Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. szeptember 14., vasárnap

19.356 - Ávósok, ÁVH évfordulója 2014. szeptember 14. > Aztán jött a KISZ-es vezért nagyra nőtt Gyurcsány Ferenc...

Ávósok, ÁVH évfordulója 
2014. szeptember 14.
A nyilas székházban kezdett el működni a hatalom ökle, az Államvédelmi Osztály (ávo), amelyből 1950-ben ÁVH (államvédelmi hatóság) lett, szinte teljhatalommal felruházva. Az átszervezésnek napjainkban van az évfordulója. Megalakulása idején a belügyminisztert Kádár Jánosnak hívták. A működés helyszíne ma a Terror Háza Múzeumnak ad otthont. A falon a felirat ma is ott hirdeti: Ne csak őrizd, gyűlöld is! 
Eltakarították a többi pártot a kommunisták, a civil szférát megsemmisítették a koncepciós perekkel, halálos ítéletekkel. A rettegés általános volt. Aki nem tetszett, azt agyonverték. Erre a sorsra jutott például az igazságügy-miniszter. Amit műveltek, már Moszkva is megsokallta, és börtönbe került a két fő piszok, Péter Gábor és Kádár János is.

A Kossuth Rádióban Szerencsés Károly történész elmondta a Kossuth Rádió ma reggeli műsorában, hogy az emberélettel elszámolnia nem kellett ennek a bandának. A besúgók létszáma 70-75 ezer fő volt. 1950-től az Ávo-ból már simán ÁVH, a legfontosabb terrorszervezet lett. 1950-53 között egymillió embert listáztak, akiket megfigyelés alatt tartottak. 

A rettegés működtetői: 
Rákosi (Rosenfeld) Mátyás 
Gerő (Singer) Ernő 
Farkas Mihály (Lőwy Hermann). Igazi veszett féreg volt, akinek a fia is később nagyhírű mocskos verőlegény lett (Farkas Vladimir) 
Révai (Lederer) József (főideológus) 
Péter Gábor (Eisenberger Benjámin)

Ne legyen nekik könnyű a föld! Bár Rákosi hamvai urnában pihennek, valamelyik budapesti temetőben. Teljes neve nincs rajta, csak az R. M. monogram... Ezek miatt a rohadt férgek miatt még 1956-ban a magyar nép ki tudta mondani, hogy Elég volt! Aztán Kádárék leverették a forradalmat, és megkezdődtek a bebörtönzések és a kivégzések. A szovjet hadsereg a forradalom leverése után 33 évig – ahogy később mondták: ideiglenesen – itt állomásozott, és tartott el Magyarország több tízezer szovjet katonát.
Az ügynöklista a mai napig titkos! Nálunk még az is előfordult, hogy egy 56-os forradalmat megtorló gépezet pufajkása (Horn Gyula) miniszterelnök, majd évekig országgyűlési képviselő lehetett, és államilag gyógyította a nemzeti hatalom, majd államilag eltemettette. Piszkos múltját egy Na és!-sel nyugtázta! Egy volt forgalmi rendszámos titkos ügynök szintén miniszterelnök lett (Medgyessy Péter), ma több mint kétmilliós nyugdíjat élvez. Aztán jött a KISZ-es vezért nagyra nőtt Gyurcsány Ferenc... 
Így jár az az ország, amely nem tud rendszert váltani, és eltűri, sőt rendszeresen visszaszavazza a kifosztóit a saját nyakára!