Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. június 5., vasárnap

21.117 - ​​A Nemzeti Sport Online olvasói szerint Király Gábor és Nagy Ádám nyújtotta a legjobb teljesítményt a magyar labdarúgó-válogatottban

​​
VÁLOGATOTT: KIRÁLY ÉS NAGY Á. VOLT A LEGJOBB, SZALAI A LEGROSSZABB

​​
A Nemzeti Sport Online olvasói szerint Király Gábor és Nagy Ádám nyújtotta a legjobb teljesítményt a magyar labdarúgó-válogatottban a Németország elleni, szombati felkészülési mérkőzésen, amelyen Bernd Storck együttese kétgólos (2–0) vereséget szenvedett idegenben.

A képzeletbeli dobogóra a végig aktív Kleinheisler László fért fel, csaknem azonos osztályzattal, mint az élen záró páros. A legrosszabb minősítést Szalai Ádám kapta, a magyar csapatból egyedül ő nem érte el a négyes osztályzatot. Sőt, közelebb volt a hármashoz.

ÍGY OSZTÁLYOZTAK A NEMZETI SPORT ONLINE OLVASÓIKirály Gábor 6.49

Nagy Ádám 6.49
Kleinheisler László 6.43
Kádár Tamás 6.05
Fiola Attila 5.97
Guzmics Richárd 5.9
Pintér Ádám 5.81
Lovrencsics Gergő 5.78
Dzsudzsák Balázs 5.7
Gera Zoltán 5.16
Priskin Tamás 5.02
Bese Barnabás 4.87
Lang Ádám 4.87
Stieber Zoltán 4.63
Szalai Ádám 3.28

