Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. december 18., csütörtök

19.708 - Csiszár József írta: Aki "dávidibolyával", "erdőpéterrel", "kövérlászlóval" szimpatizál, azzal én nem kívánok kapcsolatot tartani.

2014. december 15. 22:29 József Csiszár írta,

Tisztelt Kutasi Úr!

Sajnálattal közlöm, hogy foto-galériáját tanulmányozva úgy kellett döntenem, hogy nem kérek több levelet Öntől! 

Indoklás: Aki "dávidibolyával", "erdőpéterrel", "kövérlászlóval" szimpatizál, azzal én nem kívánok kapcsolatot tartani.
(És akkor még finoman fogalmaztam!)

Gondolja át, amíg nem késő!

Cs. J.( Maradék Magyarország )

2014. december 15. 14:48 Kutasi Jozsef Antal írta, <jozsef@kutasi.eu>:

Tisztelt / Kedves József Csiszár!

Ez a válaszom:


ISMÉTLÉS!

A KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldal feladata és célja: 

Minél előbb egy új, szebb, jobb, és szabad Magyarországot alkotni.

Magyarországon, a világon élő Nemzettestvéreimnek és más nemzetiségűeknek továbbítom az igaz tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik! Csak nekünk magyaroknak, saját erőnkből lehet a radikális  rendszerváltást tovább folytatni. 

Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Nem tudok segíteni! A kérő leveleket sem hozom nyilvánosságra, mert akkor  még több érkezne. 

Senki sem kért meg, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom a Magyarországon élő  Nemzettestvéreim javára, hogy legyen remény és érezzék a boldogabb élet jövetelét.

Nem vagyok költő, könyv vagy újságíró. Önök sokkal jobban tudják gondolataikat papírra írni mint én. Kérem, írják meg a 10.000.000 (tízmillió) Honfitársam életét, sorsát, gazdaságát, szegénységét, nyomorúságát és így tovább, de csak az igazat!

Háttérben dolgozok! Szabad magyar és német állampolgár vagyok, nyílt életet élek! Mindig igaz, becsületes, független, semleges és önálló voltam, vagyok és maradok. Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjból veszem el, ami erre a feladatra szükséges. 

Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek tagja nem vagyok és nem is szimpatizálok velük. Nem tartozok a médiához, internet figyelőkhöz, rendőrséghez, ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, fizetett vagy fizetetlen spiclikhez.

Ami a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenik, azt csak én – Kutasi József Antal –  választom ki és hozom nyilvánosságra.

Nem felelek a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenő írások, képek, valamint linkelt  oldalak tartalmáért, ami nem az én álláspontomat tükrözi. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!

Kutasi József Antal az egyedüli tulajdonos mint tiszteletbeli alkalmazott! 

Sajnos a munkám elismerése és a köszönet vagy egy-egy ajándék könyv olyan kevés, ami szóra sem érdemes! 

Ez így jó, mert ezáltal senkihez sem kötöm magam, de tiszteletben elfogadom.

"KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR" új neve: "KUTASI JÓZSEF ANTAL"