Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 6., csütörtök

15.504 - Kőműves Géza > Nyílt levél Magyarországról, örmény véreinknek.

From: Kőműves Géza

Date: 2012/9/6
Subject: Örmény Véreinknek! Kiegészített változat.
To: Kutasi József Antal

 

 Nyílt levél Magyarországról, örmény véreinknek.

 

Örmény testvéreink, gondolkozzatok! Ne dőljetek be az aljas manipulációnak! Ne haragudjatok ránk, magyar vértestvéreitekre, hiszen mi nem döntöttünk semmiben, senkit nem engedtünk el. A mi igazságérzetünk, erkölcsiségünk akkor is elítélné Ramil Safarov tettét, ha magyar, vagy örmény lenne, hiszen ez nem egy dicsőséges katonai cselekmény, sem bajvívás, hanem aljas gyilkosság.

 

Mi, magyarok egy másodpercig nem hisszük, csak ostoba ember hiszi, hogy a magyar kormánynak nevezett zsidó népség a döntése előtt ne lett volna tisztában mindennemű következménnyel. Megbeszélték, modellezték ezt alaposan mindennemű, hazai, izraeli s más zsidó szakértőkkel.

 

Bármit színlelnek is, ez a döntés nem születhetett meg a magyarság felett uralkodó nemzetközi bűnbanda döntése nélkül.

 

Nem azerbajdzsáni- örmény- magyar ügy ez, hanem hatalmas, többáttételes nemzetközi játszma kelléke e gyilkos szabadon engedése és ebben mindenképpen alaptétel Irán közelsége, az egész földet gyarmatosítani szándékozó, lelketlen, elképzelhetetlen aljasságokra is képes, globalista vérszívók világuralmi célja. Az USA is kettős játékot játszik, hiszen más a beetetés, a nyilvános felszínen történő viszony, látszólagos támogatás és más a mély valóság.

 

Gondolkodjatok, s ne bántsátok a magyart sem!  Hazánkban nincs a világ történéseivel foglalkozó magyar, ki a magyarság tragédiái mellett ne tartaná számon a rokonságot veletek, valamint az örmény nép tragédiáit és ne szeretettel, együttérzéssel gondolna rátok.

 

        Mielőtt bármit is cselekednétek, vegyétek figyelembe az igaz történelemtudat szerint, hogy kik is vagytok ti örmények? Hiszen a népnevetek is a magyar nyelvkultúra szerint képződött. Mégpedig fordított szórendben: Örmény = MENNY-ŐR- zőit  jelenti, kibővítve: Mennyország-földi népeit védők nemzetét. Miként Magyarországon a Kárpát-medence nyugati oldalát is egykoron Őrségnek hívták a ti nevetekhez hasonlóan. Ezért kik is a Mennyország földi lakói? Bizony veletek együtt a Ti magyar testvéreitek. A népeteknek történelmi feladata volt, a Kaukázus-hegység déli felén egykoron a mennyei Magyari népek leszármazottai, köztük: a szkíták, az avarok és hunmagyarok védelme a délről támadó szemita népek: asszír, arab iszlám hódításai ellen.

De azt is tudnotok kell, hogy az örmények eredendően a hunok leszármazottai, hettiták, urartúriak, mely a nemzeti zászlótok vörös sávjából egyértelműen bizonyítható. Az, hogy a történelem viharai során a nemzeteteket meghódítják idegen erők, és nyelvetek is hajlító szarmata-alán indoiráni nyelvvé vált, ezért is nem egyedül őrzitek nemzeti azonosságotokat. Mert bizony az azeri nép úgyszintén a hunmagyarok egykori táborából ered. Mégpedig a népnevük bizonyítja, hogy Azerbajdzsán = Ezer-bajnok népe, természetesen iszlám átírásban. Sőt, ez a népcsoport még a szavárd- magyarok, avarok egykori területén is él, feltételezhetően ezen népcsoportok arabbá változtatott törzseit jelentve. Kérdezhető: ha Ti örmények távoli testvérnépei vagytok az azeriakkal, akkor nem lenne jobb min a két félnek félretenni a vélt vagy valós indulatokat, és megegyezéses alapon rendezni a két nép viszályát?

 

Mindemellett tartunk tőle, hogy az azerbajdzsáni népet is egy  gonosz népség manipulálja és roppant módon sajnáljuk, hogy nem sikerül szeretetben élniük, hiszen őket is szívesen keblünkre ölelnénk.

 

Soha ne feledjük, hogy az iszlám és a keresztény hit is azonos tőről fakadt és ezek el nem fajult formái jóval közelebb állnak egymáshoz, mint a paraziták hitéhez! Elejét kell venni, hogy alapból jóravaló népek, bárminemű haszonszerzés céljából együttműködjenek a világot manipuláló gonosztevőkkel!   Isten jövőbeni súlyos büntetésének következménye nélkül nem lehet megúszni a gaztetteket!

 

Tudnotok kell, hogy Hun-Magyarország továbbra is megszállt, elnyomott ország. Nemzetünknek zsidó kormánya van. A magyar parlamentben zömében zsidó származású parlamenterek és kollaboránsok ülnek.

A magyar igazságszolgáltatás és minden, mi a nemzetközi zsidó bűnszövetkezetek szemében kulcsterület, kulcspozíció, zsidó kézben van.

 

A magyar nép még szabadságának kivívása előtt áll!

 

Mi, az álmagyar manipulátorok helyett is bocsánatot kérünk tőletek!

 

Minden igaz útján Isten óvja és segítse az örmény népet!

 

Kérlek benneteket, hogy továbbítsátok e levelet az örmény médiához, lehetőleg minden örmény testvérünk részére!

                                                 

Vértestvéri szeretettel:

Kőműves Géza

az úrnépi - iráni- turáni- hunmagyar - íjfeszítő népek

vérszövetségének szorgalmazója.

Sopron, 2012-09-05                                                                                              apor45@gmail.com