Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 28., kedd

7.659 - Haranghy Sándor: Isten emberré lett, hogy életünk már soha ne lehessen magányos és reménytelen.

From: Haranghy Sándor
Date: 2010: december 26.
Subject: Kivül és belül...
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


" -...Kívül és belül: poklosan örvényül, háborult világ, de a remény sohasem meghaló, ha minden szalmaszál ABBÓL A JÁSZOLBÓL VALÓ! "  (Nagy Gáspár)

 

Kedves József, Magyar testvérem!


Az ember vágyakozik meglátni az ISTENT. Isten oltotta belénk ezt a vágyat. Előttünk megy és hív bennünket az Őt megismerő kalandra. Minden ünnep egy lehetőség, hogy jobban megértsük Őt. Karácsony a megtestesülés ünnepe. Isten egészen közel jött, hogy félelmeinket feloldva társunk, barátunk lehessen. A megtestesülés misztériumában egészen közel jön, minden várakozást felül múl, amikor gyermekként bízza ránk magát. Ő nem fél tőlünk, egészen ránk bízza magát. Kiszolgáltatja magát a teremtménynek. Mert lelkünk legmélyén szeretne megérinteni a szeretetével. Isten emberré lett, hogy életünk már soha ne lehessen magányos és reménytelen. Áldjuk és dicsőítsük a minket felvállaló Szentháromságot.


Áldja a Kisded ernyedetlen munkádat, kitartásodat, új évedet, és adjon sok örömet, boldog jelent-, egy (nem hazudott) magyarabb s keresztényibb jövendőt és hozzá jó egészséget.


Szeretettel és imával:


H-né v. Nagy Gabriella és lovag v. Haranghy Sándor