Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. szeptember 18., vasárnap

10.555 - Lengyel Károly > Jegyzőkönyv nélkül folytatódott Budaházy és társai pere (+videók)

www.nemzetihirhalo.hu *************
Jegyzőkönyv nélkül folytatódott Budaházy és társai pere (+videók)

MI MAGUNK!

Nem csak Budaházy György, nem csak Szász Endre, vagy a Magyarok Nyilai, meg Hunnia koncepciós per kapcsán, hanem mi magunkért is újra mondanunk szükséges, hogy ez így nem mehet tovább. A magyar embereknek elege van az arcpirító joggyakorlatból.Ezért KELL, hogy sokan elmenjünk 2011. szeptember 17-én 17 órára a Kossuth térre ISMÉT, mert ez a narancsos fülkényi rendszer ugyanazt műveli áldozataival, mint a levitézlett szociál-liberális környezet.

Ezért minden címzett érezze ennek kiemelkedő jelentőségét és hívjon magával mindenkit!

Ez már nem játék, ez maga a megtestesült diktatúra, ahol bárkivel, bármit, bármikor megtehet, aki a hatalomban részes. Teszik ezt szenteskedő arccal, mindenféle joghelyekre hivatkozva, miközben a törvényi környezetet (és más esetekben is, nem csupán büntető eljárások során) visszamenőleges indíttatás mentén a saját idegenvezérelt (nemmagyar) szájuk bűze-íze szerint szabják újra. Teszik ezt a törvényfabrikálási rohamot hihetetlen szorgalommal, esetenként fergeteges hatékonysággal és nem utolsó sorban soha nem látott kártékony módon.

Valamikor, 2006-ban az a remény is vezette a Kossuth téren folyamatosan tiltakozó embereket, hogy ennek a jogalkotási és jogalkalmazási módszernek vége legyen. Egyszer és mindenkorra. Ma nem ez van. Ma salátatörvények és gumitörvények pokoltánca folyik az országban.

Aki megnézi a három rövid filmbejátszást az alábbi internetes címről, az teljesen biztosan megérti a fenti érvelést.

Aki pedig 2006. október 23-án este 6 óra körül a polkorrekt megemlékezésnek szánt, nemzetiszínűvé pántlikázott hablatyolás után bepattant a zsarnoktól küldött páncélozott kormányzati autóba a szekrény méretű testőrök gyűrűjében (ma már mindenki tudja, így történt), az és társai máig nem értik, mert hogyan is érthetné egy szoclib-egygyökerűen idegenvezérelt figura, hogy a gyanútlan magyarok érettük is harcba szálltak az akkori zsarnokokkal. Ma már minden tettükkel bebizonyították, egyszerű gazdasági hályogkovácsolás folyik és politikai sarlatánságot művelnek. Rendszerszinten nincs különbség a volt és van között. A legfőbb bűne minden volt és meglévő diktatúrának, hogy jövőtlenné alázza önnön nemzetét.

Kérem tisztelettel nincs más lehetőség, mint visszaállni az alapvonalra egy sorban, egyszerre felcsapni a sisakrostélyokat, és úgy fogadni minden barbárt, aki/ami MAGYARORSZÁG létérdekei és élettere kárára szerződött és cselekszik. Pajzs összezár, dárda kint - és megvetni a lábakat abban a keskeny szorosban, ahol a hódító, és szálláscsinálóik nyomakodnak. Hiszen a nyomukban nyűg és nyomor az úr.

A talpalattnyi HAZA van! Ezt a maradékot kell mindenkinek védeni.

Szó szerint.

Ferencváros, 2011. szeptember 16.
Lengyel Károly

Jegyzőkönyv nélkül folytatódott Budaházy és társai pere (+videók)
http://www.szentkoronaradio.com/belfold/2011_09_14_jegyzokonyv-nelkul-folytatodott-budahazy-es-tarsai-pere