Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. február 26., csütörtök

1.889 - Dr. Szöőr Anna: Jogvédő munkájuk eddigi eredményei bizonyítják, hogy érdemes!

Von: karpathaza.hu
Gesendet:csütörtök, 2009. február 26. 08:28
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Kecskeméti Magyarok Háza hírleve

 

Kedves Magyar Testvéreink !

 

Az Október 23. Bizottság Alapítvány ebben a naptári évben még nem jogosult az SZJA 1 % - ra. Ezért tisztelettel kérjük, hogy támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ával a Nemzeti Jogvédő Alapítványt hogy továbbra is hatékony jogi segítséget nyújthassanak a Magyarországon, vagy a világ bármely táján élő, magyar nemzeti közösség azon tagjainak és szervezeteinek, akiket és amelyeket nemzeti, etnikai, nyelvi hovatartozásuk, világnézetük, vagy a magyarság érdekében kifejtett tevékenységük miatt emberi, állampolgári vagy alkotmányos jogokat érintő jogsérelem ér.

 

Azokat a honfitársainkat, akiket a nemzeti érdekek védelmezése miatt valamilyen módon jogaikban megsértenek, őket a Nemzeti Jogvédő Alapítvány hatékony és színvonalas jogi védelemben részesíti és a nemzeti összetartozásért tett erőfeszítéseiket az eddigi hathatós jogi segítséggel támogatja.

Kérjük, hogy az SZJA 1 %-ával Ön is adjon további lehetőséget a NEMZETI JOGVÉDŐ ALAPÍTVÁNYNAK ! Jogvédő munkájuk eddigi eredményei bizonyítják, hogy érdemes !

 

Adószám : 18446081-1-05 www.nja.hu

 

Dr. Szöőr Anna

Október 23. Bizottság Alapítvány Elnök

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------