Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 18., kedd

15.592 - Nyakig korrupt a Fidesz mszp.hu - 2012. szeptember 14. 11:25

 www.nemzetihirhalo.hu *************

Nyakig korrupt a Fidesz 
mszp.hu - 2012. szeptember 14. 11:25 

Folyamatosan zajlanak a pofátlan Fidesz-mutyik országszerte. Az Audi gyár Győr melletti egységénél ugyanúgy fideszes haverok jutottak értékes területhez, mint a Kaba környéki földek esetében. A "korrupció-ellenes" kormány így dagonyázik nyakig a korrupcióban. 

Az MSZP már többször ráirányította a figyelmet a kabai földmutyira, ahol helyi gazdákat szorítottak ki a földvásárlásból, hogy egy fideszes polgármesteré és más narancsos haveroké legyenek a területek. Az ügy egyre nagyobb vihart kavar, lassan már senki nem tudja mi a helyzet, kik a nyertesek és kik a vesztesek. Pedig a földön lassan vetni kell... Közben az MSZP felvetései kapcsán Fazekas Sándor szakminiszter hallgat, Budai Gyula államtitkár pedig képtelen érdemi válaszokra. 

Győr mellett is a Fidesz Zrt. és a narancssárga párttagkönyvesek győztek: trükközésük eredményeképpen közel egymilliárdos nyereséget tehetnek majd zsebre. Az Audi gyár logisztikai központja ugyanis egész véletlenül éppen azon a területen fog megvalósulni, amit a fideszes győri önkormányzat ügyvédje, segítségével egy offshore cég szerzett meg - fillérekért. 

Úgy tűnik, minden bőr lefoszlott már a fideszes politikusok és haverjaik arcáról. Gátlástalanul köpik szembe a kétkezi munkából megélni kívánó gazdákat, a nem párthű befektetni vágyókat, és ezzel az egész országot, mikor arról van szó, hogy saját pecsenyéiket sütögethetik. 

A fideszes kormányzás, mint egy őrjöngve tomboló sáskahad söpör végig az országon, felemészt mindent, csak port, szürke hamut és csontig szegényedett embereket hagy maga után. 

Az MSZP a gazdák pártján áll, amint kormányra jut, véget vet a magyar földek rendszerszintű kisajátításával szemben és felülvizsgálja a gyanús földügyleteket. A föld nem az orbáni "rablógazdáké", hanem azé, aki megműveli. 

Bangóné Borbély Ildikó, 
az MSZP elnökségi tagja 

Gőgös Zoltán, 
országgyűlési képviselő, 
a Mezőgazdasági bizottság alelnök 

Ajánlott cikkek 
    Mellébeszélés helyett érdemi intézkedéseket 
    Fidesz, oligarchák, nemzetgazdaság, jövőkép 
    Az MSZP kezdeményezése a földhaszonbérleti szerződések ügyében 
    Mit csinál a kormány? 
    Giró-Szász újabb buktája