Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. szeptember 18., vasárnap

10.563 - Egy világ, egy nép, egy birodalom, egy führer? > By Morgó Sapiens - Posted on 16 szeptember 2011

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Egy világ, egy nép, egy birodalom, egy führer?
By Morgó Sapiens - Posted on 16 szeptember 2011

Egy ártatlan és naiv kérdés fogalmazódott meg ma bennem: miközben gőzerővel folyik a világgazdaság pénzrendszer általi bedöntése, és az ezt övező globális hisztériakeltés, hogy mindenki valamiféle "messiás" után kiáltozzon - és még véletlenül se jöjjön rá arra, hogy biza lenne minderre megoldás, de ahhoz előbb tudatosodni kellene az egyéneknek és ezáltal a tömegeknek - nos eközben New Yorkban vidáman és gőzerővel épül a 2013-ban átadásra kerülő One World Trade Center magyarra fordítva az Egy Világ Kereskedelmi Központ... Egy világ, egy kormány, egy pénz egy hadsereg, ein Volk, ein Reich, ein Führer, egy elmebaj újratöltve. (Az EGYnek ez enyhén szólva sem valami spirituális értelmezése.) Kiknek, minek ez a műremek? Ha már egyszer úgyis összedől az egész rendszer... Nem mellékesen 2012-ben ugyanezen médiamágnások sugallatai szerint pedig eljön a világvége is. Vagy mégsem? Na most kivételesen mindezen nevetnem kell :D A pénzurakat mindig is a realitás, a helyzet megtervezése és ebből fakadó helyzet ismerete vezérelte. Talán ez most nem így lenne?


A képen az Egy Világ Kereskedelmi Központ 3D grafikás élethű szimulációja.


Az épülő Egy Világ Kereskedelmi Központ jelenleg, amely valamilyen rejtélyes oknál fogva pontosan 1776 láb magas lesz. Ez a szám ismerős valahonnan.


Az egy dollároson véletlenül ott szerepel az 1776. A "Novus Ordo Seclorum" pedig szabadon fordítva magyarul annyit tesz: Új Világrend. Biztos ez is véletlenül került az egydollláros bankjegyre.

Tudom, tudom, ezek csak összeesküvés elméletek :) Engem az sem zavar, legyen, de a valóság viszont nem hit kérdése. Minek is akkor ez a nagy optimizmus ezzel az új toronnyal, és ez az érdekes elnevezés? Mert a torony már valóság, nem elmélet, és nem kis pénz fekszik benne. Az építkezés összköltsége 3.1 milliárd dollár lesz. (részletek: http://en.wikipedia.org/wiki/One_World_Trade_Center) Ami még érdekesebb, hogy míg 2001 szeptember 11.-ből lassan új hivatalos világszintű hollókoszt ünnep lett, valahogy a 2006. április 27. óta épülő toronyról még nem igen hallottam a híradásokban. Biztos nincs túl nagy jelentősége.

Az álságos válságnak, az újvilágrend rémálmának és minden csoportos manipulációnak a vége csak akkor jöhet el, ha az emberi egyed végre ráeszmél arra, hogy ameddig ezernyi megosztásban él a tudata, úgymint politika, eszmék, vallások, dogmák, tévhitek stb. addig mindig önmaga fogja kitermelni azt a réteget, melynek célja a megosztottság fenntartása és ezáltal az uralom megszerzése, konzerválása és koncentrálása EGY igen szűk elit kezében.

"Divide et impera" - Oszd meg és uralkodj! Ma sem változott az alap uralmi elv. A római kor óta tehát az emberi tudat és tudatosság tömegesen mennyit fejlődött? Mert körülöttünk minden a hatalmas "fejlődésről" énekel. A döntés eközben továbbra is folyamatosan a mi kezünkben van. De amennyiben a döntés jogát nap mint nap kiadjuk a kezünkből, (például politikusok megbízása vagy meg nem bízása által, különféle struktúrák éltetésével, végtelen adók kifizetésével stb.) ne csodálkozzunk azon, hogy ilyen világ vesz körbe bennünket. Ezt a világot mi, emberi lények teremtjük és éltetjük tovább vérünkkel, energiánkkal, tudatunkkal. NEM pusztán az emberiség részét képező oligarchia műve, ők csak kihasználják az emberek lustaságát, tudatlanságát, nemtörődömségét, passzivitását és a megosztottságuk állapotát, valamint a mi teremtő energiáinkat, életerőnket. Ha hagyjuk. Mert eközben a kulcs a "börtönünk" zárjához a kezünkben van. Ezt a kulcsot úgy hívják: Emberi Tudat. Tudatos emberré válni persze fájdalmas feladat, mert a másra mutogatás helyett a teljes felelősségvállalást jelenti a tetteink következményeivel szemben. Változást akarsz a világban? Először önmagad változtasd meg! Szabadulj meg téves eszméidtől és felfogásaidtól, melyekkel felépítetted és jelenleg is élteted még ezt a világot. A tudatosság a legjobb orvosságunk.

Eljött az idő a forradalomra. Az emberi tudat csendes, mindent átformáló forradalmára.