Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. december 1., péntek

22.628 - ​Európai Krízis > Sajtótájékoztató az Európai Parlamentben (részlet) Brüsszel, 2011 December 1


Feladó:
​​
Nemzeti Hírhaló

Dátum: 2017. december 1. 15:16
Tárgy: 
​ ​Európai Krízis > Sajtótájékoztató az Európai Parlamentben (részlet) Brüsszel, 2011 December 1​

Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


2017 de
cember 01.

Nemzeti Hírhaló

Jelen: 99Húszmillió! Locations of visitors to this page Teljes hírlevélhez Megjelent hírlevelek Levél a szerkesztőnek


Sophia in 't Veld: Magyarként büszke lennék arra, hogy hazám migránsokat fogad be
2017. november 29. MTI - mandiner.hu

Nem kellene lezárni a határokat, mert az "Európa mint bevehetetlen erőd" koncepciója nem működik - jelentette ki Sophia in 't Veld holland liberális európai parlamenti képviselő.

Magyarként büszke lennék arra, hogy hazám migránsokat fogad be

Ha magyar lennék, büszke lennék arra, hogy a hazám már képes hozzájárulni a migránsok befogadásához - mondta Sophia in 't Veld, az Európai Parlament (EP) Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért képviselőcsoportja alelnöke kedd este az M1 aktuális csatornán sugárzott interjúban.
A politikus úgy vélekedett, a magyar emberek különlegesek, "csodálattal adózom előttük", hatalmas mértékben hozzájárultak a világ kultúrájához. Hozzátette, nem kellene lezárni a határokat, mert az "Európa mint bevehetetlen erőd" koncepciója nem működik. Falak és kerítések nem tartják távol az embereket, csak több lesz a szenvedés, és a bűnözés, és rosszabb lesz a biztonság.

Közös, európai menekültügyi rendszernek kell létrejönnie
Sophia in 't Veld úgy vélekedett: függetlenül attól, hogy ki milyen politikai csoporthoz tartozik, abban egyetértés van, hogy sürgősen tenni kell valamit a migrációs áramlat kezeléséért; egy valóban közös, európai menekültügyi rendszernek kell létrejönnie. Az uniós menekültügyi rendszer, azaz a dublini rendelet reformjával kapcsolatban elmondta, ha erről nincs közös akarat, akkor is előre kell tudni lépni. "Igen, jó dolog az, ha nagy egyetértésben hozunk döntéseket, de ha nem lehet az egyhangúságot elérni, akkor nem eshetünk egy-két tagország túszaivá. Előre kell lépnünk, mert a helyzet igencsak sürgető" - tette hozzá.
Az Európai Unió a legprosperálóbb, legfejlettebb a világon. Ha ez a szervezet nem tudja kezelni a migrációt, akkor kicsoda - tette fel a kérdést a politikus, hozzáfűzve, két kis ország, Libanon és Jordánia - ahol jóval kisebb a jólét - képes ellátni 1,7 millió menekültet, ezért biztos, hogy az unió is meg tudja tenni. "Az a gond, hogy van néhány kormány - nem ország, kormány -, megtagadják azoknak a kötelezettségeknek a teljesítését, amelyeket önkéntesen vállaltak akkor, amikor aláírták az uniós szerződést" - hangsúlyozta, rámutatva, ezzel más országok vállára rakják át a terhet.

Sophia in 't Veld sajnálja, hogy Magyarországon a migránsellenes kampány van
Sophia in 't Veld úgy vélte, az uniós tagállamok kezelni tudják a migrációt, és végső soron, gazdaságilag még szükségük is van a bevándorlásra, csak kontrollálni és szabályozni kell azt. "Abba kell hagynunk tehát, hogy illúziókban ringatjuk az embereket, tündérmesékkel hitegetjük őket, hogy lezárjuk a határokat, soha senki nem jut át rajtuk, minden rendben lesz, és becsukjuk a szemünket a világ más részein tapasztalható nyomorúság előtt" - emelte ki a liberális politikus, hozzátéve, a jobb élet reménye önmagában nem bűn, hiszen mindenki jobban szeretne élni.
Az a baj, hogy Európában nem teremtettük meg a törvényes lehetőségét annak, hogy a munkaerő eljuthasson hozzánk; létezik ugyan a kék kártya, de nem nagyon élnek vele. Fel kellene végre ismerni, hogy a munkaerő migrációja létezik, amit szabályozni kellene, és akkor lenne rá törvényes lehetőség. Magyarországgal kapcsolatban megjegyezte, sajnálja, hogy a hangulat annyira megkeseredett, és a migránsellenes kampány már Soros Györggyel is összekapcsolódott. Ugyanakkor volt idő, amikor a magyarok is menekültek, és Európa - bár történelme során sok rossz dolog történt - a menekülteket rendszerint befogadta.
Az alelnök az interjút azzal zárta, nem örül annak, ha pénzügyi eszközöket kell alkalmazni azon országokkal szemben, akik nem akarják befogadni a migránsokat, de ez az eszköz annak a csalódottságnak a következménye, amit mindenki érez néhány kormány "csökönyös" magatartása miatt. "Ha a kormányok azt mondanák, nem tetszik ez a terv, de van egy működőképesebb javaslatunk, egy javaslat, ami tiszteletben tartja az Európai Unió értékeit és alapelveit, akkor arról lehet beszélni" - mondta Sophia in 't Veld.

