Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 27., hétfő

7.652 - Kállai Eszter Etelka: Készülj a jövőre "szépen ember"

From: Szépen Emberül Alapítvány

Date: 2010. december 27.
Subject: Készülj a jövőre "szépen ember"
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

 
Ki hogyan teszi a tisztét a négy napon olyan lesz a jövő évi tavasza-nyara-ősze-tele. Nemcsak vétkezni lehet a gondolattal, szóval, cselekedettel, mulasztással, hanem szebbé tenni a világot. . -  Gondolj nemeset, szólj örömet kiváltót, cselekedj jót, ne tedd meg a rosszat, a bánatot kiváltót --rokonkodj, barátkozz, szomszédolj, beszélgetve ismerjedj -   meglátod, mennyi erőt kapsz ahhoz, hogy munkálkodj a tiszta, tisztességes jövőért, a boldog családokért, 1956 - (2006) - 2012 - 2025 - 2048 - 2056 - a méltó századikért...

Magyar nyelven magyarul és "magyarán" 

Magyarán - a magyar n yelv törvényei szerint: tisztán képzett hangokkal, hangsúly a szó elején, szórend értelem szerint, lehetőleg idegen szavak nélkül. "Magyarán" Tömören igazat, fontosat jó akarattal! --- Ha vállalod, akkor a www.szepenemberul.hu -- honlapon lévő áldás neked is szól. S mindenkinek, akinek Te jó szándékkal elküldöd ezzel a tájékoztatóval.
Ott megtalálod az elérhetőségünket is  a további közös munka megbeszéléséhez. Ha ide visszajelzed, hogy számíthatunk rád, erősíted hitünk, hogy érdemes társakat keresni.

Fő a derű  Kállai Eszter Etelka