Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. december 3., csütörtök

20.730 - ​Morvai Krisztina EP képviselő: Meddig fogják még a külföldi "befektetőket" támogatni a magyar kisvállalkozókkal szemben?


Feladó: Attila Árpád Péteri
Dátum: 2015. december 3. 16:07
Tárgy: Meddig fogják még a külföldi "befektetőket" támogatni a magyar kisvállalkozókkal szemben? - Morvai az EP-ben (videóval)
Címzett: 

Morvai Krisztinának az Európai Parlament 2015. október 29-i strasbourgi ülésén elhangzott felszólalása, a helyi kisvállalkozókkal kapcsolatban:
Meddig fogják még a külföldi "befektetőket" támogatni a magyar kisvállalkozókkal szemben? - Morvai az EP-ben  

Juncker európai bizottsági elnök "Lux Leaks" botránya nyomán született a döntés: az EU tagállamoknak tájékoztatniuk kell egymást arról, milyen (adó)kedvezményekkel, támogatásokkal csábítják saját országukba a külföldi befektetőket, globális cégeket. Az indok: a verseny, a versenyképesség tisztességessége. Morvai rámutatott: a verseny valódi tisztességességéről csak akkor beszélhetnénk, ha a helyi kisvállalkozások, családi vállalkozások is legalább ugyanolyan támogatásokban részesülnének saját államuktól, mint a külföldiek.

Szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy

​ ​
Morvai Krisztina EP képviselő minden felszólalása, illetve a tevékenységeivel kapcsolatos egyéb hírek megtalálhatók a www.morvaikrisztina.hu honlapon, illetve a https://www.facebook.com/morvai.krisztina oldalon.