Kapcsolódó:
Juncker nem tud aludni Líbia miatt - legális utat akar nyitni onnan EurópábaJuncker "nem tud aludni Líbia miatt" - legális utat akar nyitni onnan Európába (lovasistvan.hu)
A független osztrák portál mérhetetlen gúnnyal és jogos felháborodottsággal ír arról, hogy Jean-Claud Juncker, az Európai Bizottság elnöke kijelentette, ami Líbiába történik, amiatt már nem tud nyugodtan aludni. A portál megdöbbenve sorolja fel, hogy Juncker eddig mi mellett tudott nyugodtan aludni. Hogy számos EU-tagországban az illegális, tömeges bevándorlás miatt súlyosan kriminális állapotok uralkodnak. Hogy iszlamista párhuzamos társadalmak már a sáriatörvényt is bevezették Európa több helyén. Hogy a nőket Európa utcáin hajkurásszák és erőszakolják meg.
Soros tervSoros György: Az eredeti Soros-terv teljes magyar fordítása (drabikjanosblog)
George Soros: Az eredeti TELJES Soros-terv, Lovas István kiváló magyar fordításában; végleges verzió. A MarketWatch és a ForeignPolicy oldalain megjelent 1-1 cikk teljes magyar kiadása (forráslinkek a cikk végén). Emellett hivatkozunk Soros György saját weboldalán megjelent írásokra, melyek bőséggel tartalmazzák a "terv" szót, és hogy Európának mit kellene tennie a különböző fontos ügyekben.
A Fidesz szerint a komplett magyar ellenzék aláírt SorosnakA Fidesz szerint a komplett magyar ellenzék aláírt Sorosnak (24.hu)
Németh Szilárdtól már az se lenne meglepő, ha holnap azt mondaná, Soros Üzbegisztán királyaként gyíkemberekkel népesítené be Hajdúszoboszló üdülőtelepét. A valósággal egyre kevesebb a kapcsolata a nyilatkozatainak. A Fidesz szerint az egész magyar ellenzék "tokkal-vonóval" aláírt Soros Györgynek. Németh Szilárd frakcióvezető-helyettes kedden úgy fogalmazott: az ellenzék és Soros György ugyanazt szeretné, egy migránsokkal telerakott, nemzetek nélküli Európa felépítését.
II. János Pál pápának látomása volt az iszlám európai inváziójárólII. János Pál pápának látomása volt az iszlám európai inváziójáról (888.hu)
A lengyel pápa egykori bizalmasa szerint a katolikus egyházfőnek prófétai látomása volt Európa muszlim inváziójáról. Monseigneur Mauro Longhi tanulóként gyakran elkísérte Szent II. János Pál pápát az útjain. Mgr. Mauro Longhi most egy észak-olaszországi városban tartott előadást a pápa életéről. Ebből kiderült, a szentatya nagyon misztikus személyiség volt, többször "beszélgetett" a Szűzanyával, de gyakorta voltak látomásai is.
A VATIKÁN SÁTÁNI TERVEI - AZ ÚJ VILÁGREND PÁPÁJAA Vatikán sátáni tervei - az új világrend pápája (2017.11.03.) (facebook.com)
Ebben az adásunkban elsősorban Ferenc pápa meglehetősen furcsa, különös, már-már bűnösnek tűnő tevékenységéről lesz szó. A Vatikánnak egyébként is igen terjedelmes a szennyeskosara, de amit a pápa évek óta csinál, az csak tetézi a problémákat és egyre nagyobb értetlenséget eredményez a hívők körében. Olybá tűnik, mintha Ferenc pápa egy küldetést hajtana végre, aminek keretein belül előkészíti a terepet az egységes (és egyetlen) világvallás számára, és eközben segédkezet nyújt az Elitnek abban, hogy végzetes módon összekeverjék a világ népeit, megszüntessék a nemzetállamokat. Ezzel létrehozhatják az Új Világrend ideális embertípusát, a történelem, hagyományok, kötődések és különösebben magas intelligencia nélküli, kellően lealjasított, elbutított rabszolgafajt.
Legalizálná a csecsemő gyilk0sságot két balos filozófus, születés utáni abortusznak nevezikLegalizálná a csecsemő gyilk0sságot két balos filozófus, születés utáni abortusznak nevezik (vilaglato.info)
Nem hogy a magzatot védenék, de még a meg született csecsemőt is megölnnék. Az abortusz legális voltával érvelnek, hogy ha a magzat beteg, vagy ha túl nagy teher a szülőknek, vagy csak egyszerűen nem akarják a gyereket, akkor lehetséges az abortusz. Felhasználva pedig az abortusz ellenesek érvelését, miszerint a magzat is élőlény és igy nincs nagy különbség a közt, hogy bent van-e még az anyában vagy kint, nem azt a következtetést vonták le, hogy védeni kellene a magzatot, hanem megfordítva, hogy a meg született csecsemő is megölhető. Az úgynevezett új bioetika égisze alatt terjednek a hasonló szörnyűségek.
