgálatukkal kapcsolatban. Nagyon izgalmas kérdés min, hogy kinek mit mond a Lélek.
További részletek hamarosan.











Ima- és böjtnap az Ez az a nap! rendezvény áldásaiért!

Hisszük, hogy az október 20-i rendezvényünk nagyon sok áldást tartogat a számunkra. Azért, hogy ezeket minél inkább befogadhassuk, ima- és böjtnapra hívunk benneteket!
Ha teheted, csatlakozz hozzánk szeptember 21-én pénteken, és hordozd imádságban a rendezvényt.
Ha csatlakozol hozzánk, az nagyon bátorító számunkra! Csatlakozási szándékodat kifejezheted felénk a facebook eseményünkön is.
"Igen hasznos az igaznak a buzgó könyörgése." (Jakab 5,16)

A London Community Gospel Choir ismét Budapesten

2010-ben a Soul & Gospel fesztiválunkon már hallhattuk őket, most újra ellátogat hozzánk a londoni gospel csapat.
Szeptember 21-én a Millenárison adnak koncertet a Jazzy Fesztivál keretein belül, ahol az Intermezzo triót is hallhatjátok (szeptember 22). Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe!

 Bővebb információ itt!

Eucharist (Gável Testvérek) - ÉLŐ koncert

Gável András és Gellért 15 év zenei szolgálatért ad hálát az Eucharist együttes nagykoncertjével szeptember 28-án, pénteken 19 órától a Petőfi Csarnokban. Több év után ismét életre keltik a Pecsa nagytermét, és Benne szívünket, lelkünket régóta szeretett, már hozzánk nőtt énekekkel, és vadonatúj, magával ragadó dalokkal. Vendég: Sillye Jenő
Egy igazán ÉLŐ koncertre készülj!

Info: www.eucharist.hu

Nemzetközi Alpha Tréning szeptember 22-én

Az Alpha kurzus rendkívül hatékonynak bizonyult az emberek megszólítására és ösztönzésére azáltal, hogy a résztvevők nyitott légkörben tehetik fel útkereső kérdéseiket a hittel kapcsolatban.
Az egynapos képzés egyaránt szól a "gyakorlott Alpházóknak" és azoknak, akik még nem ismerik az Alpha kurzust, de érdeklődnek iránta.
Bővebb információ itt olvasható.

 

 

 

 

 

 

© 2012 Ez az a nap! Látogass el honlapunkra: http://ezazanap.hu
1032 Budapest, Bécsi út. 189. 1/3. | Telefon: 436-9868 | E-mail: info@ezazanap.hu

 

 

 

 

 

 

__._,__,_._,