Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 6., vasárnap

8.382 - Honvédelmi Miniszter, Hende Csaba vasárnap este beszédet mond a 11. Herclija biztonságpolitikai konferencián Izraelben

* www.nemzetihirhalo.hu *************
RAPORT VAN! VIGYÁZNI KELL A BETELEPÜLŐKRE,MINT A HÍMESTOJÁSRA!
Hende Csaba biztonságpolitikai konferencián vesz részt Izraelben
2011. február 6., vasárnap 9:54 InfoRádió / MTI

Hende Csaba vasárnap este beszédet mond a 11. Herclija biztonságpolitikai konferencián Izraelben, a miniszter háromnapos nem hivatalos látogatáson tartózkodik az országban - közölte a Honvédelmi Minisztérium.

A tárca közleménye szerint Hende Csaba péntektől háromnapos nem hivatalos látogatáson tartózkodik Izraelben, ahol részt vesz a 11. Herclija biztonságpolitikai konferencián.

A rendezvényen, amelynek keretében szombat este ünnepi beszédet mondott Simon Peresz izraeli államfő, Izrael és Európa politikai, tudományos és technológiai együttműködésének lehetőségeiről, biztonságpolitikai kérdésekről, a globális terrorizmus veszélyeiről folytatnak eszmecserét politikusok, kutatók, meghívott szakemberek.

A tárca közlése szerint a magyar honvédelmi miniszter mellett vasárnap beszédet mond Ehud Barak izraeli, Liam Fox brit és Alexandr Vondra cseh védelmi miniszter is.

A HM tudatta azt is, hogy izraeli látogatásán Hende Csaba Rámalláhban informális megbeszélést folytatott palesztin vezetőkkel.