SEMMI KARÁCSONY! TOLERANCIA-ÜNNEP LESZ!Semmi Karácsony! Tolerancia-ünnep lesz! (matete.pestisracok.hu)
Az alsó-szászországi Cuxhavenben a hétvégén egy szír bevándorló teherautóval begázolt az emberek közé - az elkövető érzékenységére való tekintettel a terrorizmus gyanúja fel sem merült. Európa gondosan figyel már a muszlim migránsok lelkivilágára is: az adventi vásárok többsége már csak Fény-, Lampion- vagy Télfesztivál. Ezek is kőtömbökkel védve, mert mi van, ha mégis arra járnak, és kifejezik természetes felháborodásukat: még mindig nincs betiltva a kirekesztő Karácsony?!
Simicska: Orbán százezer kínait akar betelepíteniSimicska: Orbán százezer kínait akar betelepíteni
(hungaryexpres.com)
Mindenki feltételezi, hogy kényes információkkal támadná Simicska Lajos egykori harcostársát. Egyelőre kényes hazugságokkal próbálkozik - írja a hvg. Simicska Lajos új számot és népcsoportot vetett be. A kormány már betelepített húszezer embert a letelepedési kötvénnyel, most terveznek betelepíteni százazer kínait és pár tízezer szíriait- így nyilatkozott Simicska az ATV-nek (a kilencperces interjú közepén kerül sorra ez a téma). Az oligarcha elmondása szerint nem ért egyet azzal, hogy százezer kínait telepítsenek be, de azzal sem, hogy törököt vagy szíriait, hát még letelepdési kötvényest.
Hat, azaz 6 képviselő vesz részt az Országgyűlés munkájábanHat, azaz 6 képviselő vesz részt az Országgyűlés munkájában (444.hu)
A Kúria elnökének beszámolója után öt képviselő hallgatja a fideszes Vass Imre felszólalását. Darák Péter mellett Handó Tündét, az Országos Bírósági Hivatal elnökét, illetve Polt Péter legfőbb ügyészt hallgatja meg az Országgyűlés.
Fónagy: Az MVM a szocialisták alatt kifizetőhely volt, de ezt a gyakorlatot a kormány 2010 után megszüntetteFónagy: Az MVM a szocialisták alatt kifizetőhely volt, de ezt a gyakorlatot a kormány 2010 után megszüntette (444.hu)
A jobbikos Szávay István a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál arról érdeklődött írásban, hogy: "Lázár János vagy Aradszki András álláspontját osztja a Kormány a Magyar Villamos Művek CÖF-nek adott félmilliárdos támogatása kapcsán?" Mint ismert, Lázár János és az adatvédelmi hatóság szerint is közpénz volt az az 508 millió forint, amit a kormánypárti civil szervezetnek adott a 100 százalékos állami tulajdonban lévő energetikai monopolcég. Aradszki András KDNP-s képviselő és energiaügyi államtitkár szerint viszont ez továbbra sem közpénz. Lázár szerint viszont továbbra is az. Így a labda megint az NFM-nél pattog, ezért kérdezett Szávay.
Czibere: a szegénységben élők száma 800 ezerrel csökkent 2012 vége ótaCzibere: a szegénységben élők száma 800 ezerrel csökkent 2012 vége óta (sztarklikk.hu)
A szegénységben élők száma 800 ezerrel csökkent 2012 vége óta, köszönhetően a foglalkoztatás és a közfoglalkoztatás bővítésének, a rezsicsökkentésnek és a devizaadósok megmentésére tett intézkedéseknek - mondta Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán Budapesten, a Magyarország és a fenntartható fejlődési célok című konferencián. Hangsúlyozta, hogy Magyarországon a szegénységben élők számát az ország által megtermelt jövedelemből kell csökkenteni, így a szegénység felszámolására tett lépésekért - a 2010 előtti kormányok gyakorlatával ellentétben - nem a következő generáció fizet majd.
Három év alatt 488 garanciális javítást kértek a Vártkert BazárraHárom év alatt 488 garanciális javítást kértek a Vártkert Bazárra (444.hu)
Ahhoz képest, hogy 20 milliárd forintot költöttek rá, a 2014-es átadás óta jelentősen leromlott a Várkert Bazár állapota. Orbán Viktor itt szokta tartani az évértékelőit, az első ilyen alkalommal ezt azzal indokolta, hogy a Vártkert Bazár a kormányzásuk szimbóluma is lehetne. Miután az Index arra jutott, hogy kezd szétesni az épület, a jobbikos Staudt Gábor megkérdezte Lázár Jánostól, hogy mi ennek az oka.

