Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 27., hétfő

7.649 - Az Anya-Ország Alapítvány gyertyát gyújtott a 6 millió meg nem született gyerekért

From: Dr. Somogyfoki György

Date: 2010. december 27.
Subject: "Korunk világában a Mammon és a Gonosz démoni erői kerültek uralomra, érvényes volt ez a kommunista -éra és az ultraliberális új világrend esetében, ezekkel pedig tradicionalista keresztény alapokon állva semmiféle alku nem képzelhető el."
To: jozsef@kutasi.eu


Az Anya-Ország Alapítvány gyertyát gyújtott a 6 millió meg nem született gyerekért
Életvédő zarándoklatot tartott az Anya-Ország Alapítvány hétfőn Zalaegerszegen, a Zala Megyei Kórháztól pedig a szervezet azt kérte, hogy legalább az év három megjelölt napján ne végezzenek abortuszt.
 
A demonstráció 20-30 résztvevője a megyei kórház bejáratánál gyertyát gyújtott és hat szál rózsát helyezett el a „hatmillió meg nem született gyermek emlékére”.
Téglásy Imre, az Alfa Szövetség és az Anya-Ország Alapítvány elnöke átadta a kórház vezetésének az életvédő zarándoklat nyilatkozatát, amelyben az intézménytől azt kérték: legalább az év három napján – december 28-án, az aprószentek napján, március 25-én, a magzatgyermekek napján és június 1-jén, az élet ENSZ által meghirdetett nemzetközi napján – ne végezzenek abortuszt. A kórház előtt felolvasták az alapítvány nyilatkozatát is, amely szerint az abortusz többnyire a hibás vagy elégtelen szociálpolitika következménye. Úgy fogalmaztak: különleges ápolásra, gondozásra szoruló áldozat az az anya is, aki az abortuszra az esetek többségében rákényszerül.
Téglásy Imre az MTI-nek azt mondta: Magyarországon évente 40 ezer abortuszt végeznek el, az abortusz az 1956-os vonatkozó minisztertanácsi rendelet óta több mint hatmillió magzat halálát okozta.