Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. február 26., csütörtök

1.884 - Dr. Halász József: Vegye végre mindenki észre: Gyurcsány csak a csörgősipkás bohóc abban a ránk kényszerített tragikomédiában....

Von: "Halász József dr."
Gesendet: kedd,  2009. február  24. 12:51
An: Kutasi József
Betreff: [eunyet.hu] Véres kard

 

Szent Koronát Szolgálók Szövetsége

 

Hírlevél

2009. február 24.

 

Véres kard

„... ideje országunkat ily törvénytelen és szenvedhetetlen iga alul felszabadítani: országunkhoz s hazánkhoz való szeretetünktül és kötelességünktül viseltetvén”[1].
A véres kard Rákóczi Brezáni kiáltványában megfogalmazott üzenetét ismét mindenkinek éreznie kell!

A Magyarok Istene kegyes népéhez! Megkaptuk az ezeregyszáz év előtti bukott vizsgánk megismétlésének kegyelmét.
A kegyelmet kiérdemeltük, mert a felkészülési időben nem véreztünk el, hála a búvópatakként sorsunkat vezérlő Szent Koronához, amely – ha végveszélyben voltunk, mint Rákóczi korában is – a felszínre tört, hogy tiszta forrásában megtisztálkodva erőt kapjunk a fennmaradáshoz.

Nagy bajban van a magyarság!
Ismét nyugatról jön a nemzet ellen törő veszély, mint a X., XVIII., XIX. és XX. században.
Ismét önérdeküket akarják érvényesíteni a gyulák, az ellenséget erősítve, ami nem Pozsonynál, de a quedlinburgi szerződésben elérte célját. Nem nyílt küzdelemben, hanem kihasználva a magyar ember tisztaság-hitét, amivel a veszélyt jelzőnek azt mondja: „Csak nem tösznek velünk ilyet?!”, mert önmaga becsületéhez méri a becstelent is. „Vannak nemzetek, amelyek gyengébbek a háborúban, de agyafúrtak, találékonyak a békekötésben.”[2] – és mi nem tartozunk ezek közé.
Most nem a szervezés adottságának kegyelmét élvező ember az, aki a magyarok lelkébe az igazságot mondva önmegváltó erőt öntene.
Most a Magyar Lélek fogja megérteni-megérezni, hogy a veszélyben nem számíthat törzsfő-gyuláira, a Szent Korona örökérvényű értékrendjével génjeiben élő Szabadság-hittel kell megmentenie Hazáját, önmagában érezve a véres kard baljóslatú üzenetét.
Most éreznünk kell:
„Aki az államot szereti, egy érdeket szeret. Aki a hazát szereti, egy végzetet szeret.
A hazától ugyanis nem lehet várni semmit. A haza nem ad érdemrendet, sem állást, sem zsíros kenyeret. A haza csak van.”
[3]

Azt a „szenvedhetetlen igát”, amit a piaci fundamentalizmus neoliberális hittétele a nyakunkra rakott, a bukás ellenére véglegessé akarják tenni azok a gyulák, akik újonnan szervezett törzsüket is félrevezetve előkészítik az ismételt quedlinburgi szerződést, mint az 1989-es „rendszerváltás” ellopásával.

Vegye végre mindenki észre: Gyurcsány csak a csörgősipkás bohóc abban a ránk kényszerített tragikomédiában, amelyben a főszerepet Orbán Viktorra osztották a megbukott neoliberális globalizmus szerzői-rendezői, aki szerepe szerint időnként ülepen rúgja a bohócot, ezzel adva a komikus felhangot! A színjáték azonban kisiklott: a szerző-rendező kénytelen volt beismerni, hogy a játék tovább nem megy, ezért az előadás nem az általa kitervelt módon fog véget érni, mert a főszereplő és a bohóc egyaránt megbukik.
A szerepjáték kényszerű átalakulása következményeként az Orbán Viktor által létrehozott, eddig feladat-nélküli Polgári Körök tevékenységét fel kell erősíteni[4], és létre kell hozni a főszereplő színjáték-mentő feladatának feltételeit, remélve, hogy a közönség – akinek bőrére megy a játék - nem veszi észre a dramaturgiai törést.