Európai Krízis - Ki mozgatja a madzagokat? (Daniel Estulin)
 
Sajtótájékoztató az Európai Parlamentben (részlet) 
Brüsszel, 2011 December 1 
Adja: Mario Borghezio, EP képviselő és Daniel Estulin, újságíró, kutató

Jó reggelt kívánok mindenkinek! Először is, köszönöm mindenkinek, hogy eljött. A nevem Daniel Estulin, én írtam a nemzetközi bestseller-t, a "Bilderberg csoport történetét" és az "Árnyék Mesterek"-et - nos, hogy válaszoljak a kérdésére, Borghezio képviselő úr:

Szóval Svájc.. Önt atrocitás érte Svájcban, amikor megpróbált bejutni a Bilderberg találkozóra, de Svájc az nem Európa, Svájc az Svájc, olyan mintha a Holdra mennénk, semmi köze Európához. A törvények is mások, az ország is más, a filozófia más. Az epicentruma ennek a Velencei Fekete Nemességnek. Tehát Svájcnak semmi köze ahhoz, ami itt most európai szinten zajlik.

Na most, ez a Monti - hogy válaszoljak a másik kérdésére - ez egy bérenc... Azért rakták oda, hogy levezényelje a következő fázisát ennek a bankár-puccsnak, amikor is az euró krízist arra fogják felhasználni, hogy még több hatalmat koncentráljanak annak a néhány embernek a kezébe, akik egyébként maguk, saját kezűleg okozták ezt az egész krízist.
(Borghezio kezével mérsékletességre inti)

Ühüm. Rendben. Akkor folytatnám... egy kicsit finomabban fogalmazva...

Szóval ha most nem lépünk fel, közösen, - mi, ennek a bolygónak a lakói - ezekkel az undorító parazitákkal szemben, akik ráerőltetik egy szűk réteg akaratát az emberiségre, akkor a láncreakció-szerű szétbomlása a transz-atlanti gazdasági rendszereknek gyakorlatilag elkerülhetetlen!

A globális pénzügyi rendszer teljesen működésképtelen. A teljesen értéktelen pénzügyi papírok láncreakció-szerű összeomlása zajlik most az egész régióban mindenhol. Az egész transz-atlanti rendszer omlik össze az alatt az 1-2 kvadrillió dollár spekulatív pénzügyi eszköz súlya alatt, amit teljességgel lehetetlen kifizetni, mindegy hogy hány multi-milliárd eurós mentőcsomagokat erőszakolnak ki az Obamák, a Blairek, a Cameronok vagy a Sárközik. Annyit tudnak csak tenni - és pontosan ezt is teszik - hogy legyilkolják a különböző nemzetek polgárait úgynevezett "megszorításokkal", miközben igyekeznek elporlasztani minden megmaradt morzsáját a nemzeti szuverenitásnak. Ezt persze már jó előre pontosan látta, és megjósolta az amerikai fizikus-közgazdász, Lyndon LaRouche.

Azért vagyunk most itt, ugye, hogy beszéljünk a Bilderberg csoport-ról, a Trilaterális Bizottság-ról, a Goldman Sach-ról és persze az európai krízisről és az euróról... Nos...

Ez most egy egészen másfajta háború, mint amikkel eddig volt dolgunk, ez egy aszimmetrikus háború, olyan értelemben, hogy itt már nem a kormányok irányítják a műveleteket, hanem nagy Világ-vállalatok.
(újabb csillapító intés oldalról)

Ezt akkor is megismételném: ez egy aszimmetrikus háború. A kormányok nem irányítják ezt. Teljesen elveszítették az irányítást, és ezt nagyon jól lehet látni a világszínpadon. Ez egy olyan háború, egy olyan hadművelet, melyet a világ vállalatóriásai irányítanak. Más szavakkal, most amit látnak, az amint a kormányok már nem működtetnek, hanem a nagy cégek működtetnek.

