Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. június 17., péntek

21.143 - Norbert van Handel, a St. György rend prokurátora nyílt levelet írt Merkelnek.

German-Chancellor-Angela-Merkel-left-s
AZ EDDIGI LEGDURVÁBB NYÍLT LEVÉL MERKELNEK!!

Norbert van Handel, a St. György rend prokurátora nyílt levelet írt Merkelnek. A levél egyre nagyobb hullámokat vet nem csak Ausztriában, hanem az egész német nyelvterületen. Mivel a magyar sajtó nem foglalkozott vele, ezúton nyilvánosságra hozom, hevenyészett fordításban és a német változattal is.

„Milyen jogon Merkel asszony?

-Milyen jogon rombolja szét politikájával Európa identitását?

-Milyen jogon csinál Németországból bizonytalan országot, ahol lángolnak a menekült táborok, ahol egyre nő a nemi erőszak és a bevándorlók által elkövetett egyéb bűncselekmények száma?

-Milyen jogon destabilizálja politikájával a környező országokat, Ausztriát, Horvátországot, Szlovéniát, Dél-Tirolt?

-Milyen jogon kritizálja – mint például nemrégiben Renzi olasz miniszterelnökkel Rómában – Ausztria határpolitikáját, ha ráadásul örül annak, hogy ezen határpolitikának köszönhetően kevesebb menekült érkezik Németországba?

-Milyen jogon süllyeszti el Schäuble pénzügyminiszterrel együtt az európai polgárok adómilliárdjait Görögországban, holott ez a pénz nem a görög emberek megsegítését szolgálja, hanem az ottani német és francia bankokhoz folyik, hogy megmentse ezen bankokat a csődtől.

-Milyen jogon avatkozik be Gabriel kancellár-helyettes a demokratikus Ausztria elnök választásába?

-Hogyan egyezteti ön össze különös demokrácia felfogásával, hogy pont egy olyan antidemokratikus rendörállamot támogat, mint Törökország, csak azért, mert  elhibázott menekültpolitikája miatt kénytelen eltürni Erdogan zsarolását?

-Milyen jogon állapodik meg Törökországgal egy olyan vízummentességröl, amely további több százezer (vagy millió) menekültet fog hozni Európába, ha egyáltalán müködni fog, ami egyre valószínütlenebb?

– Ki Ön, hogy egymaga döntsön egész Európa iszlamizálásáról anélkül, hogy az európai lakosság akaratát és érdekeit figyelembe venné?

-Milyen jogon támogatja a TTIP-et, amely Európát egyre inkább az amerikai multik és pénzpiacok kezére játssza?

-Komolyan úgy gondolja, hogy egy Közép-Németországban szocializálódott, lelkész apa lányaként, és az NDK Kommunista pártjában betöltött múltjával van bármilyen morális alapja az egész földrészt romokba dönteni?

-Tényleg azt hiszi, hogy "Mutti" státuszával és imázsával meg tudja akadályozni remélhetőleg minél hamarabb bekövetkező bukását? Ön úgy fog megmaradni a történelemben, mint Európa szétrombolója, feldúlója, nem gondolja, hogy ez a kép nem lesz túl dicsőséges?

-Tényleg azt hiszi, hogy Ön, kabinetjének akaratgyenge tagjaival meg tudja akadályozni Németország és Európa védekezését, ami akár polgárháborús állapotokat fog teremteni?

-Büszke arra, hogy önt terheli a fö felelösség, amiért Európában veszélyben van a béke,  amiért az Európai Unió szét fog esni, amiért kontinensünk kulturális identitása is végzetesen megroppan?

Vegye tudomásul Merkel asszony, hogy egyre többen szerveződnek kisebb-nagyobb csoportokba a keresztény középosztályból, akik nem nacionalisták, nem megrögzött múltban élök, csak emberek, akik hisznek Európa jövöjében, de nem hisznek az ön jövöjében. És ezek az emberek önt és az ön bűnös és katasztrofális politikáját meg fogják dönteni!

Forrás: legfrissebb.info