Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. június 23., vasárnap

17.238 - Fáy Árpád: Magyarországon ma vidékfejlesztési miniszter lehet egy olyan ember, aki nem tudja, mit jelent a szentkorona tulajdona és államosításnak mondja


Feladó: Dr. Somogyfoki György
Dátum: 2013. június 23. 13:30
Tárgy: Magyarországon ma vidékfejlesztési miniszter lehet egy olyan ember, aki nem tudja, mit jelent a szentkorona tulajdona és államosításnak mondja
Címzett: Kutasi József Antal


Magyarországon ma vidékfejlesztési miniszter lehet egy olyan ember, aki nem tudja, mit jelent a szentkorona tulajdona és államosításnak mondja

Legyünk higgadtak?

Magyarországon a mezőgazdaságért felelős vidékfejlesztési miniszter, dr Fazekas Sándor a földtörvény szavazása előtti hozzászólásából következően elemi ismeretekkel nem rendelkezik arról, hogy mit jelent a szentkorona tulajdona kifejezés. A kommunista államosítással mosta össze a fogalmat. Ilyen embernek közhivatali vizsgán kellene kisodródnia a vizsgaképesek közül.

Egy politikai analfabéta vezette le a földtörvény előkészítését és erőltette át úgy, mintha szellemileg elmaradott lenne (mert ne tételezzük fel, hogy tudatosan provokált volna).
Ez a magyar politika állapota. Büszkén veti oda, hogy fogalma sincs róla, mitől zárja el a magyar vidéket.
Gondolom ezért sem Kövér László sem Orbán Viktor nem fogja megkövetni az országot, pedig megtehetnék, hogy fene nagy egójuk kiélése mellett néha bele is gondolnak, mit művelnek (kétharmadosnak kalkulált minimális többségükkel, a többségi szavazások nem túl nagy dicsőségére).

Nem csak az uniót vezetik iskolázatlan és arrogáns emberek, akik a mi sorsunkkal játszadoznak. A pesti minisztériumokat is, akik szintén a mi sorsunkkal játszadoznak.
Balog elvtárs szerint vannak nemkeresztény egyházak, és most Fazekas elvtárs (mert milyen más alapokon lehetne ekkora marhaságot mondani ilyen kiélezett helyzetben?) közli, hogy a szentkorona tulajdona magántulajdont jelent és vissza-államosítást.
Talán a jogosítványát nem kellene bevonni a miniszter úrnak, de vissza kellene fogni őkelmét.

Ilyen lenézésre nem számítottam volna részéről, bár a mezőgazdaság állapota mutatja tevékenysége eredményét.
Dr Fazekas Sándor lenézi az ország történelmét, lenéz mindenkit, aki a földvitához hozzászólt, lenéz mindenkit mint Lázár elvtárs, aki nem tömte tele az iszákját a köztulajdonból - lényegében arra nem vette a fáradtságot hogy utánanézzen miről is beszélnek a vele vitatkozók. Az ország egyik vezetője mint valami idült alkoholista kábulat rabja, úgy felelőtlenkedik a mi sorsunkkal.

Behúnyt szemmel vaktában szavazott és szavaztatott és erre még büszke is az utolsó pillanatban.
Nem érdekelte az ország és a vidék sorsa.
Nem érdekelte Erdély sorsának tanulsága.
Ha nem tud ruszki tankot vezetni, akkor felül valami másra.
Alapvetően sértette meg a 2011-es alaptörvényt, amely a magyar történelmi alkotmány tiszteletéről szól (a tisztelet az alkotmányos alapfogalmak megértését is feltételezi).
Fazekas Sándor szembe ment vele, és egy igen alacsony intellektuális szinten nyilvánult meg.
Egyetlen dolog érdekelhette, hogy milyen lobbi embere az országgyűlésben, milyen irányba kell tuszkolnia a szavazást, hogy prémiumhoz juthasson.

