Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 16., péntek

5.526 - Dúró Dóra a Jobbik szóvivője, látogatóinak száma a Kutasi József - Politikai Hírfutár napi oldalán!

Összenő, ami összetartozik: az MSZP visszalép az LMP javára

2010. április 13. |

A Jobbik nem tartja véletlennek, hogy az MSZP abban az LMP-ben talált új szövetségesre, amelynek eredményváró rendezvényén több korábbi SZDSZ-es politikus is megjelent.Ezzel végképp egyértelművé vált, hogy az LMP megtévesztő neve ellenére bele fog simulni az elmúlt húsz év politikai gyakorlatába.

Ha valóban komoly különbség lenne az LMP és az elmúlt húsz év pártjai között, akkor az MSZP nem lépne vissza a javukra. Az amerikai nagykövet és az SZDSZ-es politikusok LMP-nél tett látogatása és a bukott szocialisták dörgölőzése után azonban kiderült: nem is olyan nagy a szembenállás a médiapárt és az elmúlt húsz év politikája között.

Egyetlen olyan erő maradt állva tehát a második fordulóra, amelynek semmilyen kapcsolata nincs az elmúlt húsz év gyalázatával, ez pedig a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

      Dúró Dóra a Jobbik szóvivője

A képek rákattintva nagyíthatók

Állatorvos édesapa és főállású családanya második gyermekeként születtem Szentesen 1987. március 5-én, 18 éves koromig faluban laktam. Jelenleg az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar ötödéves, politológus hallgatója vagyok. Diplomamunkámban a Jobbik sikerét elemzem, korábbi tanulmányaim során is a nemzeti radikalizmussal foglalkoztam (Kuruc.info, Magyar Gárda, Németh László). Angolból és németből középfokú nyelvvizsgám van, de szívügyem a magyar nyelv művelése.

A képek rákattintva nagyíthatók Közéleti tevékenységemet 2005. szeptemberi Budapestre kerülésem óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom keretében fejtem ki; semmilyen más szervezethez nem csatlakoztam. 2006 januárjában alapító tagja lettem a párt kőbányai szervezetének, majd a Jobbikban megismert Novák Előddel 2008 novemberében a Sziklatemplomban rendhagyó módon egyszerre kötött polgári és katolikus házasságom után Újbudára költöztem, ahol később az alapszervezet alelnökévé választottak.

2007-ben politológus hallgatóként a Rádió17 Agóra című közéleti műsornak voltam állandó meghívottja. Publikáltam a Politika.hu nyomtatott tudományos folyóiratban, gyakorló újságíróként és szerkesztőként a Barikád.hu hírportálnak és a Magyar Mérce havilapnak dolgoztam (utóbbinál anyanyelvi lektorként is), majd műsorvezetőként az Árpádhír TV-nél.

A Jobbik berkeiben – az alapszervezeti munkán túl – két fő területen segítem a nemzet ügyét: az Oktatási és Kulturális Kabinet elnöke, valamint a párt szóvivője vagyok. Kabinetünk keretei között létrehoztuk a Csengey Dénes Könyvtárat, emellett minden évben a nemzeti identitást éltető témákban pályázatot írunk ki középiskolás diákok számára a www.kulturalis.hu címen. 2007-től Vona Gábor felkérésére sajtóreferensként részt veszek a Jobbik központi kampánystábjának munkájában, majd pályázat útján szóvivővé választott az Országos Elnökség. A 2009-es EP-választáson az a megtiszteltetés ért, hogy a párt legfiatalabb képviselőjelöltje lehettem, 2010-ben pedig a XI. kerületben a szentimrevárosi (lágymányosi) választókerület jelöltjeként igyekszem hozzájárulni a Jobbik sikeréhez.

Dúró Dóra
70/379-92-07 begin_of_the_skype_highlighting              70/379-92-07      end_of_the_skype_highlighting, duro.dora(kukac)jobbik.hu


 Dúró Dóra látogatóinak száma a Kutasi József - Politikai Hírfutár napi oldalán:

2010. április 09.    240

2010. április 10.    256

2010. április 11.    906

2010. április 12. 1.720

2010. április 13.    473

2010. április 14.    338

2010. április 15.    336