Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. július 15., szerda

20.338 - ​ Kőműves Géza: ​ Általánosságban már javasoltam, hogy kik fogadják be a menekülteket, viszont az alábbi sem teljes, mert Izrael és az USA, valamint Kanada és Ausztrália kimaradt.


Címzett: 
Kutasi József Antal​
Elküldve: 2015. július 15. 8:39
Tárgy :  Menekülthelyzet ?!
​​

Általánosságban már javasoltam, hogy kik fogadják be a menekülteket, viszont az alábbi sem teljes, mert Izrael és az USA, valamint Kanada és Ausztrália kimaradt.

Egyrészt ebben az ügyben is Izrael és az USA maga a fő gonosz, akik ránk küldik az áradatot, másrészt  Kanada, Ausztrália is a zsidók vezette gyarmatosító angolok, franciák másodlagos államai, egyazon nemzetközi zsidó bűnözők bábállamai, akik földönfutókká tették a népeket!

Tehát mindent összevetve, a listán túl a legtöbb menekültet Izraelbe, az USA- ba küldeném, de semmiképpen nem hagynám ki Kanadát és Ausztráliát sem!

A másik, már általam sokszor leírt és  nagyon fontos, mindig hangsúlyozandó  tény, hogy csak a módszerváltás idejétől, vagyis 1989- től említsük! : A népvándorlást okozó, gyarmatosító, nemzetközi zsidó bűnszövetkezetnek és intézményeinek minden egyes kormányunk SZÖVETSÉGESE, TÁMOGATÓJA volt, miként tagja és támogatója a likudnyik Fidesz is. Annak ellenére szövetségesük, hogy a következmények ezen szegmense, vagyis a népvándorlás nem egészen jön neki jól, hiszen kormányunk a zsidók bevándoroltatásának elkötelezettje.

Másrészt ezek a helytartó figurák féltik az összeharácsolt vagyonukat, békés életüket és hatalmukat.

Harmadrészt a bevándorlás ellen fellépni, komoly választási tőkekovácsolás.

De nem kell ám elkábulni a nagy aljasban! Mert  nemzetünk hígításáról ez a kormány sem tett le: A zsidók betelepítése folyik. A szerencsétlen, felhasznált, töltelékcigányokat szaporítják, a bevándorlók helyett "menekülteket" fogadnak  be, de a politikusoknak jól jövedelmező emberkereskedelem folyik a kínai és más nációk betelepítésének eszközével.
                                                                                                                       
​​
Kőműves Géza