Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 14., szerda

5.493 - Újra itt az MSZP-SZDSZ koalíció: szocionisták lépnek vissza az LMP javára

Von: karpathaza.hu
Gesendet: szerda, 12010. április 14.415:31
An: Kutasi József
Betreff: Kecskeméti Magyarok Háza hírlevele

 

Kedves Kutasi József!

 

Felhívom minden nemzeti érzelmű levelezőnk figyelmét, hogy azokban a választói körzetekben ahol az MSZP visszalépteti jelöltjeit az LMP javára, kötelességünk elmenni szavazni.

 

Szeretettel

Lakatos Miklós

 

010-04-13. 16:07

Megosztom!

Újra itt az MSZP-SZDSZ koalíció: szocionisták lépnek vissza az LMP javára

 

A szocialisták több budapesti körzetben visszalépnek az országgyűlési választás második fordulójában az LMP javára. Avarkeszi Dezsőre, Hatvani Csabára, Bárándy Gergelyre és Szabó Zoltánra nem lehet szavazni a második fordulóban.

 

Ilyen szép emberekből áll a zsidók és cigányok új pártja

 

Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke az országos elnökség és a párt országos választási bizottságának döntését a képviselőjelöltekkel együtt jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Elmondta, hogy \"amit tesznek, nem az MSZP vagy a Lehet Más a Politika érdekében teszik, hanem a demokrácia érdekében és Orbán Viktor Fidesz-elnök túlhatalma ellenében\". \"Jobb ma egy nagy kompromisszum, mint holnap egy kontroll nélküli Orbán Viktor\" - fogalmazott.

 

Indoklása szerint azért éppen ezekben a választókörzetekben lépnek vissza, mert ezekben az LMP az országos átlagnál jobban szerepelt és van esély arra, a \"demokratikus szavazók\" értik is a gesztust. A képviselőjelöltek a sajtótájékoztatón azt mondták: saját döntésük volt, hogy visszalépnek.

(FN)

Friss: Jobbik: Összenő, ami összetartozik - nem volt véletlen az amerikai nagykövet és az SZDSZ-es politikusok LMP-nél tett látogatása

Korábban írtuk: Egyoldalú gesztust gyakorol az MSZP az LMP (szavazói) felé: négy budapesti körzetben visszalépnek a friss parlamenti párt képviselői javára. Ez Terézvárosban, Józsefvárosban, Zuglóban és Csepelen érintheti a választások végeredményét - írja a Nol. Azt persze csak a nagyon naivak hihetik el, hogy a gesztus tényleg egyoldalú. Újra itt van hát a gyűlölt magyarellenes szövetség. Kérdés, az LMP tájékozatlan szavazói (leszámítva a zsidókat, deviáns buzikat és drogosokat) ezt akarták-e. Lehet Más az SZDSZ? Lehet a fenét.

 

Úgy értesültünk, hogy Avarkeszi Dezső, Hatvani Csaba, Bárándy Gergely és Szabó Zoltán visszalép a szocialisták döntése érdekében a második fordulóban való részvételtől. Arra kérik választóikat, támogassák a döntő körben az LMP jelöltjeit - írja a Népszabadság oldala.

Hatvani Csaba (az első fordulós eredménye: 26,05 százalék) a főváros VI. kerületében végzett a második helyen Illés Zoltán mögött (48,63). Harmadik helyen az LMP-s Kaszics Bálint áll jelenleg 16,74-gyel. Szabó Zoltán (24,39) a VIII. kerületben a fideszes Fónagy Jánostól (46) kapott ki. Itt Moldován László (15,58) kap dupla esélyt az LMP számára. Bárándy Gergely (28,03) az egyik zuglói körzetből lép vissza. Ezzel a fideszes Papcsák Ferenc (46,49) és az LMP-s Várnai László (15,98) között dőlhet el a verseny. Végül Avarkeszi Dezső (28,69) a XXI. kerületben veszi le nevét a szavazólapról, a versenyt a fideszes Németh Szilárdra (43,96) és az LMP-s Hudák Jánosra (14,27) hagyva.

 

Információjuk szerint az MSZP döntését a párt elnöke, Lendvai Ildikó jelenti be ma délutáni sajtótájékoztatóján. A politikus a mai Népszabadságban is az LMP szavazóit próbálta csábítani, mivel szerinte a két párt támogatóinak azonos az érdekük: a Fidesz kétharmados parlamenti többségének megakadályozása. Az LMP korábban kizárta, hogy bárhol visszalépnének bármely párt javára.

(Nol nyomán)

Kapcsolódó: http://kuruc.info/r/52/57548/

 

---------------------------------------------------------

 

Kéri Edit feljelentést tett az LMP-vel kapcsolatos választási csalás miatt

2010.04.14, 10:40 Nemzeti Hírháló

 

Kedves Olvasóim,

egyetértek Kéri Edittel.

 

Szerény véleményem szerint is az LMP-t becsalták a Magyar Parlamentbe.

Szerintem kb. annyi szavazatot kaphatott az LMP, mint az MDF. Vagyis 2-3 %-ot! És akkor sokat mondok!!! A 19 órától 22 óráig tartó sorbanállási műcirkusz arra volt jó, hogy az OVB-hez már befutott adatokat megmanipulálják...

