Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. június 22., szerda

21.167 - ​Attila Árpád Péteri: NÉHÁNY MEGSZÍVLELENDŐ ÉSZREVÉTEL A JELENLEG FOLYÓ FOCI EB KAPCSÁN!


Feladó:
​​
Attila Árpád Péteri

Dátum: 2016. június 22. 1:21
Tárgy: (-PAÁ-) - NÉHÁNY MEGSZÍVLELENDŐ ÉSZREVÉTEL A JELENLEG FOLYÓ FOCI EB KAPCSÁN!
Címzett: 

NÉHÁNY MEGSZÍVLELENDŐ ÉSZREVÉTEL A JELENLEG FOLYÓ FOCI EB KAPCSÁN! (-PAÁ-)

Ennyi hibát, mint az idei EB-n, rég láttunk a profinak mondott, hitt játékosoktól! Elképesztő színvonal visszaesés zajlik! ÉBRESZTŐ ILLETÉKESEK!

Ne csak az üzletre gondoljatok éjt nappallá téve, hanem a hagyományos, önfeledt játékstílus visszaadására is! Az emberek erre lennének kíváncsiak, nem pedig a mindenáron való győzni akarásra, a pályákon eluralkodott szabálytalanságok -lassan a pankrációt megszégyenítő- alakításaira, többnyire büntetlenül. A bírókat újra kell vizsgáztatni a szabályok szigorú betartatása tekintetében! Ha így folytatódnak a meccsek, egyebet sem fogunk látni, csak piff-puff, dirbele-durbele vagdalkozásokat s a játék valódi értékei elszürkülnek, odavesznek!  

ITT AZ IDŐ, hogy kellő odafigyeléssel, szabálymódosításokkal, ennek mihamarabb gátat szabjatok. A videó bírót pedig már most be kellett volna vezetni, hisz annyi igazságtalan téves ítélet születik, szinte meccsről meccsre, hogy a nézők lassan, de biztosan, agy lobbot kapnak majd, tízezer számra, az egész világon!

Ne vegyétek magatokra annak ódiumát, hogy perek tucatjait akasszák majd a nyakatokba s még -az Isten ne adja- a temetési költségeket is nektek kell megfizetni, tucat számra.

Várjuk a radikális változásokat, jó irányba!

Indulásként a videó bíró rendszer azonnali bevezetésével. Már a mostani EB döntőjében debütálva! Másodikként a szándékos szabálytalanságok úgyszintén azonnali kiállításának szabályba iktatásával! Csak egy két meccs fejeződjön be, 3-4 pályán maradó játékossal, mindjárt meggondolják a szakvezetők, a csapatok tulajdonosai, mire tanítsák a játékosokat az edzéseken. A szakmunkán túl erkölcsi, etikai kérdések ecsetelésével operálva, azok megtaníttatásával, minden labdakergető számára. A berögzülést előmozdítva, az aktív és leendő játékosoknál, az utánpótlás tagjainál. Mikor, mit szabad és mit nem cselekedniük, játék közben a pályán!

A bérezéseket pedig le kell szorítani a realitások szintjére! Tarthatatlan, hogy egy-egy szuper sztárnak kikiáltott játékos, Afrikában akár országok megyéit vásárolhatná föl, szőröstül-bőröstül, ha úgy tartja kedve!

Ennek véget kell vetni és arányos díjazást adni a számukra. A kihagyott helyzeteket pedig szigorúan pénzbüntetéssel fegyelmezni s a tőlük levont pénzösszeget jótékonysági alapítványoknak átutalni! /Nincs retorzió, fegyelmezés a jó koncentrációjuk érdekében!/

REFORMOT! REFORMOT! REFORMOT, a futballban is!

Hajrá! Sok sikert!

Semmi sem lehetetlen, csak egy dolog akadályozhatja meg a jó cselekedeteket, a szándékos tehetetlenkedés, a fejek homokba dugása!

NE TEGYÉTEK!