Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 25., vasárnap

5.626 - Torma Zsuzsanna > FöldAnya élő közvetítésére, Fényhálózatunk kiépítésére > 1161 Budapest, XVI. Sándor u.1., Angyali Szépségszalon

Forrás: http://www.aerla.hu/bemutatkozas.htm

Meghívó 

 FöldAnya élő közvetítésére, Fényhálózatunk kiépítésére

 Helyszin: 1161 Budapest, XVI. Sándor u.1., Angyali Szépségszalon  

Időpont: 2010.04.29-én csütörtök  17:30 – 20:30

  FöldAnya élő közvetítése alatt kapcsolódunk ahhoz az Angyali Hatalmasághoz, aki Földünk KristályFény hálózatának kiépítését segíti elő.

Torma Zsuzsanna vagyok angyali nevemen Alohim.

Nevem kiegészült Aerla Fénysugara jelzéssel. Ezen megkülönböztetést a mostani munkámra vonatkozóan kaptam.

Kilencvenes évek elején  kerültem szorosabb kapcsolatba az ezoterikával.

Elvégeztem a Reiki I, és Reiki II tanfolyamot szeretett mesteremnél, tanítómnál, majd a beavatások után ezen energiával gyógyítottam, kezeltem a hozzám fordulókat. Múltak a hónapok, majd belépett életembe a második mesterem, akitől az együtt  töltött évek alatt  nagyon sokat tanultam.

Ezt követően már az Égiek tanítottak.

Közel tíz éven  keresztül heti rendszerességgel vezetem meditációkat csoportomnak. Magas szintű képzéseket, beavatásokat kaptunk melyek a munkánkhoz szükségesek voltak. Több év pihenés, szünet után találkoztam Kryonnal. Három éve vagyok Kryon tanítványa.  Ez év tavaszától egy erősebb fejlődési folyamaton mentem át, bekapcsolódtam az Új Világok energetikai rendszerében. Folyamatosan  készítettek fel mostani feladataimra.

Közvetítem Nagyboldogasszony Máriát, a Teremtő Szellemet,  és Kryont.

Feladatomul kaptam, hogy lépjek ki a nyilvánosság elé, és adjam át tapasztalataimat, tudásomat,  segítsek embertársaimnak a felemelkedés folyamataiban.

 
   
 

mottó: Naponta egyszer cselekedj jót! Mindegy hogy emberrel, állattal,  növénnyel, vagy "élettelen" tárggyal  szemben teszed. Ne feledd, pénz nélkül is lehet. Sokszor elég egy jó szó, egy  kedves mosoly, egy apró kis simogatás, és a másik lelke megpihen szeretetedben.