Hadd mondjak egy példát: Olaszország.

Sokat lehet látni Mario Monti képét az újságok címoldalain, a főbb magazinokban, ahogy megpróbálják magukat legitimnek feltüntetni ezt a soha meg nem választott ügyefogyottat. Ez a Monti egy zabigyerek, homályos üzleti érdekcsoportok képviselője. Nem csak hogy tagja volt az Európai Bizottságnak, de a Goldman Sachs nemzetközi tanácsadója volt, a Wall Street egyik legbefolyásosabb és leghatalmasabb cégé-é... és a David Rockefeller-féle Trilaterális Bizottságnak is elnökségi tagja volt, valamint vezető tagja a Bilderberg-csoportnak is.

Ez a Monti, még egyszer mondom, egy bérenc, azért lett odatéve, hogy előkészítse a bankár-puccs következő fázisát ezzel az európai krízissel - de nem ő az egyetlen!
(ismét csillapítani próbálják)

Az Európai Központi Bank új elnöke, Mario Draghi, a Goldman Sachs volt igazgatótanácsi tagja... és ugye az Európai Központi Bank az, aki most érkezik, hogy megmentse az eurózónát azzal, hogy kimenti Olaszországot, kimenti Franciaországot, és kimenti Spanyolországot.

Tehát itt van Monti, aki Goldman Sach-os, Trilaterális Bizottság tag, itt van Draghi, aki Bilderberg, Goldman Sach, Trilaterális Bizottsági tag, itt van Tremonti, aki természetesen szintén Bilderberg tag. Ez a Goldman Sachs pedig ugyanaz, amelyik ég leges legelején kikozmetikázta a görög pénzügyi adatokat, és ezzel lehetővé tette, hogy Görögország csatlakozzon az eurózónához.

Kezdik már látni az összefüggéseket? A Goldman Sachs a legerősebb cég a Wall Street-en, ez az amit úgy hívunk: a "Világ Vállalat Rendszer". Tehát nem egy "világ-kormányról" szól a dolog, nem valami "mindent látó szem"-ről, hanem vállalatokról, amiknek sokkal nagyobb hatalmuk van, mint bármely kormánynak a földgolyón. És a Goldman Sachs, ahogy Mario Borghetio is mondta, az egyik kiváló példája ennek.

És bármennyire is próbálja Mario Monti eltávolítani magát a szerepétől, amit betöltött a Goldman Sachs-nál, teljesen kikerülhetetlen, ő egy kulcs embere volt, van és lesz mindig is ennek a soha meg nem választott privát tulajdonú cégrendszernek, ami lényegében uralja a világot a színfalak mögül.

Na most, a görög, az olasz, és hamarosan érkező spanyol mentőcsomagok mind csak álcái ezeknek a műveleteknek. Amit el szeretnének érni velük, hogy kipukkadjon a rendszer. Ahelyett, hogy hagynák, hogy Görögország átszervezze a saját fizetőeszközét, azt erőltetik, hogy a görög adósság legyen "kimentve" Európa által.

De mint azt már mondtam, ez az adósság teljesen értéktelen! Ugyanúgy, mint ahogy az ír adósság értéktelen, az olasz adósság értéktelen, és a spanyol adósság is értéktelen. Minden teljesen kuka kategória! Monopoly pénz, játék pénz! Tehát erőltetni Európát, mely épp egy pénzügyi összeomlás szélén áll, hogy benyeljen egy visszafizethetetlen adósságot, amit fizikailag képtelenség valaha is kifizetni, azt jelenti, hogy biztosra akarnak menni, hogy ezzel megsemmisítik Európát. És ez teljesen szándékosan történik, mert senki - de még Barroso sem, aki egyébként teljesen hülye - még ő sem hiszi, hogy a görögöket, íreket, portugálokat és spanyolokat meg lehet ezzel menteni.

Na most, mindig feltételeket kapcsolnak ezekhez a mentőcsomagokhoz, amik "megmentik"" ezeket az országokat, és a feltétel ehhez a konkrét mentőcsomaghoz, amit épp most láthatunk, az pontosan az, amit az eurokraták már a legelejétől szerettek volna:

Egy szorosabbra szőtt politikai unió, mint amiért Merkel is felszólalt nemrég, egy szövetségi szuper-állam, mely felé feláldozzák az európai nemzetállamok a szuverenitásukat, átadva gazdaságuk irányítását, meg nem választott európai diktátoroknak, mint ez a Herman van Rompuy és az ügyefogyott szárnysegédje José Manuel Barroso.

