Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. február 20., vasárnap

8.603 - AZ ÉNOK KULCSAI(R) egy 7 szinten adatott szellemi témájú Isteni tanítás korunk és az érkezőben lévő új korszak számára a jövő kérdéseiről.

From: Éva Pergel

Date: 2011. február 20.
Subject: Énok Kulcsai
To: jozsef@kutasi.eu


Az Énok Kulcsai azaz ÉN+OK, vagyis az okok oka én vagyok. Arról szól, hogy én vagyok felelős a körülményeimért, és ha az nekem nem tetszik, akkor azt hogyan tudom megváltoztatni úgy, hogy nekem és mindenkinek jó legyen. Eredetileg ez is magyar, csak szintén el lett ködösítve külföldire. Az Énok szót is egyedül magyar nyelven lehet megfejteni, értelmezni a legeslegjobban.
Amikor a Magyar Szent Korona visszatért hozzánk, akkortól indult be újra a spiritualitás Magyarországon. Sok szemét is érkezett hozzánk külföldről, mivel nagyon ki voltunk már éhezve a spiritualitásra, ezért azokat is faltuk. A sok szemét között visszakerültek hozzánk a saját eredeti értékeink is, ahogy ez is. Természetesen azért külföldről érkezik érték is, csak tudni kell jól válogatni közöttük.
Végtelen szeretettel: TR

Dr. J.J. Hurtak;  A TUDÁS KÖNYVE:
AZ ÉNOK KULCSAI®
Spirituális-Tudományos
ELŐADÁSA

Dr. Ulli Granöggernek, az amerikai JÖVŐ TUDOMÁNYOK AKADÉMIÁJA európai intézményi képviselőjének és fejének (mint a szerző tanítványának, valamint az Énoki tanításokat hitelesen tolmácsoló, igen felkészült német előadónak és  professzionális tudományos tanítónak) utánozhatatlan előadásában.
(http://www.keysofenoch.org;    http://www.futurescience.org/ ;   http://www.affs.org/ )
                           
(Az előadó minden előadása egyedi, egyszeri, és nem ismétlődő. Az előadás angolról magyarra tolmácsolva hangzik el, páratlan tudatszint emelő zenével, mantrákkal, vetítéssel és videó bejátszással színesítve.)
AZ ELŐADÁS TÉMÁJA

Az Isteni Nevek és Az Énok Kulcsai®

Ismerkedés 'A Kulcsok' és a Szentírás tanításaihoz is kapcsolódó speciális, magas rezonanciát hordozó magszótagokkal és ősi, szent „energiaszavakkal”, melyek fontos szerepet töltenek be mind az öt energiatestünk és "Fénytestünk" megfelelő kialakításában és behangolásában, sikeres átalakulásunk és felemelkedésünk előkészítésében.     


AZ ÉNOK KULCSAI® egy 7 szinten adatott szellemi témájú Isteni tanítás korunk és az érkezőben lévő új korszak számára a jövő kérdéseiről.
 
Megmutatja, hogyan kell a tudománynak és a spiritualitásnak összekapcsolódni, hogy szembenézzünk bolygónk jövőjének kihívásaival.
 
Tanít, hogyan tud a tudomány és a spiritualitás új megközelítése válaszokat adni a modernkor kérdéseire.
 
Hogyan készüljünk fel túlélésünkért az élet minden dimenzióját érintő, már javában zajló változásokra, és így a pozitív változásokra összpontosítva, hogyan válhatunk tudatosan azok részesévé?

Mit tehetünk itteni létezésünk legfőbb értelmének, inkarnációink elsődleges céljának ("üdvösségünknek") eléréséért?

Egy élményteli, élvezetes nap zenével, meditációval, és szövegmagya­rá­zatokkal

Dr. J. J. Hurtak híres művéből “AZ ÉNOK KUL­CSAI®”-ból. febr. 26.-án szombaton 10:45 - 16:00 h.

Új HELYSZÍNEN:  A Sziddhárta közösségi házban 
 Bp. VI. ker. Andrássy u. 98. fsz. (térkép)

(Az előadás szervezése karitatív, non profit alapú, nélkülöz mindenféle üzleti célt, profán anyagi érdeket vagy nyereséget, ezért - anyagi támogatás híján - a részvétel csupán a megrendezés közvetlen önköltségéből való részvállalással történhet.)


Részvételi díj;         elővételben : 5000 Ft, vagy helyszínen fizetve: 6000 Ft. 
Előzetes helyfoglalás és regisztráció,
 (a fokozott érdeklődés és a korlátozott férőhely miatt szükséges):
T: (06-1) 40 31 656;  06 20 941 3907
 
(Kevés számban még kapható a könyv magyar kiadásának I. része.)
“Az Énok Kulcsai®” olvasókör
A témára alapozottan önképzőkör jellegű tanulócsoport működik folyamatosan, minden kötelezettség nélkül.
A foglalkozások célja: Dr. J. J. Hurtak; “A Tudás Könyve: AZ ÉNOK KULCSAI®” c. művének, valamint a mű köré épülő járulékos tanításoknak és a Jövő Tudományok Akadémiája  (lásd: 
http://www.keysofenoch.org ;   http://www.futurescience.org/ ;   http://www.affs.org/ ) által biztosított változatos tanító anyagoknak a rendszeres és folyamatos tanulmányozása e kivételes "Fénytanításnak" a szélesebb és mélyebb megértése végett, valamint “Fénycsalád” kialakítása, 'átalakulásunk' (transzmutációnk) munkálása.