Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 11., kedd

15.547 - Hogyan húzta csőbe a világbank Magyarországot? - Bartha Árpád, Jakab István

From: Károly Lengyel
Sent: Tuesday, September 11, 2012 10:02 AM
To: Kutasi József Antal
Subject: IMF + háború (www.vntv.hu)
Hogyan húzta csőbe a világbank Magyarországot? – Bartha Árpád, Jakab István
A szocializmus élharcosai tiszta szívvel hittek abban, hogy a nyugati országok bankkölcsönök segítségével felszabadítják a magyar gazdaságot. De ugyanúgy jártunk, mint Amerika őslakosai, amikor Istenként tisztelték országuk gyarmatosítóit. Az üveggyönygyökért cserébe több nemzedékre nyúló adósrabszolgaságba kényszerítette országunkat a világbank és az IMF.
Lesz-e őszre háború? 1. rész – Dr. Drábik János, Jakab István
A történelem zűrzavarában a szeptember hónap többször kapott szerepet: 1939.09.01. a második világháború kezdete, 2001. 09.11. az afganisztáni háború. A történelmet mindig a bankárok irányították és a nemzetek csak áldozatai voltak a pénzügyi csatározásoknak. Napjainkban is egy gazdasági világválság csúcspontját szenvedi el a világ, és nagy az esély egy világméretű háború kirobbanásához.
Lesz-e őszre háború 2. rész – Dr. Drábik János, Jakab István
Irán, Szíria és Pakisztán a puskaporos hordó napjainkban. A világ elitjének létkérdés Irán megszerzése ,ugyanis létrejött az Ázsiai nagy Antant, amely félelmetes katonai és gazdasági hatalmat képvisel. Ha ezek az erők megerősödnek, akkor az egységes privát világ álma megszűnik annak a hatalmi elitnek, akik rabszolgasorsban tartják az emberiség nagy részét. Mit tehet a magyarság,hogy ne legyen háború?