Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. június 26., szerda

17.267 - Keményít a Jobbik! Teljes vagyonelkobzás, EU-NEM!


Keményít a Jobbik! Teljes vagyonelkobzás, EU-NEM! 
2013. június 26. 15:49 Koldus Kálmán - Hunhír.info 

Bár a földtörvényt múlt héten elfogadta az Országgyűlés, az indulatok azóta sem csillapodtak a parlamentben. A mai ülésen, napirend előtt Vona pártelnök a Jobbikból azt közölte, a múlt heti pulpitusfoglalásuk csak "egy unortodox lépés volt", az igazi ribillió azonban most kezdődik. A párt elnöke. Vona Gábor napirend előtti felszólalásában kemény hangot megütve kijelentette: ha a Jobbik kerül hatalomra, minden képviselőnek, aki megszavazta a dokumentumot, elkobozzák a vagyonát. 
Ez a lépés természetesen nem érintené a gyarmattörtvényre nem voksoló Orbán, Kövér és Semjén urakat. A harc a nemzet ellen már régen elkezdődött, de a harc a nemzetért most indul igazában. Az ember jobb, ha nem írja le a látomásait... Véresek... A földünk repülő szőnyeg a lábunk alatt, amelyre idegenek fenik az orrukat. Nem fogjuk megúszni az összecsapásokat. 
A múlt heti parlamenti performansz miatt Kövér házelnök az összes jobbikostól elvette egyhavi tiszteletdíjukat. A nemzeti ellenzék vezére, Vona Gábor az elvesztett 17 millió forinttal kapcsolatban azt mondta, inkább adják a Heim Pál Kórháznak, mintsem képviselői pogácsákra költsék. 
Vona Gábor ismertette a jobbikos "anyaföldvédelmi kerekasztal" döntéseit, miszerint az államfőhöz és az Alkotmánybírósághoz fordulnak a földtörvény miatt, mozgósításba is kezdenek, továbbá népszavazást kezdeményeznek az EU-alapszerződés újratárgyalásáról. 

- Nemzeti kincsünk a föld - Fazekas Sándor miniszter ezzel a felütéssel t próbált visszavágni Vonának, és azzal vádolta meg a nemzeti radikális erőt,, hogy államosítani akarja a földet. 

Fazekas, ez a karcagi lapító ezzel a kijelentésével árulta el igazán magát. A kormány által erőltetett nagybirtokrendszer ugyanis a Horthy-rendszer legnagyobb hibáját, bukásának előidézőjét ismételné meg. Ha Horthy végrehajtja a földosztást, hozzányúl az több száz éves nagybirtokrendszerhez, Magyarországon egészen máshogyan alakult volna az elmúlt negyven év. 
A magyar föld a Szent Korona tulajdona, éppen ezért megfelelő uralkodó híján most állami kézben kell tartani. A modell úgy nem működik, hogy néhány kormányhűnek látszó mágnás és báró tulajdonában a legfontosabb nemzeti kincs, mert akkor ők irányítják a kormányt, s nem pedig fordítva. Hosszú forró nyár elé nézünk, de a jövő még ennél is keményebb lehet. A harc a nemzet ellen már régen elkezdődött, de a harc a nemzetért most indul igazában. Az ember jobb, ha nem írja le a látomásait... Véresek... A földünk repülő szőnyeg a lábunk alatt, amelyre idegenek fenik az orrukat. Nem fogjuk megúszni az összecsapásokat. 

Kapcsolódó: 
   Levél Orbán Viktornak: Akarja-e, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból? 
   Magyarország leszakadt: már csak integethetünk a mezőny után 
   Megszavazták a jobbikosok 17 milliós "büntetését"