Az OVB vezérkarának azonnal fel kellene állnia!!! A Fidesz mondassa le őket!

Itt kezdődik a rendszerváltás! Hogy ne tűrjünk el több csalást!!! Még 5 fő esetében sem!

 

Üdvözlettel: Frigyesy Ágnes

 

Kik állnak az LMP mögött?

 

Valami van! de lesöprik, hiszen erre nevezték ki az új OVB-t, ez a feladatuk. Nemhiába voltak itt ismeretlen feladattal azok a repülőgépek, miután beállították az új számítógépes szavazatrögzítő rendszert. Mellesleg nemcsak a LMP tagoknál kellene megnézni az állampolgárságokat, kinek hány van?

 

Gerzson

 

Kéri Edit feljelentést tett \"az LMP-vel kapcsolatos választási csalás miatt\"

(a feljelentés szövege)

2010. április 13. 22:27

 

Alulírott, Beszédesné Kéri Edit FELJELENTÉST TESZEK ismeretlen tettes ellen, az LMP-vel kapcsolatos választási csalás miatt. Fizikai lehetetlenség, hogy egy pártot egy héttel elő

tte 2-3%-ra mérnek, s az hirtelen, 7 nap alatt 7,4%-ra felugorjon!

 

Tisztelt OVB!

 

Alulírott, Beszédesné Kéri Edit FELJELENTÉST TESZEK ismeretlen tettes ellen, az LMP-vel kapcsolatos választási csalás miatt. Fizikai lehetetlenség, hogy egy pártot egy héttel előtte 2-3%-ra mérnek, s az hirtelen, 7 nap alatt 7,4%-ra felugorjon!

 

Elképzelhetőnek tartom, hogy azalatt a 2-2 1/2 óra alatt (19 órától 21 óra 15 percig, az OVB bejelentéséig: mégis beindítják - a kampánycsend ellenére - a gépi összesítés 99 %-os eredmény közlését), hogy ezalatt VALAKIK HOZZÁTOLDTAK nem létező, nem voksoló \"holt lelkek szavazócsoportját\", mondjuk, 4%-ot a valós adatokhoz, és mondjuk pl. 60% szavazóból 64%-ot duzzasztottak fel, vagyis \"kreáltak\" többet! Mondjuk, pl. a 2 óra alatt matematikussal elosztották arányosan a 11 ezer választókörzetre mindet: LMP-s szavazóként!! Így nem csorbul egyik párt adata sem, csak a gép dupla LMP-s szavazatot mutat.

 

Kérem Önöket, hogy a 11 ezer körzet kézzel írt adatait közöljék e két témában:

 

1. LMP-s szavazók száma, egyenként!

 

2. Az ott megjelent szavazók száma!!

 

Így a pártok tudják összehasonlítani, ellenőrizni! Kérem, közöljék az összesített helyi számokat, s mellette az Önök által, akkor este beolvasott számokat, százalékokat, e két témában!

 

A FIDESZ-szel és a JOBBIK-kal is közlöm feljelentésem szövegét, még ma, hogy 48 órán belül tudjanak intézkedni, vétózni! - ellenőrizni.

 

Furcsa volt, hogy Halmai Gábor 19 órától 21 óráig küzdött a kampánycsendért, majd 1/4 10-re (1/4 22 órára) megszületett az OVB új határozata: \"Most már fel lehet oldani, az a pár száz ember már nem számít, közöljük a 99%-os eredményeket!\" - Mellesleg több ezer szavazó volt még, s éjjel 1/4 2-kor fejeződött be a XI. kerületben a szavazás!

 

Elképzelhető szerintem az is, hogy a Gyurcsány-kormány 2007-ben azért módosította a választási törvényt, hogy - ismerve a kb. 60 ezer állandó \"választási turistát\", kollégistát, máshol dolgozót - : majd az 1-2 órai sorbaállás, lelassulás miatt így lesz mód a csalás gépi elvégzésére. Így nem láttuk a megyénkénti részeredményeket, a listák növekedését sem! Csak 2-3 óra múlva a végső, ill. 99%-os számot.

 

Schiffer András nélkül - ha volt ilyen csalás - ezt nem lehetett volna megtenni, mert ő e-mailen kapta a valós adatokat pártja megfigyelőitől!!

 

Kérem a kézzel írt, s a körzetek által leadott valós adatok közlését és összeadását, mindkét témában, s az OVB, az Önök által közölt adatok összehasonlítását ezekkel; az ügy kivizsgálását, s az eredmény közlését!!

 

Hónapok óta elterjedt a városban: Soros decemberben hozott ajándékba az OVB-nek, ill. talán Halmainak, egy számítógépet. Igaz-e??

 

Az USA 1989. óta bizonyíthatóan beleavatkozik választásainkba. (pl. Mark Palmer, most meg Lányi András cikke szerint az LMP-be a budapesti követség). Soros csempészte be az MDF-be emberét, Bokrost! Hagyják belügyeinket és választásainkat!

 

A gépre is kérek választ!

 

Tisztelettel:

Beszédesné Kéri Edit

 

*** www.nemzetihirhalo

 

2010.04.14. 15:30:45