Na most, még a 2009-es Bilderber találkozón - és erről tudósítottam is 2009-ben a Bilderberg jelentésemben mondtam, hogy az egyik megoldás-ötletük a Bilderberg tagoknak - köztük Monti-val, Draghi-val és a többiekkel. Az ötletük az volt, hogy két Európát fognak létrehozni: Az első, az első divízió; a franciák, a németek, et cetera... az államok, melyek fizetőképesek, a másik pedig a PIGS-ek, a portugálok, olaszok, görögök, spanyolok... és ezt most láthatjuk is, mint az egyik kulcsfontosságú átalakítási tervét ezeknek a háttérből operáló embereknek.

Sok mondanivalóm lenne még, de most megállok, mert azt hiszem, vannak, akiknek kérdései vannak. Köszönöm.

- Szeretném megkérdezni Mr Estulin-t: Mi a jelentősége a mai híreknek, hogy a világ bankjai egyesülve lépnek fel, mint végső hitelforrás? Köszönöm.

Mint ahogy ezzel kezdtem a konferenciám elején: A rendszer összeomlott, meghalt. Nem sokat lehet vele kezdeni. Egyszerűen nincs annyi pénz a földön, hogy "ki lehessen menteni" a spekulációs lufit. Itt olyan egy és kettő kvadrillió dollár közötti értéktelen adósságról beszélünk. Tehát mindegy, hogy mit csinálnak, mindegy hány trillió dollárt, eurót, vagy rúpiát nyomtatnak, ezt lehetetlen kifizetni, tehát teljesen értelmetlen ezzel foglalkozni.

Viszont szeretnék hozzászólni ahhoz, amit ön mondott az előbb, és amit a másik újságíró kérdezett...
Az egyik dolog, amit most megfigyelhetünk - és ugye ön kérdezett Észak-Olaszországról, és ott a növekedésről - az egész világszínpadon mindenhol a "zéró növekedésről" beszélnek, ez most a koncepció.

300 évvel ezelőtt Gottfried Leibniz körüli körök - aki egy német zseni volt, aki feltalálta a függvénytant - ezek a körök rájöttek, hogy a növekedés és a fejlődés egyenesen arányos kapcsolatban áll a népsűrűséggel. Tehát ha növelni akarod a népességet, akkor ha van technológiai fejlődés, akkor nő a népesség is. Ugyanebből következően, ha most egy pillanatra beleképzeli magát az elit helyébe, - mert ugye egy véges bolygón élünk, a Földnek korlátozott mennyiségű természetes erőforrásai vannak.

Tehát ha ön egy Rockefeller - amit most csak metaforaként használok egy tetszőleges nagy hatalmú emberre - akkor ha ön szeretné, hogy önnek megmaradjanak a természetes erőforrások, mint mondjuk az édesvíz, akkor nem fog akarni a földön 100 vagy 40 milliárd embert - egyszerűen nincs annyinak elég természetes erőforrás.

Tehát amit mst csinálnak, az teljesen logikus, rendben? Teljesen logikus. Meg akarják semmisíteni a gazdaságot szánt szándékkal. - Rockefellernek nem kell már eladnia minél több cipőt önnek, már a világ összes pénze az övé! Nincs szüksége pénzre! Több kvadrillió dollárnyi pénze van... földek, tehenek. Amire neki szüksége van: hogy te meg én meghaljunk, hogy ő megihassa a vizet, ennél tisztábban nem tudom megmondani.

Ez az oka, hogy miért látjuk annyit a sajtóban, napi szinten, ezt a fogalmat, hogy "zéró növekedés". Mert ha nincs növekedés, ha nincs fejlődés, semmilyen technológiában, semmilyen területen, akkor csökkenés lesz a népességben, többek között ezért beszélnek erről ennyit. Ezért teszik tönkre a gazdaságot, szánt szándékkal.

És itt vannak ezek az emberek, mint Monti, mint Draghi, mint Papademos, ezek a különböző figurák, de ezek mind végrehajtók, ők csak színészek a színpadon, ők tudják a szerepet, amit el kell játszaniuk, mert Monti úgy megy el ezekre a bizottsági találkozókra, mint beépített ember. Ő az, aki érti, miről szól az egész. Épp azért lett ő kiválasztva erre a szerepre, azért lett ő Olaszország miniszterelnöke - mert ő KI lett választva, nem MEG lett választva, ő oda lett téve, mint végrehajtó, Olaszország élére - mert tudják, hogy őrá rá lehet bízni, hogy megcsinálja, amit mondanak neki... mint ahogy Barroso-ra is lehet számítani, hogy megcsinálja, amit mondanak neki.... mint ahogy Van Rompuy is megcsinálja, szó szerint, amit mondanak neki.

