Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. december 5., péntek

19.668 - Morvai Krisztina > Honlap Látogatóim! > 2014. december 04. csütörtök 22:33


Feladó: JOGINFO 
Dátum: 2014. december 4. 22:33
Tárgy: Kedves Honlap Látogatóim! 2014. december 04. csütörtök
Címzett: 
​Kutasi József Antal​

 

 Kedves Honlap Látogatóim!

2014. december 04. csütörtök, 19:03

Ismét a segítségüket szeretném kérni a minél hitelesebb képviselői munka érdekében. A következő hetekben 4 munkajogi témájú felszólalásomat tesszük közzé, és azt kérem, hogy e témákkal kapcsolatos tapasztalataikat a magyar munkavállalók illetve esetleg a kisvállalkozók osszák meg velem. A munkajogi témákkal kapcsolatos további képviselői tevékenységemhez szeretném ismételten felhasználni "valódi emberek valódi történeteit".

Az első téma a sorozatban a munkaerő-kölcsönzés. Kérem, hogy akinek ezzel kapcsolatos személyes tapasztalata van, írja meg nekem a következőket:

1. Egyetért-e a felszólalásomban foglaltakkal a munkaerő-kölcsönzés magyarországi helyzetével kapcsolatban vagy más az álláspontja? Ha igen, akkor kérem, fejtse ki saját véleményét.
2. Amennyiben Önnek van munkaerő-kölcsönzéssel saját tapasztalata, kérem, hogy azt minél részletesebben írja le.
3. Személyes véleménye alapján miért olyan gyakori Magyarországon a munkaerő- kölcsönzés keretében történő foglalkoztatás?
4. Személyes tapasztalata alapján különbözik-e a munkaerő-kölcsönzés keretében foglalkoztatott munkavállaló helyzete a nem ilyen foglalkoztatási formában dolgozókétól? Ha igen, akkor kérem, részletesen írja meg, hogy miben.

Nagyon várom beszámolóikat, leveleiket, krisztina.morvai@europarl.europa.eu email címemre vagy a Facebook-on.

Úgy tűnik, hogy az országban egyre többen készülnek fellázadni az alattvalói lét, illetve a rabszolgasors ellen. Bízom benne, hogy a visszaélésszerűen alkalmazott  munkaerő-kölcsönzés is mielőbb csak egy rossz emlék lesz, ezért én magam mindent megteszek, és az Önök személyes, valós történetei ehhez a harchoz nélkülözhetetlenek. Előre is hálásan köszönöm segítségüket, szeretettel:

Krisztina

 http://www.morvaikrisztina.hu

 

 


--


KATTINTANI és  található > Kutasi József Antal:
http://kutasi.blogspot.com < IDE IS KATTINTANI <

Nagyon sok képek találhatók a KUTASI JÓZSEF ANTAL oldalán! 
KATTINTANI ÉS A KÉPEKNÉL A BEJEGYZÉSEKRE,  ÚJBÓL KATTINTANI > https://www.google.hu/search?q=Ki+ez+a+Kutasi+J%C3%B3zsef+Antal?+%3E+1956.+okt%C3%B3...&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=gEtIVPbCIaOAywOJp4D4AQ&ved=0CC0QsAQ4Cg&biw=1920&bih=979 <KATTINTANI ÉS A KÉPEKNÉL A BEJEGYZÉSEKRE,  ÚJBÓL KATTINTANI >-- 
Figyelem! 
"KUTASI JÓZSEF új neve: KUTASI JÓZSEF ANTAL"
​, mert több Kutasi József személy is található a Google oldalán, illetve az Internetben, akik csak névrokonok!
ERRE A CÍMRE:<jozsef@kutasi.eu> KÉREM AZ ÜZENETEKET, ÉS AZ ANYAGOKAT A KUTASI JÓZSEF ANTAL oldalára!