Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. december 1., kedd

20.715 - Bene Gabor: Az alábbi cikkben a mondatok közé tettem megjegyzéseket! Németországi orvosnő üzeni a világnak

Feladó: Bene Gabor 
Dátum: 2015. november 30. 17:58
Tárgy: Új cikk: Bene Gábor - Németországi orvosnő üzeni a világnak
Címzett: 

2015.11.30, 16:50                   

Az alábbi cikkben a mondatok közé tettem megjegyzéseket! BG

Németországi orvosnő üzeni a világnak

(fordítás egy yahoo.com-on megjelent hozzászólásról)

Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetről és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet.
A körzeti orvosi rendelők nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek.
Sok muszlim elutasítja, hogy őket orvosnők kezeljék és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek. (A legprimitívebb ember sem állat, csak egyes vallások szentkönyve szeint. Európai emberek utoljára a gyarmatosítások kapcsán tekintették állatoknak a bennszülötteket. Ne hozzuk ezt a kort vissza, bár az orvosnőt megértem, de ezzel ő egy másik nép szokást veszi át!)

A migránsok és az orvosi személyzet között a kapcsolat a rosszból a még rosszabbra fordult. A múlt hét óta, azokat a migránsokat, akik kórházba mennek, a K-9-es rendőrségi egység tagjai kell, hogy kísérjék. Sok bevándorló AIDS-es, szifiliszes, TBC-s és sok egyéb egzotikus betegsége van, úgyhogy mi, itt Európában, nem is tudjuk, hogyan kell kezelni őket.
(Ez sajnos előre látható volt, s ennek ellenére nem ment ki a német nép az utcára, nem tiltakozott a Merkell féle hazudság ellen olyan erővel, ahogyan az elvárható lett volna tőlük!)
Ha egy receptet kapnak a gyógyszertárban, és megtudják, hogy azért készpénzben kell fizetni, a hihetetlen dühkitöréseket kapnak, különösen, ha a gyerekek gyógyszeréről van szó.
Ők otthagyják a gyermekeket a gyógyszertári személyzetnek ezekkel a szavakkal: "Úgy, gyógyítsátok őket ti magatok!"
Így tehát, a rendőrség nem csak a klinikákat és kórházakat, hanem a nagy gyógyszertárakat is őrzi.
Nyíltan azt kérdezzük: hol vannak azok, akik a TV kamerák előtt és a pályaudvarokon plakátokkal üdvözölték a bevándorlókat?
Igen, a határokat már lezárták, de már itt vannak milliók és mi biztos, hogy nem tudunk tőlük megszabadulni.
(Sajnos a németek sem értékelték eléggé a magyarság áldozatát, amivel évszázadokon át útját álták a muszlim hódításnak. Akkor nem tudták elfoglalni Bécset, most azonban egész Nyugat-Európa muzulmán megszállás alá került, mert már nem volt meg az a Magyarország és Nemzet, amely útját állhatta volna.)

Eddig a munkanélküliek száma Németországban 2,2 millió volt. Most lesz legalább 3,5 millió. A legtöbb bevándorló egyáltalán nem foglalkoztatható. Ezek a legalapvetőbb oktatásban sem részesültek. S mi több, a nők általában egyáltalán nem dolgoznak. Úgy saccolom, hogy minden tizedik nő közülük terhes. Több százezer közülük magával hozta a csecsemőjét és 6 éven aluli kisgyerekét, akik lesoványodottak, elhanyagoltak.
Ha ez így folytatódik, és a németek újra megnyitják határaikat, hazamegyek a Cseh Köztársaságba. Senki fog tudni engem ebben a helyzetben itt tartani, még ha kétszeres is a fizetés itt, mint otthon. Én Németországba jöttem dolgozni, hogy nem Afrikába vagy a Közel-Keletre.
Még a professzor is azt mondta nekünk, aki a tanszéket vezeti, hogy mennyire elszomorítja , hogy egy takarítónő 800 euróért takarított itt minden nap évekig, majd jön egy migráns fiatal férfi a folyosón, aki mindent csak ingyen szeretne és ha nem kapja meg, akkor dührohamot kap.(Érdekes, hogy egy diplomás nő sem képes megérteni, hogy erről nem a liberális pártpolitikusok által felbiztatott "migráns" tehet, hanem az "önzés szabadsága" amelyet a monetáris véleménydiktatúra ületett el a német nép tudatába. Sőt azt sem képesek megérteni a liberális értelmiség tagjai, hogy nem a bőrszín, vagy a faj a probléma, hanem a kultúrális különbség, a szocializációs beidegződés, valamint a Nyugat-Európáról elterjedt hír, hogy kolbászból van a kerítés a bevándorlók számára. Én abban bízom, hogy lassan és a terror-cselekmények hatására kinyílik a népek szeme, s felismerik, hogy mennyire megvezette őket a pártokkal a "bankárkaszt"!)
Ez nekem tényleg nem kell! De attól tartok, hogy ha hazatérek, egy bizonyos ponton túl ugyanaz lesz a Cseh Köztársaságban is. Ha a precíz németek nem tudják kezelni ezt, ott Csehországban teljes lenne a káosz. Senkinek fogalma nincs róla, aki nem került velük kapcsolatba, hogy milyen állatok ezek, főleg azok, akik Afrikából jöttek, és hogy a muszlimok hogyan bánnak a mi dolgozóinkkal, munkatársainkkal, a vallásuknak megfelelő ellátást követelve. (Ne feledjük, hogy éppen a csehek tették tönkre a magyar Felvidéket, s örvendeztek amikor hozzájuk csatolták Trianon döntésével a szabadkőműves bankárkaszti megbízottak azt a területét a történelmi Magyarországnak, ahol egyetlen cseh kultúrájú személy sem élt. S ők is elfelejteték, hogy a magyarság legjobbjai áldozták a vérüket azért, hogy őket ne söpörje el a muszlim áradat már a XV. században! )

