Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. február 23., hétfő

1.855 - Magyarok Szövetsége - Hírfigyelés - Kozsdi Tamás: Azért keresem meg, hogy ha Ön is ugy találja legyünk információs partnerek, vagy amit majd a sors hoz.

Von: Magyarok Szövetsége Hírfigyelés
Gesendet: hétf
ő, 2009. február  23. 14:12
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: megkeresés

 

Kedves Kutasi József!

 

ma eljutott hírfigyelő csoportunkhoz az alábbi levélváltás, aminek alapján keresem most meg. A Magyarok Szövetsége 2008. október 15-én a Börzsönyi Nemzeti Tanács keretében alakult meg, mely november óta használja a Magyarok Szövetsége munkanevet. E pillanatban 500 civil szervezetet és Magyarország 3200 településéből 900-ban hoztunk létre munkacsoportokat. A Szövetségünk népi kezdeményezés és mindenki társadalmi munkában végzi a munkáját, én is.

 

A hírfigyelés, amelynek vezetését én vállaltam el 30 emberrel dolgozik jelenleg és azon vagyunk hogy minél szélesebb képet mutassunk be a magyarul olvasni tudó embereknek. Kérem tekintse meg az elmúlt 2 Hirfigyelőnket hogy lássa mi a munkánk eredménye.

 

Szervezetünk a héten írt alá együttműködési megállapodást 180 kis televízióval, hírek továbbítására, így márciustól jelentős média hátteret teremtettünk magunknak.

 

Azért keresem meg, hogy ha Ön is ugy találja legyünk információs partnerek, vagy amit majd a sors hoz.

 

Várom megtisztelő válaszát.

 

Minden jót kívánok!

Szeretettel

Kozsdi Tamás

Magyarok Szövetsége - Hírfigyelés

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------