Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. december 29., hétfő

19.724 - Szívből kívánok Önöknek és Családjuknak az Új Esztendőre jó egészséget, sikereket és sok örömöt! Hittel, reménnyel, szeretettel, Morvai Krisztina

Feladó: JOGINFO
Dátum: 2014. december 29. 13:17
Tárgy: Szívből kívánok Önöknek és Családjuknak az Új Esztendőre jó egészséget, sikereket és sok örömöt! Hittel, reménnyel, szeretettel, Morvai Krisztina
Címzett: 
​Kutasi József Antal​


Kedves Honlap Látogatóim!

2014. december 29. hétfő, 11:11

Ezek a napok az óév sikereinek és kudarcainak összegzésével s az újévi tervek készítésével telnek - bizonyára legtöbbünknek.

A 2014-ben végzett munkámról igyekeztem folyamatosan tájékoztatni Önöket, s természetesen így teszek jövőre is. Terveimmel kapcsolatban kérem, olvassák el az Alfahír portálon nemrégiben megjelent interjút, amely itt található.

Kérem, hogy ha idejük engedi, segítsék munkámat a következő két kérdés megválaszolásával a krisztina.morvai@europarl.europa.eu címre küldött válaszaikkal:

  • Hogyan értékelik a 2014-ben végzett európai parlamenti képviselői tevékenységemet?
  • Egyetértenek-e az interjúban megfogalmazott terveimmel, s milyen tanácsot adnak az ott megírtakon felül a most kezdődő évre?


Előre is köszönöm, hogy megtisztelnek gondolataikkal, és ismételten hálásan köszönöm, hogy szavazataikkal hozzásegítettek ahhoz, hogy európai parlamenti képviselőként szolgálhatom Önöket s hazámat, Magyarországot.

Szívből kívánok Önöknek és Családjuknak az Új Esztendőre jó egészséget, sikereket és sok örömöt!

Hittel, reménnyel, szeretettel,
Morvai Krisztina

http://www.morvaikrisztina.hu