Mostanáig a helyi kórház személyzete még nem kapta el azokat a betegségeket, amiket a sok száz, meg száz napi ellátást kapott bevándorló hurcolt be magával, de ez csak idő kérdése.
Egy Rajna közeli kórházban a migránsok késekkel támadták meg a személyzetet, azért, mert egy 8 hónapos gyereket halál közeli állapotban adtak át, akit korábban 3 hónapig fél Európán keresztül vonszoltak, és a gyermek két nap alatt meghalt. Annak ellenére, hogy top ellátást kapott az egyik legjobb gyermek-gyógyászati klinikán Németországban. Az orvost meg kellett műteni és két ápolónő az intenzív osztályon fekszik.

Senkit nem büntettek meg. (Persze, hogy nem, hiszen Merkellt és az őt és pártját pénzpórázra fűző és folyamatosan zsaroló bandát, a monetáris véleménydiktatúrát irányító bankárkasztot kellene felelősségre vonni, s börtönbe zárni. Ám a közhatalmat ezek már régen megszerezeték lobbistáik és a pártokba beépített ügynökeik segítségével. Azt a nyomorult és primitív afrikait pedig csak kiképezték, felhasználták erre a cselekedetre.)
A helyi sajtóban tilos írni róla, így csak e-mailen keresztül tudunk az esetről. Mi történt volna, hogy egy német szúrt volna meg egy orvost és az ápolókat a késsel? Vagy ha ő öntötte volna saját szifilisszel-fertőzött vizeletét egy nővér arcába és így akarta volna őt a megfertőzni?(Természetesen azonnak keresték volna és világgá is kürtölik a rasszistainditékot, hiszen a kettős mérce rendszere nem most kezdte el a működését Európában!) A minimum az lenne, hogy őt egyenesen a börtönbe vinnék, majd később a bíróság elé. Ezekkel az emberekkel - eddig semmi nem történt.

És ezért kérdezem, hogy most hol vannak mindazok, akik üdvözölték és fogadták őket a vasútállomásokon?
Otthon ülnek és várják, hogy még több vonat érkezzen és várják a pénzt a következő szereplésért, hogy statisztaként üdvözöljék a migránsokat az állomásokon. (Természetesen. Hisz a magyarság megpróbálta leleplezni már 1956-ban a bolsevizmust a Nyugat számára, de éppen a Nyugat árult el minket leginkább. Ez azonban az európai és észak-amerikai népek számára lehetett volna figyelmezetető jel, ám a fogyasztói társadalomba való bekényelmesedés, a hedonista életmódra való önző életvitel, megakadályozta az európai népeket abban, hogy felismerjék a végzetüket. Ami most történik, annak a magyar közmondásnak a megvalósulása ami így hangzik: Isten nem ver bottal!)
Ha rajtam múlna, én felkérném ezeket az ujjongó fogadó üdvözlőket, hogy hozzák őket először ide, mint kísérőket, ide a kórház sürgősségi osztályára. Aztán betenném őket az egyik épületbe a bevándorlók közé, anélkül, hogy a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák vigyáznának rájuk ott, és nem lenne orvosi segítség sem. Mert egyébként ma Bajorországban minden kórházban csak a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák tudják fenntartani a rendet. (Ám nem a megokosodott orvosnőn múlik már ez, hanem a néptömegeken, akiket a bankárkaszt által pórázon tartott média és pártpolitikusi garnitúra teljesen hülyére vesz. Ráadásul amiokor majd a német politikusi-nagytőke kimazsolázza magának azokat, akik számára hasznot tudnak hajtani, úgy a többit - a tudatlan bajkeverőket, a primitív követelődzőket, így a terrorista alapanyaganyagot - megpróbálja majd visszahajtani az EU olyan országaiba, ahol már regisztrálták őket. No akkor lesz nagy bál.)

Ez lesz a "helyzet" Amerikában is?
(Valójában ott már régóta ez a helyzet, csak annyi előnyük van, hogy a kultúrális különbségek sokkal kissebbek, hisz a legtöbb afriaki már több generáció óta beilleszkedett az USA rendjébe, s így náluk kissebb összeütközéseket okozna ez a helyzet, ha a kettős mérce nem okozna feszültségeket. lásd.
Fehérek és négerek perében nem könnyű nyernie a fehér félnek, még ha igaza van sem. A feketék ugyanis eleve enyhébb ítéletre számíthatnak, mert a bírók félnek attól, hogy a média, vagy a főnökei megtámadják őt az ítélet miatt. A jogi kettős mérce egy jellemző példája O.J. Simson ügye. A bíróság ugyanis sokkal inkább foglalkozott azzal, hogy az ügyet felderítő nyomozó tett-e rasszista kijelentéseket, semmint azzal, hogy a fehér feleségét és annak családját is brutálisan meggyilkoló néger bűnössége milyen fokú, s így milyen lenne az igazságos ítélet vele szemben.
Sajnos nekünk is erre kell felkészülnünk, mert Amerikából minden "begyűrűzik" hozzánk, csak idő kérdése akkor, ha semmit nem teszünk a bankárkaszti liberalizmus ellen.)