Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 20., kedd

5.578 - Bővül a soproni Rákóczi Szövetség!!!

Von: Kovács Máté
Gesendet: kedd, 2010. április 20. 17:04
An: Kutasi József
Betreff: Bővül a soproni Rákóczi Szövetség!!!

 

Tisztelt Cím!

 

A Rákóczi Szövetség Soproni Helyi Szervezetének elnökeként nagy örömmel közölhetem, hogy a Rákóczi Szövetség soproni szervezeti struktúrája jelentősen bővül 2010. április 21-én, szerdán.

A Soproni Helyi Szervezet és a Berzsenyi Líceumhoz köthető Ifjúsági Csoport mellé - s reményeink szerint ezekkel szorosan együttműködve - holnap 12:30-kor megalakul az Eötvös Gimnáziumhoz köthető Ifjúsági Csoport Czibur Lászlóné tanárnő vezetésével. Az örvendetes alkalmon a Rákóczi Szövetség vezetőségének tagjai, köztük Dr. Halzl József elnök úr is részt vesz.

Természetesen a Soproni Helyi Szervezet és a Berzsenyi Líceumhoz köthető Ifjúsági Csoport is képviselteti magát az alkalmon.

 

Nagy öröm számunkra a bővülés, különösen azért, mert ifjakkal bővül a Rákóczi Szövetség soproni tagsága. Czibur Lászlóné tanárnővel való telefonos egyeztetésemen örömmel konstatáltam, hogy kölcsönös igényünk a szoros együttműködés és közös munka. Ennek fényében a 2010. évi őszi rendezvényterveinket már az új Ifjúsági Csoport teljes értékű bevonásával fogjuk végezni, és minden tőlünk telő segítséget és támogatást megadunk az új csoportnak terveik megvalósítása érdekében.

 

Akik követik munkásságunkat, tudják, hogy nem egyfajta árnyékszervezetként működünk, hanem világos cél- és eszközrendszerrel tevékeny munkát végzünk Sopronban és környékén kulturális, nemzeti identitást erősítő rendezvényeinkkel és egyéb programjainkkal. Biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban a tagbővítés és felfrissülés okán ez a munka sokkal dinamikusabbá, kreatívabbá válik, reményeim szerint a magyar nemzet, hagyományrendszer, hit és erkölcs iránt elkötelezett környékbeli polgárok örömére!

 

Magyar szeretettel:

 

Kovács Máté

 

--

Kovács Máté

elnök, Rákóczi Szövetség - Soproni Helyi Szervezet

06-20-770-3726

kovacsmate@freemail.hu

www.turultabor.sopron.hu