Car"mondj egyragherx69
2016. 06. 05. 16:39
etlen érted egyetlen olyan magyar csatárt" - Természetesen Radó.:D
IVRatalics
2016. 06. 05. 16:39
epi81
De nem igaz, hogy Szalai lelazsálja a meccset! Nem igaz! Sőt! 
A Mainz is azért bízott benne hosszútávon, mert Szalai DOLGOZIK a meccsen, hozzá hasonlóan munkás center kevés van, és most is az tartja a válogatottban a rossz formája ellenére, hogy végigdolgozza, amíg a pályán van! Hogy milyen eredménnyel dolgozik, mennyi selejtet termel, arról már itt sokat volt szó, de hajt! Megalkuvás nélkül hajt. Minden csapatánál mindig elismeréssel adóztak a mezőnymunkájának, függetlenül a játékformájától. 
A többi centerünk nem tud annyit dolgozni a mezőnyben, mint Szalai, és nincs is hozzá fizikumuk, mert a gyorsaságuk és a testi erejük is hiányos. Szalai gyors és erős - sajnos sokszor ügyetlen, főleg mostanában.
almodopelikan01
2016. 06. 05. 16:35
sajtkalmarkupa
mondj egyetlen érted egyetlen olyan magyar csatárt, aki jelenleg jobb mint Szalai, figyelembe véve azt is, hogy milyen az izomzata, a teherbírása, és mennyi esély van arra, hogy végig bírja a meccset. Nikolics, Böde Priskin és Némó nem ér, mert a kuvaiti, magyar, szlovák, lengyel ligában se bírnak végig meccset...
sajtkalmarkupa
2016. 06. 05. 16:32
bajner.
Leírom neked lassabban: még ha meg is van tiltva (?), hogy kitámadjanak, azt nem hiszem, hogy megtiltotta neki valaki, hogy párharcot nyerjen, labdát tartson!
Bár, ahogy szavaidat értelmezem, neked Storck-kal van bajod. 
Az eddigi szöv.kapitányok pont ott hibáztak, hogy munkájuk kimerült abban, hogy megálmodtak egy taktikai felállást és ahhoz behívták a posztokra az embereket. Egy percig nem alakították az ellenfél taktikájához.
Carragher: örülök, hogy szakértő vagy, bár a nicked angol focira hajaz, ami kizárja az első tételt...
Ne nevezzük ziccernek az ominózus szituációt, de a megoldása picit meghaladta a képességeit, azaz feröeri szintre emelte Ádámot.
Tény, hogy kútban van, majd a saját ereje megmutatja a jövőben, képes-e túllépni és felállni, vagy marad a kuka.
IVRatalics
2016. 06. 05. 16:31
Szilveszter94
Én is azt gondolom, hogy Király és Gera erre az EB-re még kellenek a két kulcspozícióba, és utódlásuk az EB után esedékes. Mind a kettő fontos, azaz most még ők kellenek, de az EB után már nem ők.
almodopelikan01
2016. 06. 05. 16:29
epi81
magyar gólkirályunk akkor is volt. :) Németh meg könyörgöm, mit láttok benne? Ráfúj egy komolyabb védő, és berepül a kapunkba...
Baknyuszi
2016. 06. 05. 16:27
Király és Klein ez oké, de Nagy Ádám?? Sajnos most gyengén adta elő. Szalai??? Kísértetiesen hasonlít az esete bizonyos Torres nevű spanyolra, aki szintén be volt oltva gól ellen, de azért csak visszatért egy Atleticoban. Ki tudja, hátha az EB alatt táltosodik meg Ádámunk???
almodopelikan01
2016. 06. 05. 16:26
Carragherx69
Igazad van :) Meg a gazdag apukája befizette a Mainzba anno, aztán a Schalkere nyomást gyakorolt, hogy őt igazolják le. Ezeket kihagytad ;)
NoBajnerNoParty
2016. 06. 05. 16:26
epi81
Először kérd meg a csapatot, hogy menjenek már át a másik térfélre és legyen már 10-20 centerezés a meccsen és ha látod, hogy nem szerez gólt-gólokat akkor ki lehet jelenteni, hogy ami sz.r az sz.r :)
De amíg 8 meccs alatt volt 6 centerezés addig nincs miről beszélni.
epi81
2016. 06. 05. 16:26
Ivratalics tartom az álláspontom hazudtoljon meg minket én is örülnék neki hidd el!De nem attól focista valaki ha az edzésen hajt és lelazsálja a meccset ezt már a Bundesligában észre vették hisz tart oda ahova tart.Neki váltania kellene Hollandia vagy MLS én ezt javasolnám neki.továbbra is mondom régen egy Németh,Niko,Priskin,Böde négyesért odaadta volna bármelyik kapitány a félkarját mert ilyen Szalai félék már akkor is voltak.
Carragherx69
2016. 06. 05. 16:24
"miért nem Nikolics Némó és Böde van a BuLi-ban, miért ő?" - mert egyszer eladták a menedzserei egy zsíros szerződéssel és azóta azt nyugi az egész bundesliga, senki sem meri bevállalni a lelépti pénzt. Közben pedig a Filipovics félék folyamatosan áskálódnak az olyan igaz magyar tehetségek ellen, mint Böde és ellehetetlenítik a Dortmundba igazolásukat azzal, hogy rossz hírüket keltik vagy épp elnyomják őket a nemzetközi porondon pl úgy hogy ilyen bábot tetetnek meg szövkapnak mint ez a storck, aki csak a jutalékra hajt.
IVRatalics
2016. 06. 05. 16:23
Ahogy almodopelikan01 és mások is mondják, magam is mondtam többször, sajnos Szalainak nincs komolyan vehető alternatívája a jelenlegi magyar játékosállományból. 
Priskin ügyeske, technikás is, játékintelligens is, de a fizikuma nem nemzetközi szintű. Szlovák-magyar szintű. De benne több volt, mint ami lett, nem tudom, miért nem futotta ki magát jobban. 
Nikó magyar-lengyel szinten viszonylag gyors, helyzetbe tud kerülni, és ha nem is jó hatékonysággal, de be tud rúgni helyzeteket, de neki sincs nemzetközi fizikuma, és a technikája valamint a játékintelligenciája is hagy maga után kívánnivalót. Én kívánom neki, hogy kerüljön egy jobb ligába, és ott is bizonyítson, de nemzetközi szinten eddig ő még csak betlizett, a klubcsapataiban és a válogatottban is. Volt egy eredményes ősze a lengyel ligán belül egy hozzáillő csapatban. Nemzetközi szinten a klubcsapatában se produkált. Ő nem indult nagytehetségű futballistaként, még Magyarországon is a sokadosztályból indult, fokozatosan, apránként jutott egyre magasabbra, talán még lesz belőle valami, az éltes kora ellenére. Szurkolok neki, de visszatérek arra, hogy még alig jutottunk túl azon az időszakon, hogy válogatott szinten értelmezhetővé vált a neve, majd hogy Dárdai mondta róla, hogy nem akarná behívni, hiszen nem olyan az IZOMZATA, de mivel gólerős, nem hagyhatta ki. De lehetőséget Egervári és Dárdai alatt se sokat kapott, részben azért se, mert amit pedig kapott, azzal nem élt. Emlékszünk még arra a félidőre, amikor 45 perc alatt egy, azaz egyetlen labdaárintése se volt?!
