Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. február 27., péntek

1.894 - Siklósi András: A győzelem főként rajtunk múlik! - Megjelent a TÁROGATÓ 2009. január-februári (54.) és március-áprilisi (55.) száma

Von: Siklósi András
Gesendet: péntek, 2009. február 27. 13:00
An: Kutasi József
Betreff: Írásaim

 

Tisztelt Harcostársaim, kedves Barátaim!

 

Teljes hálózatomnak küldöm az alábbi körlevelet a csatolmányokkal együtt. Ebben szerepelnek az új évben eddig keletkezett, és különböző fórumokon közreadott írásaim, beszédem és közérdekű leveleim, elég változatos műfaji és tematikai határokat átívelve. Felhívom még szíves figyelmeteket egy velem készült 3 órás televíziós és egy 2 órás rádiós beszélgetésre, melyek megtekintését, ill. meghallgatását föltétlenül ajánlom a jelzett linkekre kattintva. Megjelent folyóiratom, a Tárogató idei első két száma (54. és 55. szám) is, amit szintén mindenkinek érdemes megvásárolni, ill. előfizetni 2009-re.

A mellékelt írások szabadon terjeszthetők és kinyomtathatók, sokszorosíthatók azok részére is, akik nem rendelkeznek számítógéppel vagy internetes elérhetőséggel. Őszintén remélem, hogy a most küldött anyagaim közt mindenki talál izlésének és vérmérsékletének megfelelő olvasmányokat, nézni és hallgatni valókat, s az előttünk álló, elkerülhetetlen élethalálharcunkhoz is lelhet közöttük hasznosítható muníciót.

 

Az események sajnos egyre tragikusabb végkifejlet felé sodornak bennünket, senki ne gondolja azt, hogy homokba dugott fejjel, "békésen" átvészelheti azt az apokalipszist, ami már az ajtónkon dörömböl. Ha elég bátrak, kitartóak és szolidárisak leszünk, akkor gyermekeinknek és unokáinknak is lesz hazája, ám ha gyáván megfutunk, a pusztulásunk elkerülhetetlen, mert mindnyájunkat fölfalnak, kiirtanak az agresszív világhódítók! Készüljetek Testvéreim, mert a vész bármely pillanatban kitörhet, s nem szállhatunk szembe közönyösen, betegen, bénán a förgeteg iszonyú erejével!

 

Isten óvja a Kárpát-medence minden becsületes, jobb sorsra érdemes magyarját, és szabadítson meg minket vérszívó gyilkosainktól!

Honfitársi szeretettel   vitéz Siklósi András                                                      (Szeged, 2009. 02. 27-én)

 

 

Siklósi András: A győzelem főként rajtunk múlik!

 

(Elhangzott 2009. jan. 31-én, a Parlament előtti tüntetésen.)

 

Honfitársak, Magyarok!

Meddig tűrjük még, hogy a liberál-kommunisták a fejünkön járjanak, és összes javainkból kiforgassanak? Vegyük észre, hogy ez az út zsákutca, mely elkerülhetetlenül a pusztulásba visz. Ez a hazugsággal, csalással hatalomra került, kormánynak csúfolt hétpróbás rablóbanda gúnyosan röhög rajtunk, s egész népünket halálra ítélte, ill. rabszolgalétre szánta. Ha nem teszünk ellene semmit, a sorsunk végleg megpecsételődik, s drága hazánkat, verejtékkel, kínok közt megszerzett közös tulajdonunkat, páratlan természeti kincseinket örökre elveszítjük. Nem nézhetjük tovább közönyösen a zsiványok garázdálkodását, nem fogadhatjuk el, hogy a bőrünket nyúzzák, és csontig lecsupaszítsanak!

Igazságot, szabadságot, törvényes rendet, emberhez méltó életet követelünk! Meg akarunk maradni magyarnak ősi szülőföldünkön! Cselekedjünk együtt, összefogva mindnyájunk jövőjéért! Talpra magyar, most vagy soha! Ne higgyünk, s ne bocsássunk meg ellenségeinknek, ne hátráljunk többé egy arasznyit sem! Fejezzük be 1848 és 1956 tragikus bukásában is csodálatos forradalmát, s ne engedjünk hőseink, mártírjaink magasztos eszméiből, céljaiból és rendíthetetlen keménységéből!

