Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 30., csütörtök

7.724 - A Jobbik Sajtóosztálya boldog új évet kíván mindenkinek!

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Date: 2010. december 30.
Subject: Hírlevél 2010/52. hét

Kedves Barátaink, Szimpatizánsaink!

Elmúlt a Jobbik életének eddigi legnehezebb, egyben legsikeresebb éve, a 2010-es esztendő. Tavaly az EP-választások során berobbantunk a köztudatba, idén az országgyűlési választásokkal átütő eredményt értünk el, majd ősszel hídfőállásokat építettünk ki az önkormányzatokban is. Büszkén kijelenthetjük: az Önök önzetlen segítségével a nemzeti tábor immár a közélet minden szegletében megtalálható, mindenütt szigorú szemekkel felügyelhetjük a kormányzat munkáját.

A 2010-es évben országgyűlési képviselőink is emberfeletti munkát végeztek. Ez számokban a következőket jelenti: 45 törvényjavaslatot, 26 határozati javaslatot, 59 interpellációt, 136 írásbeli kérdést és 65 azonnali kérdést terjesztettek a nemzeti tábor képviselői az országgyűlés elé. Rendkívüli sikerként értékelhetjük, hogy egy határozati javaslatunkat (Kepli Lajos indítványa a kolontári katasztrófát vizsgáló eseti bizottság létrehozásáról) valamint egy törvényjavaslatunkat (Szilágyi György javaslata a Nemzet Sportolója címre jogosultak körének bővítéséről) az országgyűlés nagy többséggel el is fogadta! (Valamit kifőztek ezek a srácok ott az Irodaház 231-es szobájának boszorkánykonyhájában!) Megjegyezzük, más ellenzéki javaslatot eddig nem fogadott el a Tisztelt Ház.

Ezen 331 önálló irományunk mellé további 632 módosító javaslatot nyújtott be a Jobbik frakciója, melyek közül szép számmal akadt a kormánytöbbség által is támogatott javaslat. Így többek között a Jobbik módosító javaslata révén kaphatnak többlettámogatást a határon túli magyar iskolák, vé get érnek a vérfürdőnek is nevezhető bulvárhíradók, a bíróságok működésének anyagi fedezetére szereztünk többletforrást, megakadályoztuk az adóforintok sportból adókikerülés révén történő kiszivattyúzását.

És ami a legfontosabb: a kormánytöbbség kénytelen-kelletlen, de számtalan programpontunkat is elkezdte végigvinni. Csak a legfontosabbak: Trianon-emléknap, megemelt büntetés a visszaeső bűnözőknek, magánnyugdíjpénztári pénzlenyúlás felszámolása, multik megadóztatása vagy éppen a rendőrterror áldozatainak kárpótlása.

Következik a 2011-es esztendő. Új év, új feladatok állnak a Jobbik családja előtt, ehhez az ideihez hasonló lendület szükséges. Így jöhet el a várva várt szebb jövő!


A Jobbik Sajtóosztálya boldog új évet kíván mindenkinek!


További hírek

Lenhardt Balázs: A Fidesz szabotálja a valódi elszámoltatást

A miniszterelnök szóvivője újabb bizottságosdit akar játszani, miközben az elmúlt nyolc év disznóságait vizsgáló albizottságot sem működteti a kétharmados kormánytöbbség.

Tovább...

Hegedűs Tamás: Elmaradt a paradigmaváltás

A költségvetés kiadási oldalán semmi nem változott, az továbbra is csupán nemzetiszín szalaggal átkötött Gyurcsány-Bajnai költségvetés.

Tovább...

Alkotmánybírósághoz fordul a Jobbik

Sem a sztrájkjog további korlátozása, sem az indoklás nélküli kirúgás nem állja ki az alkotmányosság próbáját!

Tovább...

Ízlés és kultúrterrort alkalmaznak a rádiók

Sem a Hungarica, sem a Kárpátia, sem a Romantikus Erőszak, sem az Ismerős Arcok nem lehet a "piaci" alapon működő rádiók műsorán. Vajon miért?

Tovább...

Bertha Szilvia: A fantom beadvány

Egy kiszivárgott kormányközeli háttéranyag mely ismét a civil szféra jogait kívánja csorbítani.

Tovább...

Jobbik: irreális gazdaságpolitikába kezdett a kormány

Avagy a Jobbik kemény hangú gazdaságpolitikai kritikája.

Tovább...

 Jobbik a médiában
Novák Előd az MTV Ma Reggel c. műsorában - videó (december 22.)< /font>

További videóink itt találhatók

Jobbik Magyarországért Mozgalom Sajtóosztály