A tetszhalott életre keltésének első lépése Tapolcán volt 2008. november 29-én. A meghívóban ez szerepel: „A konferencia szónokai és díszvendégei: Eperjes Károly Kossuth díjas színművész, Dr. Papp Lajos szívsebész professzor, Dr. Csókay András agysebész professzor, Czakó Gábor író, Szokolay Sándor zeneszerző Kossuth díjas, Kiváló Művész, Széles Gábor az M.GY.O.SZ. tiszteletbeli elnöke, médiatulajdonos, Bánffy György Kossuth díjas színművész, Fricz Tamás politológus, Berkecz Mária közgazda, Kondor Katalin médiaszemélyiség. A rendezvényen átadásra kerül a Polgári közösségekért díj Párkányi Raáb Péter szobrászművész munkája. Díj átadására Orbán Viktort kértük fel. Közreműködők: Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület, Dobkör Dr. Józsa Éva színművész, Vizy Márton zenész. A rendezvény moderátora: Mohai Gábor.”[5] A fentieken kívül beszédet mondott Csath Magdolna és Simicskó István is.
Orbán Viktor nem jelent meg személyesen, de üzenet küldött, amelyről a helyszíni tudósítás a következőket írja: „A konferencián felolvasták Orbán Viktor Fidesz elnök üdvözlő levelét. Az ellenzéki párt elnöke többek közt azt hangsúlyozta levelében, hogy "ma már nemcsak mi mondjuk, hanem az egész ország, sőt a világ is tudja: hazánk bajban van". A Fidesz elnökének levelében foglaltak szerint "nem a nemzetközi válság ragálya terítette le a hazát, hanem éppen azok gyengítették le és betegítették meg, akiknek a meghirdetett programja és esküvel vállalt kötelessége lett volna vigyázni rá, hogy olyan erős, gyarapodó és jövőjében bízó ország legyen, mint amilyent közösen rájuk hagytunk."[6] Az üzenetben Orbán Viktor a csörgősipkást rúgta ismét ülepen.

A második újraélesztés meghívója a következő:

„A várfalakra őrök álljanak!"
A Polgári Körök Országos Konferenciája
és II. találkozója.
2009. március 7. (szombat) 11.00-15.00 óráig
Püspökladány Gellér Sándor Városi Sportcentrum
Témák: „A föld, a víz s a gyermek"
Felelősségünk egymásért s a világunkért.
A haza s értékeink védelme a legtágabb értelemben.
Program:
Arnóth Sándor
Püspökladány város polgármestere, mint vendéglátó köszönti a Konferencia résztvevőit.
Bíró Ildikó
országgyűlési képviselő a Polgári Körök erkölcsi testületének tagja
a rendezvény háziasszonyának köszöntője

A konferencia előadói:

Papp Lajos szívsebész professzor, a Polgári Körök erkölcsi testületének tagja
Jókai Anna Kossuth-díjas író
Osztie Zoltán a KÉSZ elnöke
Simó József a Czegei Wass Alapítvány magyarországi elnöke
Szentmihályi Szabó Péter író, költő, műfordító
Bencze Izabella Kincstári Vagyoni Igazgatóság volt vezérigazgató helyettese
Vukics Ferenc a Magyarok Szövetsége elnöke
Lányi András Élőlánc Magyarországért Közéleti Mozgalom
Jakab István MAGOSZ elnöke, országgyűlési képviselő
Ángyán József professzor, országgyűlési képviselő Nemzeti Agrár-környezetvédelmi Program
Csizmadia László elnök, Patrióták a Gazdaságért és Közjóért Egyesület
Fricz Tamás politológus

A Polgári Körök zászlajának ünnepi átadása
a Püspökladányi Polgári Köröknek.

A Polgári Körök Erkölcsi Testületének tagjai állandó meghívottjai minden rendezvényünknek.

