Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 29., szerda

7.698 - "2011-nek a megújulás évének kell lennie" > 2010. december 29., 13:12 fidesz.hu


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

"2011-nek a megújulás évének kell lennie"
2010. december 29., 13:12 fidesz.hu

A következő fél év kormányzati intézkedéseinek középpontjában a gazdasági növekedés beindítása, a foglalkoztatás növelése és az államadósság-csapdából való kitörés szerepelnek - reagált Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője a szocialisták szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Tukacs István MSZP-s képviselő arról beszélt, hogy szerintük a kormány eddig mindössze egyetlen témában tüntetett fel érdemi jogszabály-módosításokat a parlament tavaszi ülésszakára vonatkozó törvényalkotási programjában, ami az Országgyűlés lebecsülését jelenti.


Szijjártó Péter az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az előző nyolc év elhibázott gazdaságpolitikája nehéz helyzetbe hozta az országot, ezért 2011-nek a megújulás évének kell lennie.


Mint hozzátette: ennek érdekében készül a Nemzetgazdasági Minisztériumban a növekedési és stabilitási reform, amelynek segítségével munkahelyeket fognak teremteni, csökkenteni fogják az államadósságot, le fogják építeni a bürokráciát, és vissza fogják szorítani a korrupciót. (MTI-fidesz.hu)