Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. december 23., péntek

11.422 - Magyar Kulturális Magazin, Torontó és környéke magyarságának új magyar nyelvű televíziós műsora különleges karácsonyi adással jelentkezik ......


From: Elizabeth Torok Kanadából
Date: 2011. december 23. 
Subject: MagTV karacsonyi musor
To: Kutasi József Ant
al

Sent: Friday, December 23, 2011 11:12 AM
 
Kedves Barátaink!
 
A MagTV - Magyar Kulturális Magazin, Torontó és környéke magyarságának új magyar nyelvű televíziós műsora különleges karácsonyi adással jelentkezik december 24-én, szombaton reggel fél kilenckor, a Rogers Cable 10 és 63-as csatornákon.

Én a műsor készítője, Kövessy Zsolt vagyok. Torontói magyar tévéadásunk szeptemberben indult, és ezúton köszönjük a lelkes fogadtatást és a sok pozitív visszajelzést. Minden kedves nézőnknek boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

A MagTV egyedülálló az egész világon: mi olyan műsorokat készítünk, amilyeneket a világ egyetlen más magyar nyelvű televíziójában sem láthatnak. Nálunk nincsenek Magyarországról beszerzett töltelékanyagok, csak sok munkával elkészített saját riportok. Kérjük, támogassák munkánkat lehetőségeik szerint.

A karácsonyi adásban felpattanunk a Mikulás szánjára, és összeállításunkban elvisszük nézőinket a Mississaugai Magyar Iskola Télapó ünnepélyére, a Szent Erzsébet Magyar Iskola karácsonyi ünnepségére, és a Pax Romana csoport egy karácsonyát is felidézzük, majd VisszaNéző sorozatunkban 1981-be repülünk vissza: az Arany János Magyar Iskola akkori kisdiákjainak karácsonyi műsorából láthatnak egy részletet, és az 1981-es Mikulás is üzen nekünk, azután a MagTV különleges karácsonyi ajándéka következik: elvisszük Önöket a neves holland nagyzenekar, a Guido's Orchestra fergeteges torontói koncertjére, amit csak a MagTV producerének kamerája rögzíthetett, és végül a karácsony jegyében a Szent Erzsébet templom éjféli miséjére látogatunk, ahol hallhatják Sajgó atya karácsonyi gondolatait és a Scola Cantorum kórust is.

A hetedik adás is felkerült az internetre, benne a Csárdáskirálynő torontói bemutatójának fogadásáról és a Teremtő, légy velünk! rockopera torontói előadásáról készült riportokkal. A hetedik adás a korábbi adásokkal együtt megtekinthető a következő linken:
http://hunmag.ca/index.php?option=com_content&view=article&id=50&Itemid=10

A karácsonyi adás tehát most szombaton lesz, december 24-én, reggel 8:30-kor, a lakóhelytől függően a Rogers Cable 10 és 63-as csatornáin.

Ismétlés a következő héten kedden este 6:30-kor, valamint szerdán hajnali három órakor és pénteken hajnalban fél négykor.  Az ismétlések csak Torontóban láthatóak.

Torontó - magyar szemmel, magyar szívvel!  MagTV - Magyar Kulturális Magazin.

Ajánljuk  a most szombaton, reggel fél kilenckor jelentkező karácsonyi adásunkat is mindenki figyelmébe és jó szórakozást kívánunk!
 
Kövessy Zsolt
a műsor készítője

Várjuk észrevételeiket, a MagTV készítéséhez bármifajta segítséget szívesen fogadunk.

Kapcsolat:
Tel: 416-897-7368
E-Mail: magtv@live.com

Levélcím:
Zsolt Kovessy
704 Spadina Ave.
PO Box 48
Toronto, Ontario
M5S 2S6

A műsor a következő helyeken fogható a Rogers 10 és 63-as csatornáin:

Toronto Cable 10 & 63 (Pl. Scarborough: Cable 63);  Az 510-es HD csatornán a műsor HD minőségben látható.
Aurora Cable 10
Bradford Cable 10
Brampton Cable 10
Dufferin-Caledon Cable 63
Durham Region Cable 10 & 63
East Gwillimbury Cable 10
Georgina Cable 10
King  Cable 63
Markham Cable 63
Newmarket Cable 10
Richmond Hill Cable 63
Stouffville Cable 63
Mississauga Cable 10
Vaughan Cable 63