Számára a haza sorsáról itt nem volt szó.
Így néz ki, ha rendszerváltás után 23 évig nem kérdés, hogy egyáltalán miről szól a politika, ha egyetemi tankönyvekben a foxi-maxi kivonatokat adják el polgári ismereteknek az úgynevezett polgári pártok uralma alatt is.
Valójában reálpolitikus kommunista módon mindig az erősebb kutya emberei akarnak lenni még mindig a magyar miniszterek – alkotmányosságtól és minden egyéb értelmi és érzelmi alaptól mentesen. Orbán bírsága bejött, meghozta a termését. A minisztere arra gondolhatott nagy vígasságában a zárószavazás előtti hozzászólásában, hogy ha jól beszél, nem fogják levonni miniszteri fizetését.

Köszönjük dr Fazekas Sándor, hogy levette álarcát. Most már tudjuk, hogy kicsoda Ön (bár sokan és régen mondogatják, rebesgetik, hogy mindenkit alul tud múlni).
Meg Latorcai elvtárs is, aki ha kell nem jön zavarba, az ukáz az parancs, végre kell hajtani, látszatra már annyira nem ad, mint Kovács László, amikor újságírókon át gázolva intézte parlamenti ügyeit. Jó kis csapat van ott. Megszavazták. Nézem a névsort, kinek fordult fel a gyomra és nem tudott jelen lenni. Wittner Mária, Bencsik János, Ángyán József… nevét nem találom hamarjában az egyöntetű igenek közt. A többi visszaigazolta a miniszter úr véleményét, megmentik a szentkoronától a magyar népet – az érvényes alaptörvénnyel is szembe menve – lássad: természeti erőforrás védelme P) cikkelyben pedig egyáltalán nem számít mi van leírva, egyáltalán nem fogják fel, odáig el sem olvasták soha miniszter úrék az általuk szembehúnyva megszavazott alaptörvényt (elvégre az uniós csatlakozás szavazásai sem történtek másképpen).

Ha volna még lyukas 2 filléres, akkor azt sem szabadna elöl hagyni ha megjelenik Fazekas Sándor, mert annyira felelőtlen volt megnyilvánulása.
Nem tudja a fehér és fekete közt mi a különbség.
Egy tisztességes parlamentben Fazekas Sándor beszédét követően le kellene venni ezt a törvényt a vitáról, miután kiderült, hogy az előterjesztőnek megártott a meleg vagy sosem érte fel ésszel hivatalát.
Azt hitte szegény, hogy aki mást mond mint ő, az mind csak irigye volt magas stallumának. Hogy komoly dolgot mondana bárki, aki mást mond mint ő, arra nem is gondolt (hiszen ő maga is komolytalan, miért lenne másként ha más nyilatkozik meg?).
Fordítva ül a lovon mint a PSZÁF vezetője, aki a bankok érdekét védi és nem az ügyfelekét (amire hivatala eredetileg rendelt lett volna).
Fazekas úr jót gúnyolódik szavazás előtt saját tájékozatlanságának szilárd talapzatáról, miközben szintén fordítva ül lován (mert a magyar vidékért folytatott küzdelem helyett küzd a magyar vidék ellen).

Ebben a nagy melegben nem is szabad tovább morfondírozni.
Tekintsük a mait gyásznapnak és a felismerés alkalmának, hogy sehol sem vagyunk a rendszerváltástól, a magyar önszervezést megindító rendszerváltástól.
Az ellenség manővereit a magyar vidékfejlesztési miniszter vezeti (ahogyan Göncz Árpád is beleharsogta e falak közt a nagyvilágba, úgymond a magyarok világtalálkozóján, hogy „a magyar nemzet fogalma üres fikció!”, most dr Fazekas Sándor miniszter nyilvánult meg).

Ez aztán a mély gödör, ahonnan hogyan mászunk ki?

Fáy Árpád