Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. június 22., szombat

17.228 - Péteri Attila Árpád: Ángyán sajtótájékoztatója, 2013. június 21. -A földtörvény megszavazása után-


Feladó: Attila Árpád Péteri
Dátum: 2013. június 22. 2:41
Tárgy: Ángyán J. a reá várók között, a szavazás után!!!
Címzett: Kutasi József Antal


Ángyán sajtótájékoztatója, 2013. június 21.


-A földtörvény megszavazása után-


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OoljeGJlvdU

 

Kedves Honfitársak!

 

Mit gondoltok, mi lehet az oka annak, hogy az emberiség történelmében, 90%-ban, a GONOSZOK uralkodtak a népeken!!! /Tisztelet a ritka kivételeknek!/. Sajnos -többnyire- nem szemtől szemben, hanem a háttérben megbújva, gátlástalan sumákokként, vazallusokon keresztül!!! Sajnos úgy néz ki, hogy manapság is itt tartunk!!! Szerintetek, vajon mi motiválja őket a tekintetben, hogy állandó gátját képezik e gyalázatos figurák, annak, hogy az átlagemberek is végre-valahára, normális életszínvonalon élhessenek a Földön? Pl. jelen életünkben, a XXI. sz. technikai színvonalához illően!

Holott, egy szavukba telne a legfőbb döntnököknek, mindegy, hogy kik azok, a tekintetben, hogy megnyissák az utat, az általános felemelkedés irányába. Kérdezem szerényen, mint EU-s tagállam polgára, az EU-EP döntnökeit pl. ki kényszeríti, biztatja arra, hogy az állandó megszorítások legyenek irányadók a részükről, a tagállamok kormányai számára? Miért nem mondják azt, hogy EMBEREK, ITT AZ IDŐ, hogy Ti is méltóképpen élhessétek le a rátok kiszabott időt s a következő hónaptól, (A volt KELET-EURÓPAI, elszegényedett országok lakóiként), a jelenlegi átlag éh-béretek és éh-nyögdíjatokat -amelyekből megélni nem lehet- a háromszorosára emeljük!!! A mostani árak megtartásával. Hogy Ti is emberi méltóságtoknak megfelelően legyetek képesek élelmezni magatokat, családtagjaitokat, kulturálódni, utazni, öltözködni tudjatok, továbbá normális színvonalú orvosi ellátásban részesülve élhessétek mindennapjaitokat!

 

Kész-Passz!

Nem hiszem, hogy ennek bárminő akadálya lenne, hisz a pénz megvan rá, csak ROSSZUL ÉS IGAZSÁGTALANUL van elosztva!!! Nem költőinek szánt kérdés, mi értelme van, /a néhány fegyvergyáros jólétén túl/ annak, hogy a mesterségesen keltett háborúkra, iszonyatos, föl nem fogható összegeket költenek, hosszú idő óta??? Különösen a XIX., XX. ill. XXI.sz.-ban???

Miért nem hajlandók észhez térni és belátni az érintettek, hogy ezen mára kialakult állapotok a világban, tarthatatlanok!!! S miért nem kényszerítik, döbbentik rá azt a pár családot, nemzetközi- és civil szervezetek, neves tudósok, művészek, stb-stb., a ráébredésre, mindezen személyeket -akik kezükben tartják a világ sorsát- mely szerint az emberiség jövője a TÉT???

Az ő saját leszármazottaiké is, akik ma tejben-vajban fürödhetnek, minden komoly teljesítmény nélkül, per-pillanat beláthatatlan ideig! Persze csak akkor, ha nem állnak sarkukra a gondolkodó potentátok. E neves tudósok, művészek, sportolók, mindenki, akinek a szavára odafigyelnek az emberek, mindenhol! Miért nem szerveznek e nagy formátumú egyéniségek, közösen elhatározva és összefogva, VILÁGMÉRETŰ DEMONSTRÁCIÓKAT:

 

ELÉG VOLT!!!

Ilyen feliratú transzparensekkel kivonulva, a föld nevezetes helyszíneire. Fővárosok, a nagyvilág lakott területeinek arra kijelölt pontjaira, „HŐSÖK TERE”-ihez. Miért hagyjuk, hogy e személyiségek némák maradjanak, szemlehunyásig, amikor a saját sorsukon túl -helyzetüknél, rangjuknál, tekintélyüknél fogva- az emberiségért is FELELŐSSÉGGEL tartoznak???!!!

Miért vagyunk s maradunk ennyire önfeladók?!

ÉBRESZTŐ FÖLDGOLYÓ LAKOSSÁGA!

Ébresztő gondolkodó Honfiak! Honleányok!

Ki-ki bárhová is született a világon!!!

Mi a véleményetek? Várom a konstruktív hozzászólásokat!


Kézfogással:

-PAÁ-

-----------------------------------------------------------------------