Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. július 15., szerda

20.336 - Magyarország Kormányának Hírlevele > ​2015-07-15 > ​Újra adócsökkentés


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2015. július 15. 3:41
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának Hírlevele
​​
2015-07
-15
Hadrendbe áll a medinai NATO-radar

Szerdán hadrendbe áll a medinai háromdimenziós NATO-radar, amellyel teljessé válik a magyar légtérellenőrzés - jelentette be Hende Csaba honvédelmi miniszter kedden a medinai radarállomáson.

Megötszöröződött a napközis Erzsébet-táborban részt vevő gyerekek száma

Egy év alatt megötszöröződött a napközis Erzsébet-táborban részt vevő gyerekek száma - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára kedden telefonon az MTI-nek.

​​
Újra adócsökkentés

A személyi jövedelemadó kulcsa 2016-tól 15 százalékra csökken, így a jövő évtől, évente újabb 120 milliárd forinttal hagy többet az állam a háztartások kasszájában – jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.

A görög válság még sokáig az unió napirendjén lesz

A görög válság kezelése volt a fő témája az unió gazdasági és pénzügyminisztereit tömörítő tanács, az Ecofin keddi ülésének. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a görög helyzetről szóló elnökségi beszámolót értékelve, elmondta: ismét bebizonyosodott, hogy Magyarország a korábbi kritikák ellenére vállalt és képviselt gazdasági programjának köszönhetően az elsők között lábalt ki az egész Európát sújtó krízisből.