A rendezvény moderátora: Németh Miklós Attila

További vendégek, szónokok, s közreműködők szervezés alatt.

Minden az ország, a nemzet sorsáért felelősséget érző embert,
polgári körös társunkat szeretettel várunk!
Regisztráció: polgarikorok2008@gmail.com
Kontaktszemély, e-mail cím, hány fő érkezik?
Köszönjük.”

Szeretettel, de nagyon határozottan kérem mindazokat a személyeket, akik közösséget vállaltak és ez után közösséget akarnak vállalni Orbán Viktorral, továbbá a Polgári Körök találkozóinak szervezőit,

tartsák távol magukat azoktól, akik „országunkhoz s hazánkhoz való szeretetünktül és kötelességünktül viseltetvén” Magyarságot a „törvénytelen és szenvedhetetlen iga alul felszabadítani” törekszenek, mert

nem tartoznak közéjük!

Ha egy szemernyi becsület van még bennük, akkor színt kell, hogy valljanak az általuk eddig félrevezetett emberek előtt, és

be kell ismerniük, hogy a neoliberalizmus quedlinburgi szerződését akarják előkészíteni.

A Magyarok Szövetségének vezetőjét,
Vukics Ferencet külön megszólítva
hívom tetemre atyai őseink hagyományaihoz való hűség és az ezzel együtt a haza és az ember szabadságát adó szeretet nevében, mert az elárult Magyarság vérét megelevenedni látom!

Kelt Szegeden, 2009. február 24-én.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

---------------------

 [1] Nem lehet oly magyar, hogy az eddig Magyarországon törvénytelenül, Isten és igazság ellen hatalmaskodó és minden rendet képtelenül sanyargató idegen nemzetnek kegyetlenkedését, portiózó s képtelen adóztató zaklatásait, szabados törvényeinknek szakgatásit, nemzetünknek és szabadságunknak megvetését és már láb alá vetetteknek csúfolásit elégségesen nem érzette s nem értette volna; elannyira, hogy már országunknak, régi szabadságunknak gyükeres veszedelménél egyebet senki sem ítélhet vala
...
most lévén mégegyszer ideje országunkat ily törvénytelen és szenvedhetetlen iga alul felszabadítani: országunkhoz s hazánkhoz való szeretetünktül és kötelességünktül viseltetvén, minden igaz, hazaszerető s országunk régi dicsőséges szabadságát óhajtó egyházi és világi, nemes és nemtelen, fegyverviselő és otthon lakós, egy szóval minden rendű igaz magyarokat hazafiuságokra intjük, kénszerítjük s kérjük, hogy az mint már Isten némelyeknek szíveket az hazáért felgerjesztette s egybenhozta: úgy ki-ki édes hazája s nemzete, szabadsága mellett az Isten s törvényünk ellen képtelenül hatalmaskodó, zaklató, portióztató, adóztató, nemesi szabadságunkat rongáló, igaz régi törvényeinket, jussainkat megvető, jószágainkat hatalmasan foglaló és fogyató, becsületünket tapodó, sónkat, kenyerünket elvevő s életünken uralkodó s kegyetlenkedő birodalom ellen fogjon fegyvert
Rákóczi Brezáni kiáltványa