Teremtsünk egy olyan független, semleges, önellátásra törekvő országot (a rendkívül káros izraeli és euroatlanti gyarmati kötelékek elszakításával, a sarcfizetések megtagadásával), melyben tisztességesen, értelmesen s testvéri szeretetben élhetünk! Ahol mindenkinek otthona, állása, biztos kenyere van! Ahol a betegeket meggyógyítják, ahol gondoskodnak az elesettekről, ahol a diákok ingyen tanulhatnak, a nyugdíjasok élvezhetik munkájuk gyümölcsét, ahol megbecsülik a családokat és az anyaságot, ahol nincsenek zsarnok idegenbérencek, korrupt vezetők és terrorista rendőrök, ahol a bűnözőket lefülelik, és börtönbe zárják. Ahol az Alkotmány nem bolsevista fércmű, ahol a parlament s az állami/önkormányzati hivatalok a népet szolgálják.

Betelt a pohár! Ideje végrehajtanunk az elsikkasztott rendszerváltást! Készüljünk föl, kapaszkodjunk össze, álljunk csatasorba! Buktassuk meg a vérszívó kormányt, zavarjuk el a globalizmus haszonélvezőit, söpörjük ki a nemzetrontó, gyűlölködő árulókat! Építsük újjá lerombolt hazánkat, és alapozzuk meg békés, biztonságos, erkölcsös és boldog életünket!

Lehetőleg valamennyi honi településen mielőbb alakuljanak meg önvédelmünk és önszerveződésünk alapsejtjei. Ne féljünk, a gonoszság birodalma megdönthető! A népet nem lehet leváltani, sem folytonosan becsmérelni vagy rettegésben tartani. Torkig vagyunk már, türelmünk elfogyott, jogos dühünk az egekig tornyosul! Ez itt Magyarország, ahol minden a miénk, és kizárólag tőlünk függ minden. Ne felejtsük: olyan életünk lesz a Szent Korona felségterületén, a Kárpát-medencében, amilyet megérdemlünk s kiharcolunk magunknak. Másokra most sem számíthatunk, drámai küzdelmünkben komoly segítséget nem várhatunk sehonnan. Emlékezzünk jó szívvel történelmi nagyjainkra s vitéz elődeink önfeláldozó, diadalmas csatáira. Vegyünk példát tőlük, s igyekezzünk mi is hozzájuk hasonlóan küzdeni, hogy megnyerjük az előttünk álló honmentő háborút, hogy sikerrel vívjuk meg az immár elkerülhetetlen élethalálharcot!

Ennek a pimasz, felelőtlen, élősködő rezsimnek semmi sem drága. A saját törvénytelen hatalmának és harácsolt vagyonának megtartásán túl semmi sem érdekli. Fütyül a magyarság terheire és egyre mostohább sorsára, csupán az fontos neki, hogy hűbérurainak, az idegen, cionista hódítóknak minden téren megfeleljen. Újabb és újabb hiteleket vesz föl, hogy pünkösdi királyságát meghosszabbíthassa, s ezek fedezeteként nem átallja elzálogosítani össznépi javainkat, beleértve minden ingó és ingatlan értékünket, így bőven termő földjeinket, éltető vizeinket, sőt még a világon egyedülálló, a teremtő Istent szimbolizáló ősi Koronánkat is!

Kérdezem én, mit érdemel az a nemzetgyilkos vámpírcsorda, amely előtt semmi se szent, amelyiknek önzése és jellemtelensége nem ismer határokat? Bizony sokan közülük rászolgáltak a bitóra, de legalább arra, hogy hitvány életük végéig rácsok mögött rohadjanak!

