Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 19., szerda

15.607 - Sneider Tamás "kényszerirodát" nyitott a Képviselői Irodaház bejáratánál

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Kövér kitiltotta az asszisztensét, ezért "kényszerirodát" nyitott Sneider Tamás
2012-09-18. 13:54 Kuruc.info

Sneider Tamás "kényszerirodát" nyitott a Képviselői Irodaház bejáratánál. Erre azért volt szükség, mert Kövér László kitiltotta az intézményből asszisztensét, Dér Zsoltot. A Jobbik képviselője most és várhatóan jövő héten is egy kihelyezett munkaállomással tiltakozik a házelnök döntése ellen.


Az ideiglenes "irodát" a Képviselői Irodaház bejáratánál állították fel - korláton kívül Dér Zsolt, korláton belül Sneider Tamás. A munka folyik: időpontok, programok egyeztetése, témák, javaslatok kidolgozása.

A képviselő elmondta, hogy Kövér László, visszaélve hatalmi státuszával, több embert is kitiltott már a Jobbik munkatársai közül a parlamentből és az irodaházból, viszont ő, mint bizottsági elnök, nem tudja nélkülözni asszisztense munkáját. Hozzátette: nem is lehetne megakadályozni egy képviselő munkáját, Kövér László mégis ezt teszi.

Kifejtette, a kormány igyekszik nehezíteni munkájukat, és leszögezte: a tavalyi félév során például ugyanannyi törvény- és módosító javaslatot nyújtott be a Jobbik, és a legtöbbet is a nemzeti párt képviselői dolgoznak az Országházban. Sneider Tamás szerint egy erőszakos, szélsőséges párt képét festik a Jobbikról, a kitiltás pedig a párt ellehetetlenítése érdekében történt.
A képviselő közölte, a kitiltás indoka az, hogy néhány "szélsőliberális médium" hazug állításokat adott Dér Zsolt szájába, ami után Kövér László a kitiltás mellett döntött. Emlékeztetett, ugyanez a balliberális média évekkel ezelőtt még Kövér László szájába adta azt a bizonyos "köteles" beszédet, a házelnök most mégis nekik hitt. (Barikád.hu nyomán)