Az emberek, akik bármilyen hatalmi pozíciókban vannak európai szinten országokban, vállalatoknál, kormányokban, a nemzetközi szervezeteknél, mint Világban, IMF... Ezek az emberek mind az Ő embereik! Senki olyan, aki "nemzetállamokban" gondolkodik, - amiknek köszönhetünk mindent, amit az elmúlt 600 év során megszereztünk: alkotmányunkat, saját pénzünket... senki olyan nincs, bárhol, bármilyen hatalmi pozíció közelében, aki "nemzetállami párti" lenne. Értik?

Ha lenne, akkor most ez az ember lenne, itt mellettem, Olaszország miniszterelnöke.

Kapcsolódó:
Európai Krízis - Ki mozgatja a madzagokat? (Daniel Estulin)Európai Krízis - Ki mozgatja a madzagokat? (Daniel Estulin) (youtube.com)
Első hívás (Csurka István 2003-as, EU-ellenes felhívása a Pannon Rádióban)Erről van szó! Első hívás (Csurka István 2003-as, EU-ellenes felhívása a Pannon Rádióban) (youtube.com)
11.28-án Balázsék a rádióban Putyin kilövéséről, és a kínai delegáció vállról indíthatóval elintézésével viccelődtek11.28-án Balázsék a rádióban Putyin kilövéséről, és a kínai d elegáció vállról indíthatóval elintézésével "viccelődtek" (mindenszo.hu)
Roppant viccesek voltak Balázsék a 16+1-es találkával kapcsolatban... Szóba jött Putyin is. Arról értekeztek, hogy ha egy ablakból távcsövessel rálőnek a kocsijára, akkor hogy lepattan a golyó majd róla. Jani pedig azon viccelődött, hogy egy domboldalról vállról"
Ezek vagy elment az eszük, vagy pénzért csinálják!Mire gondol egy józan eszű ember? Ezek vagy elment az eszük, vagy pénzért csinálják! (hungaryexpres.com)
Az elmúlt héten számos bevándorláspárti európai parlamenti képviselőt láthattunk az M1 csatornán nyilatkozni. Sajnos azt kell mondanunk, hogy ha ők vezetik Európát akkor nagyobb a baj, mint eddig gondoltuk. A meginterjúvolt képviselőkről sajnos az derül ki, hogy vagy totál idióták és nem látják, hogy mi felé vezetik Európát vagy az, hogy pénzért teszik és mondják mindezt.
Földi László a Polbeatban: Szinte elkerülhetetlen, hogy Európa háborúba sodródjonFöldi László a Polbeatban: Szinte elkerülhetetlen, hogy Európa háborúba sodródjon (pestisracok.hu)
Orbán Viktor élete abszolút mértékben veszélyben van. A skála onnantól, hogy a Fideszen belül le kell váltani őt, odáig terjed, hogy Orbán Viktornak miért kell élnie? Pontosan tudják, hogy ha Magyarországon Orbán Viktor marad hatalmon, akkor az ő forgatókönyvük nem fog működni. Mindenki összefog majd a következő öt hónapban és óriási pénzek áramlanak azokhoz a körökhöz, amelyek vállalják az Orbán-kormány megbuktatását. Hiszen a magyar miniszterelnök egy hosszú ideje építgetett tervet gáncsolt el, azaz Európa kulturális és etnikai összezavarását, a nemzetállamok szétzilálását. A világ politikusainak nagyon kis töredéke hiszi amit mond.
<br>A nagy vakcinaháború - halálos méreg a kötelező védőoltásokban?A nagy vakcinaháború - halálos méreg a kötelező védőoltásokban? (life.hu)
Oltatni vagy nem oltatni, az itt a kérdés. Pontosabban fogalmazva, idehaza kérdés nincs. Oltatni Magyarországon kötelező. Ezzel szemben a legtöbb európai országban csak ajánlott vakcinák léteznek, az USA majd összes államában pedig a szülőknek lehetőségük van legálisan kibújni a "kötelező" oltások alól - ezt pedig az amerikai családok bátran ki is használják, nem törődve döntéseik esetleges következményeivel. De nem is kell feltétlenül a tengerentúlra utaznunk oltásellenes nézetekért, a vakcinaellenzők tábora - oltási rendtől függetlenül - a világ szinte minden táján, így hazánkban is egyre nő.
Problémás oltások - magyar felirattalProblémás oltások - magyar felirattal (youtube.com)
Toni Bark aggasztó szakmai meglátásai olyan oltásokra vonatkozóan, amelyeket hazánkban a jogaik érvényesítésére képtelen gyermekekre közvetlenül, a lelkiismeretes szülőkre pedig közvetetten erőszakolnak.

