Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 30., péntek

5.649 - Orosházi Ferenc: Pihenj egyet, fújd ki magad, és tartsd nyitva a szemed, füled. Tudom hallunk még felőled.

Von: egy-haza-van csak

Gesendet: szombat, 2010. április 24. 13:27
An: jozsef@kutasi.eu
Betreff: nyugdíjazás

 

Kedves Jóska Bátyja!

Korainak érzem önként vállalt nyugdíjazásodat! Az érdemi munka még csak el sem kezdődött, nem hogy befejeződött volna. Ami történt az csupán annyi, hogy a Birodalom lecserélte a neoliberális baloldali fullajtárjait a neoliberális jobboldal fullajtárjaira.

Miből gondolod kedves Jóska bátyám, hogy bármi változik? A FIDESZ-es országgyűlési képviselők éppen úgy az első napon, hű rabszolga módjára olvasatlanul írták alá, hazánk teljes körű kiszolgáltatottságának törvényes helyet adó lisszaboni szerződést, mint a piros színbe öltözött hazaáruló társaik. Az a kormány amelyik az első munkanapját nem úgy kezdi, hogy megfogalmaz egy levelet az EU hivatalos osztályára, hogy Magyarország bejelenti kilépését az EU-ból és ugyanakkor az Egyesült Európai Államok helyett kezdeményezi az Európai Államok Szövetsége formulát, az nem szolgálja hűen hazája érdekeit. Az a kormány, amelyik nem azzal folytatja első munkanapját, hogy ír egy levelet az IMF illetékeseinek, hogy Magyarország befejezi a további pénzügyi törlesztéseket, mert már azt sokszorosan visszafizette a fel vett hiteleket, az nem a magyar nép érdekeit szolgálja.

Kedves Jóska Bá! Ki nézed Te a FIDESZ kormányból mindezeket? Kétlem!
Nagy szükség lesz még arra az oda adó munkára, amit az elmúlt években sokunk örömére elvégeztél,mert az általad prognosztizált radikális változások, ennek a kormánynak az idejében nem fognak bekövetkezni. Amire nekünk szükségünk van az kizárólag a Szentkorona Értékrend hordozza. Hol vagyunk mi még ettől?

Jóska Bá! Pihenj egyet, fújd ki magad, és tartsd nyitva a szemed, füled. Tudom hallunk még felőled.
Üdvözlettel Orosházi Ferenc