Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. augusztus 25., szombat

23.126 - ​Tejfalussy András: ​​Védekezni kell a keletről betelepülőknek ingatlankiürítő hatalom ellen.


From: András Tejfalussy
Date: 2018. aug. 24., P, 14:28
Subject: 
Védekezni kell a keletről betelepülőknek ingatlankiürítő hatalom ellen.
To: József Kutasi <kutasi2017@gmail.com>

Védekezni kell a keletről betelepülőknek ingatlankiürítő hatalom ellen. Népirtást is folytatnak:

VÉDEKEZÉSRE FELHÍVÁS                       

Kód: Vedekezzünk!-180824

A hazai államvezetők „ingatlankiürítő népirtást" folytatnak, erről való figyelemelterelés a „magyarkodásuk":

1950-ben Nobel díjat kaptak mellékvesekéreg kutatók, akik patkányokon és embereken végzett étkezési kálium és nátrium dózisvariációs mérésekkel kísérletileg bebizonyították, hogy a túladagolt kálium és a hiányosan adagolt nátrium fajirtó hatású. Azóta a keleti országok kivételével, amelyek nem vagy alig használnak mérgező mennyiségben kálium műtrágyákat, a többi országban elkezdtek mérgezően kálium műtrágyázni. Előbb ezzel, s utána a konyhasó helyett (a patkányméreg") kálisóval „sózással" is, a káliumot mérgezően túladagoló, konyhasóhiányos étkezésre felbiztatással, lásd internetes hamis „kosher BONSALT" reklám!) „népességcsökkentenek minket", hogy az ingatlanainkat megszerezzék „a keletiek" betelepítéséhez!

Ma már ott tartanak, hogy az izraeli HAAREC lap „a nyugati férfiak nemzőképtelenségét" ígérte 2050-re, köztük a magyar férfiakét is. (Állatkísérletekben a káliummal is műtrágyázott növényeket fogyasztók negyedik nemzedéke lett teljesen szaporításképtelen. Embernél ez 2050-re várható, lásd www.tejfalussy.com, Email könyv 101 és videó 61.)

A hazai kormányok a Magyar Tudományos Akadémia és az OÉTI hamis állásfoglalásaira alapozva tudatosan szembehazudják a túladagolt kálium sejtmérgező hatását kimutató dózisvariációs növény-, állat- és ember- kísérleti adatokat, eredményeket, és hamis vérnyomásváltozási statisztikákra alapozva, káliummal pótoltatják (a káliummal nem pótolható) nátriumot (konyhasót) a magyarok ételeiben, italaiban (melléklet-1).

A túladagolt kálium, a sejtek közötti (elektrolit) folyadék káliumtartalmának a növelésével elrontja a sejtmembránokat, s ezzel a sejtek anyagcseréjét, vagyis alkalmazkodási, önvédelmi képességét.

A nemzetközi tudományos szabadalmaim szerinti Antirandom Biomonitor, amihez csak fóliaház vagy üvegház, előtte nem műtrágyázott (erdei) talaj, előnevelt egyforma palánták, valamint ezek Antirandom elrendezéssel kezelése, és nagy melegben az öntözés leállításával létrehozott aszály kell, közvetlenül is megjeleníti a túladagolt kálium sejtmérgező hatását. (melléklet-2).

Közvetlenül is megjeleníti, hogy a növények teljesen elvesztik a túlmelegedéshez és vízhiányhoz, és közben a nitrogén és foszfor műtrágya dózisokhoz alkalmazkodási képességüket is. Ahol nem volt kálium műtrágya a talajban ott mindegyik palánta túlélte az aszályt valamennyi nitrogén és foszfor dózisnál, ahol volt kálium műtrágya, ott mindegyik palánta sínylődött kipusztult.

Nem kell elhinni! Bárki meg tudja ismételni a mérést, ha nem hiszi el, amit itt mondok és mutatok. Szerzői jogomon megengedhetem azoknak, akik meg akarják ismételni a mérést, hogy – licenc szerződés keretében – megismételhessék.

A mi első ilyen mérésünk eredményét az MTA részére írt jelentésben a valóságos ellenkezőjére hamisították a Kertészeti Egyetemen, ezért (más helyen) megismételtük a mérést, az előzőével egyező valós eredménnyel (melléklet-2). Miután kiderült, az MTA „Tudományetikai Bizottsága" azt is letagadta, hogy ismerik a mérést. Sőt, a vonatkozó tudományos nemzetközi szabadalmaim ismeretét is letagadták és megrágalmaztak. Ilyenek!

Szerintem, aki magyar, annak kötelessége mindent megtenni azért, hogy a kormány hagyja abba a népirtást, amit az életrövidítő és nemi jelleg torzító, nemzőképtelenséget okozó, sokszoros étkezési káliumdózisokkal, és a túladagolt kálium sejtmérgező hatását csökkenteni tudó (tiszta desztilláltvíz, tiszta konyhasó, savanyító és cukortartamú) anyagok életveszélyesnek hazudásával folytatnak, a kisgyermekeinket is végzetesen tönkretevő, népirtás célú, „Nemzeti Stop Só Program, Menzareform és Chips adó" elnevezésű csalásaikkal!!!

Magyarország, 2018. 08. 24.

nemes Sydo

Tejfalussy András Béla Ferenc (1-420415-0215, an.: Bartha Edit)