Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 8., szombat

15.522 - NEM LEHET LUXUSCIKK A GYERMEKEK TANÍTTATÁSA!

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Sent: Friday, September 07, 2012 12:10 PM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: A nemzetnek fel kell ébrednie!




Hírek


Jobbik Rendezvények



Vona Gábor: A nemzetnek fel kell ébrednie!

A mátészalkai kórházmentő demonstráción Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke kijelentette, a nemzetnek fel kell ébrednie és összefogással kell megakadályoznia, hogy javait elvegyék. A magyarok nem lehetnek másodrangú állampolgárok saját hazájukban. A demonstrációról készült videós összefoglalónkat tekinthetik meg. Olvass tovább!

Nem lehet luxuscikk a gyermekek taníttatása!

Elfogadhatatlannak tartja a Jobbik, hogy csaknem 30 ezer forintba kerül átlagosan egyetlen gyermek iskoláztatása, ezért azt javasolják, hogy a gyermekneveléshez szükséges termékek áfáját csökkentse a kormány 5%-ra - jelentette ki sajtótájékoztatóján Dúró Dóra, a párt országgyűlési képviselője és szóvivője. Olvass tovább!
Szabad bankválasztást a devizahiteleseknek!

A Jobbik igazságtalannak tartja, hogy a devizahitelesekre kirótt kamatok mértéke csupán a banki önkénytől függ, ezért azt javasolja, hogy az ügyfelek maguk dönthessenek arról, melyik pénzintézet ajánlatát fogadják el – jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, a párt országgyűlési képviselője. Olvass tovább!
Nagykoalíciós összeborulás a TEK-botrány eltussolására

Azzal, hogy mind a kormánypártok mind pedig a szocialisták mélységesen hallgatnak és megakadályozzák, hogy az érintett szervek vezetőit a Nemzetbiztonsági Bizottság az ügyben meghallgassa, tovább erősítik azt a gyanút, hogy a Jobbik tagjait, szimpatizánsait és országgyűlési képviselőit törvénytelenül lehallgatják, megfigyelik. Olvass tovább!

az elszámoltatást a nép nevében végig kell vinni!

Megszűnt Budai Gyula elszámoltatási biztos megbízatása, a Fidesz  sikeresen lezárt  elszámoltatásról beszél, az MSZP és a gyurcsányisták kárörvendően örülnek, hogy megúszták, az ország pedig rosszul jár. A Jobbik viszont továbbra is követeli a 2002-2010 közötti kártevők számonkérését, és tesz is ennek érdekében.
Olvass tovább!

Gondolt már azokra akik nem tudnak internetezni?

Nyomtassa és terjessze legújabb hírlevelünket!