Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 28., péntek

8.238 - Aerla Fénysugara találkozó 2011.január 30.-án vasárnap 15 órai kezdettel Dorogon, József Attila Művelődési Házban ( Otthon tér 1)

From: alohim

Date: 2011.január 28.
Subject: Fénytársi találkozó 2011.01.30.-án vasárnap
To: Kutasi József


Kedves Barátaim, Ismerőseim, Fénytársaim!

Tavaly itt tartottam az utolsó nyilvános közvetítésemet. Most innen folytatjuk. Még én magam sem tudom pontosan mi várható az elkövetkezendő hetekben, hónapokban. Az Atlantiszi Kapu nyitás ideje kitolódik, várunk arra, hogy elég erősek legyünk a Teremtésre, és tudjuk tartani a  Kapu nyitáskor megjelenő energiákat.

Várunk Nagyboldogasszony indítására.

Most Fénytársi találkozóra hívlak benneteket, ha érdekel a program és úgy érzed jönnöd kell, várunk, erősítsd az Egységünket.
Változtatás nélkül küldöm a Meghívót.

Kedves Fénytársak!

Meghívunk benneteket  2011.január 30.-án  vasárnap 15 órai kezdettel Dorogon, József Attila Művelődési Házban ( Otthon tér 1) tartandó  Aerla Fénysugara találkozóra

Klubnap keretében a program: Az energiák áradása, megkülönböztetése, önmagunkra találás. A bennünk lévő szeretet kiáradása, teremtés a szeretet erejével. A Magyarok küldetése, vállalt feladata, Földünk Szívcsakrája

Belépési díj nincs, költségeinkre adományt köszönettel elfogadunk.

Aerla Fénysugara (Torma Zsuzsanna) közel 10 éven át, heti rendszerességgel vezette a Lábatlani csoport meditációkat. Pár év szünet után, 2005-ben ismerkedett meg Kryonnal a Mágnesség  Mesterével. Bekapcsolták az Új Világok energetikai folyamataiba. Földünk Új Kristályrendszerének le hozatalával lett megbízva, jelenleg is tartanak ezzel kapcsolatos munkái.

Közvetítője, élő megszólaltatója Nagyboldogasszony kiáradásának. Közvetítéseit itt tudod elolvasni:  www.aerla.hu Az előadással kapcsolatos további infó: Senkár László mobil:  06-30-247-3902
                  

Megközelítés: A Művelődési Ház megközelíthető a 10-es főútról, Dorog központjából a Mária utca és a Köztársaság utca felől. Legközelebbi távolsági buszmegálló: Dorog, Városháza  (a Budapest - Dorog - Esztergom vonalon). A dorogi vasútállomás közvetlenül az Otthon tér mellett található  (Budapest /Nyugati/ - Esztergom vasútvonal)
--

mottó: Naponta egyszer cselekedj jót! Mindegy hogy emberrel, állattal,  növénnyel, vagy "élettelen" tárggyal  szemben teszed. Ne feledd, pénz nélkül is lehet. Sokszor elég egy jó szó, egy  kedves mosoly, egy apró kis simogatás, és a másik lelke megpihen szeretetedben.

weboldal:  http://www.aerla.hu/