Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. június 30., vasárnap

17.310 - 2013. június 29-i kisgazdapárt zászlóbontásáról fotók > Elnök: Horkovics-Kováts János

From: Benedek Lipto
Date: 2013/6/30 
Subject: 2013. június 29-i kisgazdapárt zászlóbontásáról fotók  
To: jozsef@kutasi.eu 

Országos Elnökség


Dr. Horkovics-Kováts János
Országos Elnök
elnok@akisgazdapart.hu
Aki engem ismer, megtapasztalta nemzeti elkötelezettségemet, és a Szent Koronához való hűségemet. Célom egy olyan társadalom felépítése, ahol a tisztesség és a becsület visszakapja értelmét és ahol a nemzet tagjai valóban beleszólhatnak a sorsuk alakításába.  Hiszek abban, hogy...
Bővebben

Szivák Istán
Ügyvezető alelnök
szivak.istvan@akisgazdapart.hu

2009-ben egy régi idős kisgazda, arra kért, ne adjam fel a harcot, és az ő általa bejegyezett, de nem működő „Kisgazdapárt” elnevezésű pártot állítsam a Haza szolgálatába. Így kínálkozott az elnevezésében és politikusaiban is egyaránt letisztult Kisgazdapárt újra élesztése. Újult erővel ismét irányítottam és szerveztem, önállóan és csapatban egyaránt, hogy ma 2013-ban a választások előtt szűk évvel emelt fővel hirdessem: ez „A” Kisgazdapárt!

Bővebben
Dr. Czomba András
Pártfőügyész
drczomba.andras@akisgazdapart.hu

Bővebben
Kelemen Csaba
Alelnök, országos szóvivő
kelemen.csaba@akisgazdapart.hu
Örömmel fogadtam, hírét annak, hogy hozzám hasonlóan gondolkodó, tisztességes és azonos értékrendeket valló régi FKGP-s kisgazdák, tovább építik a Kisgazda társadalmat, a múltat kiegészítve új és megbízható szakember gárdával.
Bővebben
Herceg Ferenc
Alelnök
herceg.ferenc@akisgazdapart.hu


Bővebben
Fekete Lajosné
Pártigazgató
fekete.erzsike@akisgazdapart.hu

Bővebben
Szita Antal
Alelnök
szita.antal@akisgazdapart.hu
„A” Kisgazdapárt képviseli azt a politikai tisztaságot, melynek keretein belül úgy érzem sokat tehetek munkámmal országunk rendbetételéért.

Bővebben
http://akisgazdapart.com/fotok.html
2013. június 29-i kisgazdapárt zászlóbontásáról fotók 
 Elnök: Horkovics-Kováts JánosElnöki köszöntő

Köszönöm, hogy itt van velünk. Érdemes odafigyelni ránk, csatlakozni programjainkhoz. és javaslataival, észrevételeivel segíteni, hogy az Ön minél nagyobb megelégedettségére végezhessük feladatunkat. A haza dolgai iránt érzett felelősségvállalás, nem lehet nyűg, amit majd valaki más magára vállal. Nekünk is küzdenünk kell!  A cél, pontosan az, hogy az ember elszigetelődjön, magára maradjon, ne törődjön a közélettel, a politikával, mondván „egy fecske nem csinál nyarat”.
Hol tartanánk most, ha nagyjaink annak idején így gondolkodtak volna?  A hazaszeretetet, a felelősségvállalást kell, hogy jelentse, amely tettekben is megnyilvánul. Azért élünk itt, mert ide tartozunk, ez a hazánk és ez a haza nem eladó! Azt mondják: „nem kötelező itt élni, el lehet innen menni!”, vagy az intézkedésekkel olyan körülményeket teremtenek, hogy fiatalok sokasága és a középosztály egy része kivándorol.  A válaszunk NEM! Nem megyünk el innen, mert ez a föld a miénk, és itt a hazánkban akarunk boldogulni!

Az Országgyűlés feladata, hogy Magyarország, és minden egyes honfitársa számára a legelőnyösebb döntéseket kell meghoznia, mert akkor egész Magyarország fejlődik, versenyképesebbé válik.

