Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. december 22., csütörtök

11.382 - Magyarok Világszövetsége: Magyarságtudományok oktatása kezdődik januárban

 www.nemzetihirhalo.hu *************

MVSZ: Magyarságtudományok oktatása kezdődik januárban 

Az eddig megjelent Magyarságtudományi Füzetek tematikájával oktatási programot indít az Magyarok Világszövetsége által alapított Szent László Magyarságtudományi Akadémia. 

Az egyes Magyarságtudományi füzetek anyagát 3-6 előadásban adják elő a neves szerzők, illetve esetenként a kötetek szerkesztői. 

2012. január 16. és június 15. között sorra kerülő, átlagosan heti 4 órányi előadások hallgatói az ezt követő vizsgaidőszakban ingyenesen jelentkezhetnek vizsgára. A vizsgát sikeresen letevő hallgatóknak az MVSZ Szent László Akadémiája a magyarságtudományok alapjainak elsajátítását igazoló elismervényt ad. 

Az érdeklődők jelentkezését a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre várják. 
2011. január 10-ig jelentkezők teljes ingyenességet élveznek. A később beiratkozók díjfizetés ellenében vehetnek részt az oktatási programban. 

Alább közzétesszük a 15 előadássorozat előzetes oktatási programját jelezve, hogy az 2012. január 16-án válik véglegessé. Az előadásokra hét közben 18-20 óra között, illetve szombaton 9-13 óra között kerül sor. 

Kérjük a jelentkezőket írják meg mobiltelefon számukat is, és jelezzék, hogy részükre - figyelembe véve a fent jelzett időpontokat -, a hét melyik két napja volna a legalkalmasabb. 

Budapest, 2011. december 21. 
Szent László Magyarságtudományi Akadémia 
1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.