Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 30., péntek

5.653 - Vinczer Péter: Államosításra, és a jogtalan vagyonok elkobzására van szükség.

Von: Peter Vinczer

Gesendet: szombat, 2010. ápriis 24. 14:26
An: Kutasi József
Betreff: 5.609 - Szeretném tudatni, hogy a "Kutasi József - Politikai Hírfutár" tevékenységét megszüntette!

 

Kedves József!

 

Igazad van, mi nem sokat tehetünk, azért, hogy 2/3 Parlament legyen. Ha ezt nem kapja meg a Fidesz, akkor továbbra is az lesz a helyzet, hogy a kormánypárt beterjeszt egy törvényt, a Parlament pedig az ellenzékkel meghiúsítja. Ezt már nem bírja ki az ország.  Más kérdés, hogy az MSZP-vel összefog-e a Jobbik, hogy meghiúsítja a Fidesznek a 2/3-os kormányzást. Ha ez megtörténik, akkor tisztakép.

 

A Fideszben volt alkalmunk csalódni, de most a Fidesz van 2/3-os közelben, és a Jobbik lehetne egy jó kérdőre vonó, nyomást gyakorló erő, hogy a kormány meg is tegye az ígért komoly változásokat. Az MSZP-t a szavazóknak ki kellet volna söpörni a Parlamentből!- Ez a Fidesznek is érdeke, mert négy év kormányzás nem elég, és ha tétlenkedik, akkor más fog hatalomra jutni, és a nép még kevésbé fok elmenni szavazni. Félő, hogy akkor sem a Jobbik győzne, hanem a komcsik, akiket ki kellene tiltani a közéletből, és elszámoltatni a síbolásaikat.

 

Államosításra, és a jogtalan vagyonok elkobzására van szükség. Ha nem megy jogi úton, akkor csak egy forradalom tehetné helyre a dolgokat, amelyre nem hiszem, hogy megérett a helyzet. Talán a fiatal generáció ha felnő, és az megrögzött komcsik kihalnak. Más kérdés, hogy a háttér hatalom meddig engedi a gyeplőt. Lásd a lengyel helyzetet.

 

Nem volt bolond a Tito, aki soha nem repült, volt a kék vonatja, és a Galeb nevű iskolahajója, amivel a tengerészei vitték.

 

Üdvözlettel, Péter