[2] Krónikáink hasonlóan egymáshoz, mind elmondják, hogy „Attila király pajzsán címert viselt, ez koronás fejű madárhoz hasonlított. Ezt a címert a magyarok mindaddig, amíg a községek önmagukat kormányozták. Géza fejedelem, Taksony fia idejéig, a községek hadaiban mindenkor hordozták.”
Miről tanúskodnak kimondatlanul ezek a szemelvények? Miért szakadtak meg mind ezek a törvények, szokáshagyományok Géza nagy király korában? Valamiféle folytonosság szakadt meg. Ez idézetek azt tanúsítják, hogy valamiféle törés húzódik itt a nemzet életében. Titkos törés, amiről nem esik szó, még a történészeink részéről sem. Pedig ennek felderítése nemzeti érdek, különben nemzeti öntudatunkat pusztítja.
Foglaljuk össze, miről, miféle tragikus változásokról számolnak be a fenti idézetek:
1. Érvényét vesztette a tisztségviselők leváltásának minden egyes vezetőre, a legfelsőbbekre is, kiterjedő törvénye. Eltöröltetett a népfelségjog egyik legfontosabb tényezője, amely azt fejezte ki, hogy a nemzetvezetői a nemzeti közösség hatalma alá tartoznak. Ennek folyományaként megszűnt a vezetők, köztisztviselők ellenőrzésének lehetősége.
2. Hatalmi nyomásra törvényen kívülivé tétették a szabad magyar közösség ősi nemzetgyűléseit.
3. Megszakadtak a X. század első kétharmadának támadó, győzelmes külháborúi.
4. A magyar központi királyi hatalom, seregei nem hordozták többé Attila turulos címerét, sem a zászlókon, sem a pajzsokon.
5. Végzetes törés következett be: A legfelsőbb hatalom szembefordult a néppel, amely saját hazájában jogfosztottá és kiszolgáltatottá vált.
6. Rejtélyes történelmi körülmények között ismeretlen erők megdöntötték az ősi magyar népfelségjogot.
7. Ez pedig egyértelmű azzal, hogy a magyar nép fölött ellenséges erő lett úrrá.
......
Vannak nemzetek, amelyek gyengébbek a háborúban, de agyafúrtak, találékonyak a békekötésben. Quedlinburgban nem volt kölcsönös szerződés, csak mi tettünk engedményeket, a németek semmit. Mibe került ez a behódolás?
• Feladtuk minden hagyományunkat (mágusüldözés).
• A határvidék védelmét is.
• Szabad bejövetel a hittérítőknek és másoknak, akik Magyarországon akartak letelepedni.
• Engedélyezni templomok építését, anyaközségek felállítását.
• Minden korlátozás nélkül szabad kezet adni a keresztény tanok terjesztéséhez és gyakorlásához (élve eltemetés stb.).
• Géza herceg házasságot fog kötni Adelhaiddal.
• Rangos állások, földbirtokok adományozását ígéri az Adelhaid-dal jött tízezer német testőrnek.

Thierry Amadée mondja, hogy a quedlinburgi szerződés ahhoz hasonlítható, mintha áruinkat nagy haszonnal szállitanánk egy másik országba, és ráadásul rájuk kényszerítenénk a mi erkölcsi értékrendszerünket.
Ezután megnyitottuk kapuinkat a nyugati beözönlés előtt, nem hadi, hanem egy folyamatos békés megszállásnak. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen megszállást gazdasági, eszmerendszeri és politikai elnyomás követ. A magyar küldöttek Quedlinburgban külön biztosítékot adtak, hogy a határ nyitva lesz minden válogatás nélkül bárki részére, és segítséget fognak nyújtani földadomány és egyéb lehetőségekkel, hogy a társadalmi ranglétrán meg legyen a felemelkedésük és hogy sokasodjanak. Így rövid időn belül Magyarország elvesztette nemzeti jellegét. Ha a nemzet lázadásban mutatta ki elégedetlenségét az idegen megszállók miatt, akkor azt külföldi katonai segítséggel leverték.
Botos László: Magyarságtudományi Ismeretek A Szomorú magyar történelem teljes megismeréséhez

[3] Márai Sándor: Füves könyv. Helikon Kiadó, 2000. 33-34. oldal

[4] „Annak idején Orbán Viktor azért találta ki, hogy legyenek Polgári Körök, hogy a kis megélhetési politikusocskákat az alapszervezetekből ki lehessen takarítani és valóban közéleti érdeklődésű és ambíciójú emberek kerüljenek be.” - Most jött el igazán a Polgári Körök ideje - interjú MAKOVECZ IMRÉvel

[5] Polgári Körök Országos Konferenciája

[6] Polgári Körök Országos Konferenciája Tapolcán

------------------------------------