Valami olyat találtak a Csendes-óceán közepén, ami átírhatja a történelmet!
2017. november 4. avilagtitkai.com

Váratlan felfedezés a sötét múlttal kapcsolatban! Egy mikronéziai szigetcsoport egyikén váratlanul hatalmas, mondhatni szenzációs dolgot fedeztek fel a kutatók.
A modern régészet korában gyakran vizsgálódnak úgy a régészek, hogy friss, nagyfelbontású műholdas képeket nézegetnek.
Ebben az esetben is így tették, így találtak rá azokra a mesterséges struktúrákra, melyek egy ősi civilizáció romjai lehetnek.
Az egyik szigeten négyzet alakú kicsi szigeteket vettek észre, melyek semmi esetre sem lehettek a természet művei.
Ugyanakkor a környéken nem ismert, hogy valaha bármilyen civilizáció élt volna...
Eleve nagyon elzárt a sziget. Azt pedig végképp nem értik a régészek, hogy miért a partoktól távolabb, a vízben hozták létre ezeket az apró, mesterséges szigetecskéket.
A végső rejtély pedig az, hogy vajon kik lehettek az egykori alkotók...
A helyszín nagyon távol van a valaha ismert ősi civilizációktól és kontinensektől. Egyszerűen érthetetlen, hogy kik és miért akartak itt egy vízen "lebegő" várost létrehozni...
Legalább 27 ilyen mesterségesen alkotott blokk van a műholdas képek tanulsága alapján.
Ezeket vékony, szintén mesterségesnek tűnő csatornák választják el egymástól.
Sok régész szerint azért is lélegzetelállító a most megtalált ősi város, mert az űrből is látható struktúrákból áll. Ezek a szigetek több méter magasak, kövekből lettek szabályosak kivágba és összehordva, tehát láthatóan egy komplex megoldásokat ismerő és hasnáló civilizáció építhette őket.
Nan Madolról nehéz eldönteni, hogy pontosan mi is lett volna eredetileg. Olyan, mint egy város, de mégsem. Mintha egy vallási központ lett volna, de mégsem. Mindenből van belőle egy kicsi, még sincs semmi sem.
Senki sem tudja, tele fan rejtéllyel, de már a puszta léte átírhatja az emberi történelmet, mivel logikátlan a létezése. Senki sem érti, hogy minden civilizációtól távol hogyan és miért hoztak létre ennyire összetett helyet.
Sok oszlop 5 méteres volt, és több mint öt tonnát nyomott, de volt olyan is köztük, melynek súlyát 50 tonnára becsülik.
Mivel a sekély vízben egy tutaj elsüllyedne ilyen tömeg alatt, nem lehet tudni, hogyan hozták őket ide, és hogyan tették őket a helyükre...
Nan Madol azelőtt lakott lehetett, mielőtt 1800 körül újra felfedezték, de nem tudni, pontosan kik lakták, és hogy hogyan, vagy hová tűntek el, és mi okból kifolyólag.
A Nan Madolon élő civilizáció rejtélye számtalan régész fantáziáját megmozgatta, így rengeteg neves szakember vetette bele magát a rejtély megfejtésébe. Azonban Nan Madol nem adta könnyen a titkait, így még ma is nagyon keveset tudni róla.
A régészek újabban azon vannak, hogy megfejtsék Nan Madol rejtélyét, ez ugyanis egy hatalmas titokhoz viheti közelebb őket az emberiséggel kapcsolatban.

Kapcsolódó:
A NASA titokban már gőzerővel készül egy kapcsolatfelvételre?A NASA titokban már gőzerővel készül egy kapcsolatfelvételre? (avilagtitkai.com)
A NASA volt kutatói szerint hatalmas méretű toborzás és szervezkedés zajlik... nagy bejelentésre készülnek?Hamarosan felvesszük az idegenekkel a kapcsolatot? Legalábbis a legnagyobb titokban. Ezt állítják egyre többen korábbi NASA-nál dolgozók. Az ő információik alapján - melyeket még ott dolgozó kollégáiktól szereztek - nagy a mozgolódás az amerikai űrügynökségen belül. Arról van ugyanis szó, hogy hatalmas méretű toborzás zajlik: csillagászokat, fizikusokat, nyelvészeket és matematikusokat keresnek, más-más tudományterületen dolgozó embereket.