Böde - na róla ne is beszéljünk nemzetközi összefüggésben, ahhoz eleve tíz kilót fogynia kéne.
Németh - na róla se beszéljünk nemzetközi összefüggésben, ahhoz eleve tíz kilót magára kéne raknia, de nem zsírból mint Bödének, hanem izomból.
Meg vagyunk átkozva mostanában Szalaival, DE NEM NAGYON VAN MÁS. 
almodopelikan01
2016. 06. 05. 16:22
epi81 apró szépséghibája az érvednek, hogy két gólkirályunk van. Ebből Nikolics csapata esetleg 10-ből 3-szor megverné azt a kieső csapatot és 2-szer x-elne vele, Bödéé meg 10-ből 3-szor csak 1:0-ra kapna ki és nem agyon lenne verve...
Carragherx69
2016. 06. 05. 16:22
"Szalai hazudtoljon meg minket" - Szalai minden meccsen meghazudtol benneteket, csak mondom. Az meg hogy egy székely (kisbetűvel) ismerősöd mit mondott neked, azt nem egészen értem miképp kapcsolódik ide, de valójában nem is érdekel.
Csak a miheztartás végett: A világszínvonalú csatárok 4-5lövés/gól átlagot hoznak. A magyar csapat 3 meccsen összesen nem ad 5 helyzetet érő passzt a támadóharmadba.
NoBajnerNoParty
2016. 06. 05. 16:21
Azért hozzátenném, hogy Ádiiii megint a mezőny legjobbja volt Kroos mellett. Még ha ez egy értékelhetetlen edzőmeccs volt akkor sem volt jobb nála.
Szilveszter94
2016. 06. 05. 16:20
hansa szerintem annál árnyaltabb a kép, hogy egy alapemberre és kiegészítő emberekre lehessen bontani. Portugália és Ausztria ellen várhatóan nem mi fogunk kezdeményezni, ellenük az várható, ami a németek ellen is volt: a melósabb Szalai kezd, fárasztja a védőket, majd a gyorsabb Priskin megpróbálja lefutni őket. Izland viszont a fegyelmezett védekezésére épít, ellenük valószínűleg nekünk kell majd támadni - ami viszont már fekszik Nikónak, így Izland ellen én őt tippelem a kezdőbe, Böde pedig szintén Izland ellen jöhet jól, ha ívelgetnünk kell.
almodopelikan01
2016. 06. 05. 16:20
De tényleg cuki. Anno Huszti kimondta, ami egy országnak fájt: meztelen az öreg király. Kiutálták, hazaáruló stb. Közben nézzük meg: 30+-osan vissza akart igazolni a bundásba, és visszaigazolt. Ahol aztán azért kritizálta a szaksajtó, hogy az ő képességeivel felfele kellene kilógnia a csapatból, és nem beleszürkülnie. Közben gólpasszokat adott, gólokat lőtt, és láthatóan bőven hozta a buli szintet. Miközben az egyszeri magyar szurkoló szerint még a Jászapáti felső szélsője is jobb választás lett volna a válogatottba. Szalai majdnem ugyanez. De tényleg kíváncsi vagyok, ha annyira gyenge és tehetségtelen, akkor miért nem Nikolics Némó és Böde van a BuLi-ban, miért ő????
epi81
2016. 06. 05. 16:18
real0123 lehet nem vagyunk focisták lehet nem vagyunk tesiből a toppon de SZURKOLOK VAGYUNK.Élünk halunk a csapatainkért a VÁLOGATOTTÉRT de ha valaki sz.r akkor az sz.r mondhatod hol játszik csak egy valamit felejtettél hozzá tenni 2 év alatt a Bundesliga csapatokban melyekben játszott és a válogatottat beleértve még a védők is eredményesebbek voltak.azt mondják itt sokan mi annyira értünk a focihoz. Lehet!Ne legyen igazunk Szalai hazudtoljon meg minket és lőjön gólókat az EB-n hidd el mindenki együtt fog örülni neki egy nemzet -ként fogjuk kiabálni "igen ott van baz.meg" akkor mindenki fejet hajt majd elötte!De!Ha ezt a formáját hozza és emiatt eredménytelen lesz az EB akkor te és a Szalai-t védők társulatának is elkell ismernie hogy semmi keresnie valója itt!Nem tudom hány éves vagy de emlékszem még arra mikor olyan játékosokért könyörögtünk a válogatottba kik játszanak klubjaikban nem hogy gólkirály ilyen focistákért könyörögtünk ritka volt mint a fehér holló erre megadatik és mit látok olyan kezd aki még egy kieső csapatba sem fér bele sajnos ezen a téren vissza fejlődtünk!Egy Székely ember mondta nekem egykor Magyarország akkor lesz ismét top csapat ha 11 Gera lesz a pályán.
NoBajnerNoParty
2016. 06. 05. 16:17
sajtkalmarkupa
Esetleg a Koplárivocs Béci.
Te demagógozol másokat és ez az alternatívád?
Nem érted, hogy hiába bármilyen csatár, ha storck azt mondja, hogy senki se fusson a félpályán túlra? Vagy, hogy meg van tiltva a szélsőjáték?
Ezért minek szövetségi kapitányt tartani? 
Ezt nem kell importálni.
A másik, nézd vissza a meccset, hogy dzsudzsák és szalai mennyit hibázott és hasonlítsd össze.
Neked is leírom, az elpocsékolt lehetőség amikor a hátamögé adták a labdát, (hogy meg kelljen fordulni és háttal legyen a kapunak) csak azoknak volt az aki életében nem futballozott. Mert ha azt mondod, hogy a szupersztár a milliárdos ballábával mia f.szért nem tud 10 méterre pontosan passzolni, akkor azt mondom okés hibázott. De hogy ezt szalai nyakába varrni az egy kicsit...hogy is mondjam...majmolása a hülyéknek.
Senki se mondta, hogy jól játszott, az is lehet, hogy a mezőny leggyengébbje volt. De ez belefér. Ahogy mások esetében is belefért elég soxor.