Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 31., hétfő

8.298 - Megamorv Petőfi Bizottság Egyesület sajtóközleménye!

From: Ferenc, Morvai

Date: 2011. január 31.
Subject: sajtóközlemény
To: jozsef@kutasi.eu

Tisztelt Kutasi József Úr !

2011.01.24-ei blogjában közzétett írásra reagálva -mely az MVSZ Petőfi Bizottságával kapcsolatos-megküldjük a Megamorv Petőfi Bizottság Egyesület sajtóközleményét.
Kérjük írásunk megjelentetését!

Köszönettel:

Morvai Ferenc
Megamorv Petőfi Bizottság Egyesület elnöke

MEGAMORV-PETŐFI BIZOTTSÁG EGYESÜLET

Morvai Ferenc elnök

3232 Mátrafüred, Avar u. 7.

e-mail: fmorvai@mailbox.hu

Mobil: 30/356-2088

 

Sajtóközlemény

 

A Megamorv Petőfi Bizottság Egyesület állásfoglalása a Magyarok Világszövetsége által 2011.január 20-án állítólagosan megalakított Petőfi Bizottságával és kiadott közleményeivel kapcsolatosan

  A  Megamorv Petőfi Bizottság Egyesület írásban jelezte a Magyarok Világszövetsége elnökének, hogy nem tartja indokoltnak újabb Petőfi Bizottság létrehozását, mert a Petőfinek vélt földimaradványt már felkutatta és megtalálta. A tudományos azonosítás befejezés előtt áll.

2.      Varga Béla, a Megamorv Petőfi Bizottság Egyesület régésze mint meghívott, magánemberként  jelen volt a 2011.január 20-ai Magyarok Világszövetsége által tartott megbeszélésen.

3.      Varga Béla elmondása szerint a megbeszélésen összesen 7 fő volt jelen s nem volt szó Petőfi Bizottság megalakításáról.

4.      Varga Béla a sajtóból értesült, hogy megalakult a Magyarok Világszövetsége Petőfi Bizottsága s ő is tagja.

5.      A Megamorv Petőfi Bizottság Egyesület elhatárolódik a Magyarok Világszövetsége által a Petőfi üggyel kapcsolatosan közzétett nyilatkozataitól.

6.      A Megamorv Petőfi Bizottság Egyesület maximális bizalmát élvezi Kiszely István antropológus,a tudományos kutatás vezetője.


Mátrafüred, 2011.01.31.

 

 Morvai Ferenc

     elnök