Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. június 23., csütörtök

21.173 - ​Az MSZP a nők bevonásával építhet közösségeken alapuló társadalmat

Feladó: <noreply@mszp.hu>
Dátum: 2016. június 23. 8:02
Tárgy: 2016. 06. 22. - MSZP hírlevél
Címzett: jozsef@kutasi.eu

MSZP.HU
​ ​
2016. június 22.

  • ​​
    Az MSZP a nők bevonásával építhet közösségeken alapuló társadalmat

    Az MSZP feladata egy hálózatos, közösségeken alapuló társadalom kiépítése, ebben pedig fontos szerep juthat a nőknek, eszköze pedig az internet lehet - hangsúlyozta az MSZP elnöke szerdán a Politikai kommunikáció a XXI. században - fókuszban a női szavazók című konferencián, Budapesten.

  • Ujhelyi: a Brexit után egy új korszakra ébredünk

    "A magyar kormány mindössze százmillió forintot szánt a külföldre távozott magyar fiatalok hazacsábítására, eközben ezen a héten huszonegymillió forintot költött Angliában arra, hogy beégesse Magyarországot. Beégette, hiszen olaj volt a tűzre a populista, EU-ellenes erők számára az angol lapban megjelent kormányzati hirdetés.

  • Maffiakormányzás helyett jogállamot: döntsön az Alkotmánybíróság!

    Ne a narancssárga tagkönyvek sorszámai, hanem a törvények mondják meg, mi legyen a földek sorsa – követelte Harangozó Gábor szerdán az Alkotmánybíróság épülete előtt.

  • Szabolcsi jégkár – azonnali segítséget a gazdáknak!

    Az áprilisi fagykárok után a keddi óriási jégvihar is irdatlan károkat okozott az ország északkeleti felében élőknek. Családi házak, kertek és autók estek áldozatul a soha nem látott természeti csapásnak, sok gazdálkodó családnak a teljes idei terménye is odaveszett. Ebben a helyzetben a kormánynak kötelessége mindent megtenni a bajba jutott családok megsegítéséért.