Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. december 10., szerda

19.681 - Álnevek mögé megbújva, egy azonosságát nem vállaló csoport a Magyarok Világszövetsége Budapest elnökét, Patrubány Miklóst, rágalmazó levelek szűnni nem akaró áradatát ontja a világhálóra.


Feladó: MVSZ Sajtószolgálat
Dátum: 2014. december 10. 17:48
Tárgy: Az MVSZ Elnökségének nyilatkozata Patrubány Miklós védelmében
Címzett:
Kutasi József Antal


Az MVSZ Elnöksége Dr. Drábik Jánosnak, az MVSZ Stratégiai Bizottsága elnökének javaslatára, egyhangú szavazattal – 24 IGEN,  0 tartózkodás és 0  ellenszavazattal – nyilatkozatot fogadott el, amelyet alább közzéteszünk.


Az MVSZ Elnökségének nyilatkozata


Az MVSZ Tagjainak és Tisztségviselőinek, valamennyi igaz magyarnak a Kárpát-medencében és a nagyvilágban!

A 2014. december 6-án szombaton megtartott tanácskozásukon az MVSZ Elnökségének a tagjai megdöbbenve értesültek arról a szűnni nem akaró rágalomhadjáratról, amelyet névtelenségbe burkolózó, gyáva és lelkiismeretlen emberek folytatnak Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke ellen, immáron évek óta.

A tényekkel alá nem támasztott, légből kapott állítások annyira nyilvánvaló hazugságok, hogy teljesen alkalmatlanok arra, hogy érdemben vitába lehessen velük szállni.

 

Mi, az MVSZ Elnökségének a tagjai, jól ismerjük Patrubány Miklóst, akinek szakmai tudása, emberfeletti munkabírása és igaz magyarsága nélkül a Magyarok Világszövetsége – amely évek óta semmilyen állami támogatásban nem részesül – nem is tudna működni.

Hosszan tartana felsorolni mindazt, amit az elmúlt másfél évtizedben a Magyarok Világszövetsége tett a magyar nemzet megmaradása és gyarapodása érdekében. Mindezt Patrubány Miklós hozzáértő vezetése, példamutató emberi magatartása nélkül nem tudtuk volna elérni. Ellenségei, irigyei mindent megtettek azért, hogy akadályozzák nemzetünk számára oly fontos és hiánypótló munkáját.

Patrubány Miklós legteljesebben bírja az Elnökség valamennyi tagjának a bizalmát. Az Elnökség meg kíván adni minden segítséget ahhoz, hogy a Magyarok Világszövetsége – Patrubány Miklós elnök vezetésével – továbbra is eredményes munkát végezhessen a magyar nemzet egészének a szolgálatában.

 

Patrubány Miklós elnök úrnak ehhez a munkájához jó egészséget és a Jó Isten gazdag áldását kívánjuk.

 

Az MVSZ Elnöksége


Álnevek mögé megbújva, egy azonosságát nem vállaló csoport az MVSZ elnökét rágalmazó levelek szűnni nem akaró áradatát ontja a világhálóra. E jelenséget napirendjére tűzte a Magyarok Világszövetségének Elnöksége és elhatározta, hogy fellép az MVSZ-ből kizártak sajtószolgálata (mvszbol.kizartak.sajto@gmail.com)  és a magyar felderítő (magyar.felderito@gmail.com) címekről küldött rágalmazó levelek álnevek mögé meghúzódó tetteseivel szemben.

 

MVSZ Sajtószolgálat

8498/141210