Barátaim! Szabadítsuk föl magunkat a külső és belső elnyomásból, tegyünk igazságot, szerezzünk vissza évezredes jussunkat, ami kizárólag minket illet, s teremtsünk itt egy olyan országot, ahol úgy élhetünk, ahogy nekünk tetszik! El kell döntenünk, hogy gyáván megfutunk, vagy lebírva kétségeinket szembeszállunk a pokol zsoldosaival. Esküdjünk meg a magyarok Istenére, hogy elég volt, rabok tovább nem leszünk! Aztán tömegesen lépjünk ki az utcákra és terekre, hogy végre elegen legyünk! A siker, a győzelem főként rajtunk, a mi elszántságunkon, kitartásunkon múlik. Legyünk szolidárisak, legyünk bátrak és erősek, s a haza fényre derül!

 

Megjelent a TÁROGATÓ

2009. január-februári (54.) és március-áprilisi (55.) száma

 

A tartalomból:

– A fehér Amerikának vége – néger elnök az USA-ban!

– Az EU vezetőinek és tagországainak

– Tormay Cecile, az irredenta nagyasszonya

– Az 1956-os Mindszenty-szózat

– Gepida nevek

– Vádirat és ítélet

– A magyar ünnepek eredete és hagyományai

– Az ördög és a párttitkár

– Miért nem sikerül a legokosabbaknak sem kivédeni a TV agymosását?

– A Magyar Nemzeti Alkotmány alapjai

– Barmok ideje

– Egy másként gondolkodó zsidó figyelmezteti Amerikát

– Ki kell állnunk önmagunkért, de mások védelmében is!

– Földjeink nem kerülhetnek idegen kezekbe!

– Merre tovább Magyarország?

– Elvénülésünk távlatai

– Nemzetstratégiai alapvetések

– Gondolatok az emberi közösségekről, a hazáról, a magyarságról és az antiszemitizmusról

– A Sátán így tanítja fattyait

– A magyar néplélek imája

– A gazdaságról magyarul

– A Világ Világossága

– Hazafias töltésű versek klasszikus és kortárs irodalmunkból

 

A Turul Szövetség kiadásában tizedik éve (2 havonta 32-40 oldalon) megjelenő bátor hangú, kiváló szellemiségű nemzetvédelmi és kulturális folyóirat előfizethető (belföldre 4000 Ft/év, megszállt területeinkre 5000 Ft/év, az emigrációba légipostával 40 euro/év) a főszerkesztőnél az alábbi címen:

vitéz Siklósi András, 6723 Szeged, Becsei u. 3.; tel: 62/890-564 és 20/443-1830; e-mail: siklosi.andras@tvnetwork.hu

 

Ismerkedjen meg Ön is a Tárogatóval! Olvassa el szerzőink remek írásait, melyek kivétel nélkül a magyarság megmaradását s lelki-szellemi épülését segítik; ugyanakkor kendőzetlen őszinteséggel az igazságról, a szabadságról s az örökkévalóságról szólnak. Amit mások bármi okból mellőznek vagy elhallgatnak, mi azt is közöljük. Rendelje meg még ma, és töltse idejét társaságunkban! Garantáltan hasznos, érdekes olvasmányokban lesz része.

 

A Turul Szövetség DVD és video ajánlata

 

Beszélgetés Siklósi András költővel időszerű nemzetpolitikai kérdésekről, 3 részben. A mosonmagyaróvári televízióban készült kiváló felvétel szinte minden fontos problémánkat felöleli, s a maga nemében valódi szenzáció!

A 3 órás anyag elérhető DVD-lemezen vagy videokazettán is, egyaránt 4000 Ft-ért, az elcsatolt részekre 5000 Ft, az emigrációba (légipostával) pedig 38 euro ellenében. Ismerje meg Ön is ezt a gondolatgazdag, szókimondó, az élet dzsungelében világosan eligazító interjút, s lepje meg vele barátait, ismerőseit is!

Megrendelhető az alábbi címen:

vitéz Siklósi András, 6723 Szeged, Becsei u. 3.

Tel: 62/890-564 és 20/443-1830, e-mail: siklosi.andras@tvnetwork.hu

(A szükséges összegek feladhatók belföldi postautalványon, vagy levélben elküldött bankgaranciás valutacsekken. Utánvételes rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni.)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------