2008-ban egy régi kisgazda országgyűlési képviselő bejegyzett egy pártot „Kisgazdapárt”- névvel. Ezt azért tette, mert látta, hogy a FKGP élén levők hűtlenek a történelmi kisgazda szellemiséghez, elkótyavetyélték a székházat, eltüntették a Kisgazdák pénzét és hatalmi erővel ügyelnek arra, hogy még véletlenül se rügyezzen ki az FKGP törzséből egy nemzeti rügyecske. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az utolsó tíz évben a FKGP-ről szinte nem is hallottak a magyar médiában, vagy ha igen azt csak azért tették, hogy életbe tartsák a negatív jelenségeket a párt körül.

2012  június 2-án a Hazáért igazán tenni akaró kisgazdák megválasztottak elnökükké, mely tisztséget azóta a legjobb tudásom alapján végzem. Aki engem ismer, megtapasztalta nemzeti elkötelezettségemet, és a Szent Koronához való hűségemet. A pártépítést csak „kényszerből” vállaltam, látva Hazánk keserves helyzetét és a 2014-es földmoratórium közelségét. Meggyőződésem, hogy egy komoly nemzeti összefogással csodára képes nemzetünk, de ehhez minden meglevő struktúrát ki kell használni és meg kell teremteni a hazáért aggódók összezárását. Az építkezésünket a történelmi alkotmányuk hagyományaira támasszuk, azaz betartjuk a kétkamarás rendszert. Magyarra fordítva ez azt jelenti, hogy döntéseinkbe belevonjuk a civil szféra széles köreit, hisz csak így képes egy párt a nemzet valós követeléseit a politikumban kellő képen érvényesíteni. Nyitottak vagyunk, minden olyan hazai és nemzetközi együttműködésre, melyet a kölcsönösség, a korrektség és egymás munkájának, ötleteinek a tiszteletben tartása jellemez. Istennek hála, megszólításunkra komoly emberek csatlakoznak az ország megmentésének a munkájához, melyeknek szakmai tudása bizonyára már rövid időn belül meghozza gyümölcsét.

Mindezekért mérhetetlen tisztelettel adózom mindazoknak, akik kitartásukkal támogatják munkánkat, aktív közreműködésükkel, valós munkájukkal működésünk jobbításán fáradoznak. Szükség is van erre. Történelmi időket élünk, a jövőt tekintve – rövid és hosszú távon egyaránt – komoly kihívásoknak kell megfelelnünk. Tudjuk, sem gyorsabban, sem lassabban nem lehet haladni, mint amit a dolgok rendje enged, emiatt a figyelmünk sem lankadhat, de türelmetlenek sem lehetünk. Tudjuk, hogy minden tettünkkel a Hazánkat kell szolgálnunk, hiszen csak így tudjuk gyermekeiknek, unokáinknak, és tisztességben megőszülő szüleinknek biztosítani, hogy boldog és teljes életet élhessenek, itthon Magyarországon! Hiszen, mi itthon vagyunk, itt vagyunk otthon!

Dr. Horkovics-Kováts János 

elnök

Kapcsolat


"A" Kisgazdapárt
www.akisgazdapart.com
akisgazdapart@akisgazdapart.com
Tel.: +3670-287-5619
Skype: kisgazdapart

Országos elnöki titkárság

Országos elnökség média főtanácsadója
Kubinyi Tamás
anephangja@gmail.com
skype: kubinyi001  (munkanapokon 18-20 óra között)


Országos szóvivő
Kelemen Csaba
30/945-2075
szovivo@akisgazdapart.com


Sajtóosztály

Sajtóasszisztens
Takács András
takacs.andras@akisgazdapart.h
u


Impresszum
A honlap fenntartója:
"A" Kisgazdapárt
www.akisgazdapart.com
akisgazdapart@akisgazdapart.com

A honlapot készítette:Atilla

Webmester
:
Ati
lla
webmester@akisgazdapart.com

Fotók:
Juhász László
Búvár Géza